pyroform Napisano 3 Styczeń 2011 Share Napisano 3 Styczeń 2011 (edytowane) czesc panienki, milego dnia zyczę :D [ATTACH]76695[/ATTACH] [ATTACH]76696[/ATTACH] [ATTACH]76697[/ATTACH] [ATTACH]76698[/ATTACH] [ATTACH]76733[/ATTACH] Edytowane 3 Styczeń 2011 przez pyroform Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyroform Napisano 3 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2011 [attach]76700[/attach] [attach]76701[/attach] [attach]76702[/attach] [attach]76703[/attach] [attach]76704[/attach] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyroform Napisano 3 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2011 [attach]76705[/attach] [attach]76706[/attach] [attach]76707[/attach] [attach]76708[/attach] [attach]76709[/attach] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 3 Styczeń 2011 Share Napisano 3 Styczeń 2011 Fajne bardzo, złociutka. Wyróżnia sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zerocool-wolomin Napisano 3 Styczeń 2011 Share Napisano 3 Styczeń 2011 Nice ;) Bardzo fajna ostra kreska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 3 Styczeń 2011 Share Napisano 3 Styczeń 2011 Niezłe rzeczy, fajny styl. Szczególnie kolor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 3 Styczeń 2011 Share Napisano 3 Styczeń 2011 jak dla mnie prawie zero zróżnicowania krechy, na całej powierzchni płótna takie same pociągnięcia pędzla co trochę nudzi... ekstra poczynasz sobie z kolorami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 3 Styczeń 2011 Share Napisano 3 Styczeń 2011 Wypas, wybija sie z bloku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 3 Styczeń 2011 Share Napisano 3 Styczeń 2011 całkiem w pipke, troche mi sie z Oddem skojarzyło jest nieźle pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 3 Styczeń 2011 Share Napisano 3 Styczeń 2011 nonono, wymiataka sie rodzi nastepny, kufa, chcialoby sie przerwe zrobic, a tu jak grzyby wyrastają coraz to lepsi;p pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 3 Styczeń 2011 Share Napisano 3 Styczeń 2011 Dooobre rzeczy, dawno tu takich fajnych nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elvans Napisano 3 Styczeń 2011 Share Napisano 3 Styczeń 2011 Nie no super styl całkowicie inny niż większość tego co tu idzie zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyroform Napisano 3 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2011 EthicallyChallenged - dzieki wielkie. zerocool-wolomin - dziekowac. aspenboy - dzieki. Bedyk - niestety nie wszyscy sa idealni tez mam wady, nigdy nawet nie myslalem o "zroznicowaniu krechy", pozatym jak gdzies zobaczysz moj obrazek odrazu bedziesz wiedzial ze to moje ) Reanimator - dziekowac, pzdr. Rotcore - a to ciekawe dal bys namiar na tego Odda ? nicponim - przeciez tu nie chodzi o rywalizacje, mozesz odpoczac )) Urbanboogie - dziekowac ! Elvans - no i o to chodzi )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 a moim zdaniem bardzo ta kreska jest urozmaicona, i taka powiedzmy satyryczna :D podoba mi się :) kolory i kompozycje różnorodne i fajnie się ogląda; tylko polecam na przyszłość dodawanie nowych prac nie jako thumby tylko jako obrazki. uploaduj je na imageshack.us czy coś, bo strasznie to to nie wygodne jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyroform Napisano 4 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2011 telthona - dzieki, ja wogule jestem bardzo satyryczna i wesola osoba :D nie traktuje rysowania zbyt poważnie, najważniejsze żeby to sprawiało mi frajde :) aktualnie pracuję nad komiksem, akcja bedzie sie toczyła w wawie i krk dużo parodii, satyry, czarnego humoru, i absurdu :)) komputerowy street art :D To jest remix rysunku ojca Rene z digart.pl :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 Nie obraźcie się, że znowu ja jestem osobą, która wbija komuś do wątku i przypomina o tych rzeczach, ale nie wiem, czy treść przedostatniego obrazka nie jest lekko przesadzona. Chyba nawet nie chodzi o "+18 w nazwie wątku". A tak, to pracki super, painterem malujesz nie? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 Joel wpadł i zakończył impreze. Pyroform zabieraj kredki i wypier... OOOPS o mało co nie złamałem regulaminu, może lepiej nie będę nic pisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 haha dobre ;] dobre;] "co trzy .... to nie jeden!" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 Hehe, mówiłem ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 Tu masz namiar na tego Odda :P http://fajnywaldek.blogspot.com/ Fajowe są te niewykończone/szybkie arty numer 1 i 6 z ostatniego posta, charakterne i dynamiczne, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi