Wert Napisano 6 Czerwiec 2004 Napisano 6 Czerwiec 2004 Zrobione w cinema 4d 6. To mój ulubiony, ktoś jeszcze w tym robi?
dirty Napisano 6 Czerwiec 2004 Napisano 6 Czerwiec 2004 calkiem ciekawe... tylko co autor mial na mysli? a w cinemie to na max3d chyba nikt nie robi:/ szkoda bo to niesamowity program.
rowr Napisano 6 Czerwiec 2004 Napisano 6 Czerwiec 2004 no pracka fajna tylko krople krwi jakies takie... Jakie wymagania sprzetowe ma cinema?
dirty Napisano 6 Czerwiec 2004 Napisano 6 Czerwiec 2004 wymagania ma chyba najmniejsze ze wszystkich hi-endowych progsow.
Eyescream Napisano 6 Czerwiec 2004 Napisano 6 Czerwiec 2004 W fortepianie są odrobinkę węższe czarne klawisze ;) ,ale scenka jest bardzo ładna.
Kris_R Napisano 6 Czerwiec 2004 Napisano 6 Czerwiec 2004 Te krople krwi trochę nie wyszły, ale to kwestia dopracowania materiału... mam wrażenie że dobrze by zrobiło całej scenie i kompozycji powtórzenie gdzieś tej żółci z napisu. Najlepiej gdyby białe klawisze były troche przebarwione miejscami właśnie w tym kierunku.
ftorek Napisano 7 Czerwiec 2004 Napisano 7 Czerwiec 2004 jakby koles krwawil i gral na tym pianiine to by sie zdecydowanie bardziej wykrwawil a pozatym - spox - podoba mi sie bardzo pomysl
thud Napisano 7 Czerwiec 2004 Napisano 7 Czerwiec 2004 bardzo ciekawy pomysl i realizacja, tylko jak juz wczesniej wspomniano...te krople krwi..
Gość rsx Napisano 7 Czerwiec 2004 Napisano 7 Czerwiec 2004 podobny pomysł był w grze na psx: silent hill, tylko tam klawisze były pożółkłe ze starości
thud Napisano 7 Czerwiec 2004 Napisano 7 Czerwiec 2004 aha jeszcze jedno: nie wiem czemu ten obrazek kojarzy mi sie z gra Mafia :), mysle ze obrazek bylby dobry na jeden z rozdzialow ;]
Mulczas Napisano 7 Czerwiec 2004 Napisano 7 Czerwiec 2004 Zdaje mi sie, ze te biale klawisze sa krzywo \"wyciete\"
LISEK Napisano 7 Czerwiec 2004 Napisano 7 Czerwiec 2004 Hmmm a dlaczego krew sie nie odbija w klawiszach?
Wert Napisano 9 Czerwiec 2004 Autor Napisano 9 Czerwiec 2004 bo jest za mało wystaje żeby się odbijała :), Tak klimacik rzeczywiście z mafii. Ale dlaczego krople krwi nie wyglądają jak krople krwi?
Orion Napisano 9 Czerwiec 2004 Napisano 9 Czerwiec 2004 Pracka fajna, tylko wg mnie plamek krwi powinno być więcej, krew z mniejszym reflection i odciski palców nie tak dokładne
Damian Napisano 9 Czerwiec 2004 Napisano 9 Czerwiec 2004 to teraz zrob gitare, ale juz z kawałkami naskorka i tkanki łącznej :D pomysł fajny aczkolwiek nie wieje od niego swierzoscią... krew jak wyzej..
Dead Napisano 10 Czerwiec 2004 Napisano 10 Czerwiec 2004 więcej krwi i będzie troszku lepiej :) np zrób jakąs większą plame :)
endriu102 Napisano 10 Czerwiec 2004 Napisano 10 Czerwiec 2004 mnie sie bardzo podoba ta krew te odbicia ciekawa praca
Satch Napisano 10 Czerwiec 2004 Napisano 10 Czerwiec 2004 co do fortepianu to extra,bardzo mi sie podoba,tylko zastanawiam sie nad jednym,dlaczego w wielu pracach pojawiają sie takie motywy jak krew czy inne przykre sprawy,przecież mamy taką wyobrażnie ,można by było sie trochę wysilić ,a nie w tv krew i przemoc a tutaj zdarzaja sie czołgi ,krew i tego typu podobne historie ,ale pracka super sam bym tego lepiej nie zrobił ,gratuluje i pozdrawiam
rowr Napisano 10 Czerwiec 2004 Napisano 10 Czerwiec 2004 napisał Satch co do fortepianu to extra,bardzo mi sie podoba,tylko zastanawiam sie nad jednym,dlaczego w wielu pracach pojawiają sie takie motywy jak krew czy inne przykre sprawy,przecież mamy taką wyobrażnie ,można by było sie trochę wysilić ,a nie w tv krew i przemoc a tutaj zdarzaja sie czołgi ,krew i tego typu podobne historie ,ale pracka super sam bym tego lepiej nie zrobił ,gratuluje i pozdrawiam ale wciaz za malo sexu ;)
MareG Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 krew wklęsła jest?! Reszta niezla, ale przy takim zblizeniu, tak pieknego \"przedmiotu\" - jego logo powinno swą ostrością \"wycinać kadr\" a tu widze jakas pokurczoną, spixlowaną, marna teksturkę! Zwracaj uwage na takie rzeczy. :) pozdr
Gość kakaku Napisano 13 Styczeń 2011 Napisano 13 Styczeń 2011 bo watek jest sprzed 7 lat... ps. niezle wejscie na forum:) witam:)
Touch Napisano 13 Styczeń 2011 Napisano 13 Styczeń 2011 Hahaha. Tak oto mamy górnika roku 2011:D Aż się łezka w oku kręci ile to już lat, to forum działa.
mikeeho Napisano 13 Styczeń 2011 Napisano 13 Styczeń 2011 hej niestety u mnie nie widac pracy;/ nie wiem co jest. tak by the way to ja robie w cinemie.to dosc fajny program. jestem w trakcie przesiadki na maxa i jak narazie podoba mi sie i to bardzo.cinema jest spoko ale u nas mało popularna.z reszta wszedzie poza niemcami jest malo popularna.
Rekomendowane odpowiedzi