HummFred Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Witam Wrzucam kolejny modelik, który miałem przyjemność realizować. Miało być szybko i w miarę tanio więc co nieco odbiega zapewne od oryginału:) Model powstał w niecałe 9h, studio i kompozycja w 2h:) Soft: 3D Studio, Vray, Photoshop Zapraszam do komentowania:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sliterin Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Wszystko w porządku, ale te gwiazdki to przesada. Jak zobaczyłem jedną no to sobie pomyślałem no w porządku, że coś takiego dodał gość. Kiedy zobaczyłem resztę podchodzi mi pod głowę słowo tandeta. Więc na twoim miejscu po prostu zostawiłbym 1 max 2 i wtedy na pewno będzie lepiej wyglądać. Co do modelowych spraw, jakoś b. dziwnie wygląda podział pomiędzy maską a zderzakiem biała kreska po prostu wyszła, która nie wygląda zbyt estetycznie. Podsumowując jak na 9 godzin to kawał dobrej roboty :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
pecet Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Widać że na szybko i niezbyt dokładnie, szkoda, bo studio nawet fajne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3tz Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 Oj niedokładnie i chyba przez to też nieco plastelinowo. A szkoda, bo w CG chyba Yarisa jeszcze nie spotkałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter_f Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 Na autach się nie znam i pewnie eksperci widzą w nim bugi, ja napiszę tylko: w 9h śmignąć taki model! - Szacun. Fajne studio Pozdrawiam Piter Link to comment Share on other sites More sharing options...
vision3d Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 duzy niewykorzystany potencjal tu widze. Najbardziej kuleja materialy przedniych i tylnych reflektorow oraz tragiczne AA, ale jak na 9h pracy to calkiem calkime (tylko nie wiem skad ten pospiech:) ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts