Napisano 7 Czerwiec 200420 l Witam, nie wiem czy dobry dzial...najzywej przeniescie go w odpowiednie miejsce. Mam taki problem. Pod linkiem http://neo.telsten.com/pablo/c23.jpg jest obrazek, i mam z nim problem tzn. niektorzy go widza a niektorzy nie...dlaczego tak sie dzieje? i co zrobic, aby wszyscy go widzieli? pozdr
Napisano 7 Czerwiec 200420 l Odgryz glowe kurczakowi, pochlap sciany krwia i wypowiedz magiczne zaklecie: \"uzywajcie wszyscy Internet Explorera!\". Powinno pomoc;) A tak serio - podajesz linka do grafiki, wiec nawet najglupsza przegladarka nie powinna miec z tym problemow. Moze chodzi Ci o niepojawianie sie tej grafiki na stronie, to inna sprawa. Jakie przegladarki maja Ci, ktorzy \"nie widza\"?
Napisano 7 Czerwiec 200420 l siakis kiepski serwer bo ja na ie tez nie widze ani przez hotlinking ani cut and paste.
Napisano 7 Czerwiec 200420 l Autor No i wez tutaj nie badz teraz glupi:/ jak to teraz wytlumaczyc mozna?:/ [pzdr
Napisano 10 Czerwiec 200420 l wina serwera i lacza na ktorym stoi ... moze serwer nie jest lubiany przez TPSA i ma klopoty z routingiem :)