Napisano 3 Styczeń 201114 l czesc panienki, milego dnia zyczę :D [ATTACH]76695[/ATTACH] [ATTACH]76696[/ATTACH] [ATTACH]76697[/ATTACH] [ATTACH]76698[/ATTACH] [ATTACH]76733[/ATTACH] Edytowane 3 Styczeń 201114 l przez pyroform
Napisano 3 Styczeń 201114 l Autor [attach]76700[/attach] [attach]76701[/attach] [attach]76702[/attach] [attach]76703[/attach] [attach]76704[/attach]
Napisano 3 Styczeń 201114 l Autor [attach]76705[/attach] [attach]76706[/attach] [attach]76707[/attach] [attach]76708[/attach] [attach]76709[/attach]
Napisano 3 Styczeń 201114 l jak dla mnie prawie zero zróżnicowania krechy, na całej powierzchni płótna takie same pociągnięcia pędzla co trochę nudzi... ekstra poczynasz sobie z kolorami
Napisano 3 Styczeń 201114 l nonono, wymiataka sie rodzi nastepny, kufa, chcialoby sie przerwe zrobic, a tu jak grzyby wyrastają coraz to lepsi;p pzdr!
Napisano 3 Styczeń 201114 l Nie no super styl całkowicie inny niż większość tego co tu idzie zobaczyć.
Napisano 3 Styczeń 201114 l Autor EthicallyChallenged - dzieki wielkie. zerocool-wolomin - dziekowac. aspenboy - dzieki. Bedyk - niestety nie wszyscy sa idealni tez mam wady, nigdy nawet nie myslalem o "zroznicowaniu krechy", pozatym jak gdzies zobaczysz moj obrazek odrazu bedziesz wiedzial ze to moje ) Reanimator - dziekowac, pzdr. Rotcore - a to ciekawe dal bys namiar na tego Odda ? nicponim - przeciez tu nie chodzi o rywalizacje, mozesz odpoczac )) Urbanboogie - dziekowac ! Elvans - no i o to chodzi ))
Napisano 4 Styczeń 201114 l a moim zdaniem bardzo ta kreska jest urozmaicona, i taka powiedzmy satyryczna :D podoba mi się :) kolory i kompozycje różnorodne i fajnie się ogląda; tylko polecam na przyszłość dodawanie nowych prac nie jako thumby tylko jako obrazki. uploaduj je na imageshack.us czy coś, bo strasznie to to nie wygodne jest :P
Napisano 4 Styczeń 201114 l Autor telthona - dzieki, ja wogule jestem bardzo satyryczna i wesola osoba :D nie traktuje rysowania zbyt poważnie, najważniejsze żeby to sprawiało mi frajde :) aktualnie pracuję nad komiksem, akcja bedzie sie toczyła w wawie i krk dużo parodii, satyry, czarnego humoru, i absurdu :)) komputerowy street art :D To jest remix rysunku ojca Rene z digart.pl :D
Napisano 4 Styczeń 201114 l Nie obraźcie się, że znowu ja jestem osobą, która wbija komuś do wątku i przypomina o tych rzeczach, ale nie wiem, czy treść przedostatniego obrazka nie jest lekko przesadzona. Chyba nawet nie chodzi o "+18 w nazwie wątku". A tak, to pracki super, painterem malujesz nie? pozdrawiam
Napisano 4 Styczeń 201114 l Joel wpadł i zakończył impreze. Pyroform zabieraj kredki i wypier... OOOPS o mało co nie złamałem regulaminu, może lepiej nie będę nic pisał.
Napisano 4 Styczeń 201114 l Tu masz namiar na tego Odda :P http://fajnywaldek.blogspot.com/ Fajowe są te niewykończone/szybkie arty numer 1 i 6 z ostatniego posta, charakterne i dynamiczne, pozdro