Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Zrobione w cinema 4d 6. To mój ulubiony, ktoś jeszcze w tym robi?

• Odpowiedzi 25
  • Wyświetleń 3,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

calkiem ciekawe... tylko co autor mial na mysli?

a w cinemie to na max3d chyba nikt nie robi:/ szkoda bo to niesamowity program.

Napisano

no pracka fajna tylko krople krwi jakies takie...

Jakie wymagania sprzetowe ma cinema?

Napisano

Te krople krwi trochę nie wyszły, ale to kwestia dopracowania materiału...

mam wrażenie że dobrze by zrobiło całej scenie i kompozycji powtórzenie gdzieś tej żółci z napisu. Najlepiej gdyby białe klawisze były troche przebarwione miejscami właśnie w tym kierunku.

Napisano

jakby koles krwawil i gral na tym pianiine to by sie zdecydowanie bardziej wykrwawil

a pozatym - spox - podoba mi sie bardzo pomysl

Napisano

bardzo ciekawy pomysl i realizacja, tylko jak juz wczesniej wspomniano...te krople krwi..

Napisano

podobny pomysł był w grze na psx: silent hill, tylko tam klawisze były pożółkłe ze starości

Napisano

aha jeszcze jedno:

nie wiem czemu ten obrazek kojarzy mi sie z gra Mafia :), mysle ze obrazek bylby dobry na jeden z rozdzialow ;]

Napisano
  • Autor

bo jest za mało wystaje żeby się odbijała :), Tak klimacik rzeczywiście z mafii. Ale dlaczego krople krwi nie wyglądają jak krople krwi?

Napisano

Pracka fajna, tylko wg mnie plamek krwi powinno być więcej, krew z mniejszym reflection i odciski palców nie tak dokładne

Napisano

to teraz zrob gitare, ale juz z kawałkami naskorka i tkanki łącznej :D pomysł fajny aczkolwiek nie wieje od niego swierzoscią... krew jak wyzej..

Napisano

więcej krwi i będzie troszku lepiej :) np zrób jakąs większą plame :)

Napisano

co do fortepianu to extra,bardzo mi sie podoba,tylko zastanawiam sie nad jednym,dlaczego w wielu pracach pojawiają sie takie motywy jak krew czy inne przykre sprawy,przecież mamy taką wyobrażnie ,można by było sie trochę wysilić ,a nie w tv krew i przemoc a tutaj zdarzaja sie czołgi ,krew i tego typu podobne historie ,ale pracka super sam bym tego lepiej nie zrobił ,gratuluje i pozdrawiam

Napisano
napisał Satch

co do fortepianu to extra,bardzo mi sie podoba,tylko zastanawiam sie nad jednym,dlaczego w wielu pracach pojawiają sie takie motywy jak krew czy inne przykre sprawy,przecież mamy taką wyobrażnie ,można by było sie trochę wysilić ,a nie w tv krew i przemoc a tutaj zdarzaja sie czołgi ,krew i tego typu podobne historie ,ale pracka super sam bym tego lepiej nie zrobił ,gratuluje i pozdrawiam

ale wciaz za malo sexu ;)

Napisano

krew wklęsła jest?!

Reszta niezla, ale przy takim zblizeniu, tak pieknego \"przedmiotu\" - jego logo powinno swą ostrością \"wycinać kadr\" a tu widze jakas pokurczoną, spixlowaną, marna teksturkę! Zwracaj uwage na takie rzeczy.

:)

pozdr

Napisano

czemu nie widzę tego fortepianu ????

Napisano

bo watek jest sprzed 7 lat...

ps. niezle wejscie na forum:) witam:)

Napisano

Hahaha. Tak oto mamy górnika roku 2011:D

Aż się łezka w oku kręci ile to już lat, to forum działa.

Napisano

hej niestety u mnie nie widac pracy;/ nie wiem co jest. tak by the way to ja robie w cinemie.to dosc fajny program. jestem w trakcie przesiadki na maxa i jak narazie podoba mi sie i to bardzo.cinema jest spoko ale u nas mało popularna.z reszta wszedzie poza niemcami jest malo popularna.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności