Posted June 7, 200421 yr Witam, nie wiem czy dobry dzial...najzywej przeniescie go w odpowiednie miejsce. Mam taki problem. Pod linkiem http://neo.telsten.com/pablo/c23.jpg jest obrazek, i mam z nim problem tzn. niektorzy go widza a niektorzy nie...dlaczego tak sie dzieje? i co zrobic, aby wszyscy go widzieli? pozdr
June 7, 200421 yr Odgryz glowe kurczakowi, pochlap sciany krwia i wypowiedz magiczne zaklecie: \"uzywajcie wszyscy Internet Explorera!\". Powinno pomoc;) A tak serio - podajesz linka do grafiki, wiec nawet najglupsza przegladarka nie powinna miec z tym problemow. Moze chodzi Ci o niepojawianie sie tej grafiki na stronie, to inna sprawa. Jakie przegladarki maja Ci, ktorzy \"nie widza\"?
June 7, 200421 yr siakis kiepski serwer bo ja na ie tez nie widze ani przez hotlinking ani cut and paste.
June 7, 200421 yr Author No i wez tutaj nie badz teraz glupi:/ jak to teraz wytlumaczyc mozna?:/ [pzdr
June 10, 200421 yr wina serwera i lacza na ktorym stoi ... moze serwer nie jest lubiany przez TPSA i ma klopoty z routingiem :)