HummFred Napisano 21 Styczeń 2011 Napisano 21 Styczeń 2011 Witam Wrzucam kolejny modelik, który miałem przyjemność realizować. Miało być szybko i w miarę tanio więc co nieco odbiega zapewne od oryginału:) Model powstał w niecałe 9h, studio i kompozycja w 2h:) Soft: 3D Studio, Vray, Photoshop Zapraszam do komentowania:)
Sliterin Napisano 21 Styczeń 2011 Napisano 21 Styczeń 2011 Wszystko w porządku, ale te gwiazdki to przesada. Jak zobaczyłem jedną no to sobie pomyślałem no w porządku, że coś takiego dodał gość. Kiedy zobaczyłem resztę podchodzi mi pod głowę słowo tandeta. Więc na twoim miejscu po prostu zostawiłbym 1 max 2 i wtedy na pewno będzie lepiej wyglądać. Co do modelowych spraw, jakoś b. dziwnie wygląda podział pomiędzy maską a zderzakiem biała kreska po prostu wyszła, która nie wygląda zbyt estetycznie. Podsumowując jak na 9 godzin to kawał dobrej roboty :>
pecet Napisano 21 Styczeń 2011 Napisano 21 Styczeń 2011 Widać że na szybko i niezbyt dokładnie, szkoda, bo studio nawet fajne.
Kr3tz Napisano 22 Styczeń 2011 Napisano 22 Styczeń 2011 Oj niedokładnie i chyba przez to też nieco plastelinowo. A szkoda, bo w CG chyba Yarisa jeszcze nie spotkałem.
peter_f Napisano 22 Styczeń 2011 Napisano 22 Styczeń 2011 Na autach się nie znam i pewnie eksperci widzą w nim bugi, ja napiszę tylko: w 9h śmignąć taki model! - Szacun. Fajne studio Pozdrawiam Piter
vision3d Napisano 22 Styczeń 2011 Napisano 22 Styczeń 2011 duzy niewykorzystany potencjal tu widze. Najbardziej kuleja materialy przedniych i tylnych reflektorow oraz tragiczne AA, ale jak na 9h pracy to calkiem calkime (tylko nie wiem skad ten pospiech:) ).
Rekomendowane odpowiedzi