Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 16,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

czemu 120 minut, to miał być speed modeling dla fanu 90 minut ujdzie ale 2 godziny to już nie jest speed :)

salut.

Napisano
  • Autor

ajfona mozna zrobic w 20min. :) ale jak ktos sie porwie na cos bardziej skomplikowanego to potrwa to troche dluzej. Pozatym pomyslalem ze 120min. zacheci do udzialu osoby ktore jeszcze nie sa pro jesli chodzi o modeling, w koncu to tylko zabawa.

Napisano

Akurat zgadzam się z t0mkiem. Taka lebiega jak ja w krótszym czasie mogła by zrobić tylko box'a ;) A tak w 2h to może i coś zrobię ;)

Napisano

no w 2 godziny to mozna niezly detal trachnąć :) oczywiście biore udział jest 1 w nocy ale biore sie za robienie :)

Napisano

Jak pierwszy raz na to zobaczyłem, to pomyślałem, że to glizda:D Fajne, tylko nie za bardzo potrafię sobie wyobrazić korzystanie z niego.;)

Napisano

Modelowanie ok godziny i 20 minut na poukładanie w sumie zmieściłbym sie w normalnym czasie.

Samsung Omnia i900

omniaq.png

Edytowane przez Dominick

Napisano

Black Berry 8900 - 2 godz, całego nie dałem rady zrobić:)

bb8900bbandi.jpg

Wrzucam delikatnie po czasie poprawki:P

Edytowane przez bbandi
Poprawki

Napisano

Nie mam doświadczenia w modelowaniu na czas, więc 2h się przydały. A i tak brakuje kilku dupereli..

Commlink Qui-Gona, soft: Modo

comlink.jpg

Napisano

Czy w te 2 godziny nalezy wliczyc wyszukiwanie referek, ustawianie ewentualnych printow, pomiary wielkosci obiektu itp czy to poza czasem a 2h tylko i wylacznie modelowanie?

Napisano

Fajne modele panowie, szkoda że taka słaba frekwencja. Coś cierpię ostatnio na chroniczny brak czasu, ale też zdążyłem coś wydziubać :)

xdap.png

Napisano

niecała godzina bo pozno zaczalem :P

samsung x200

skoncze po czasie, ale zeby nie skonczyc w polowie zamieszczam to co mam

max3dtel2.jpg