t0m3k Napisano 30 Styczeń 2011 Share Napisano 30 Styczeń 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 30 Styczeń 2011 Share Napisano 30 Styczeń 2011 czemu 120 minut, to miał być speed modeling dla fanu 90 minut ujdzie ale 2 godziny to już nie jest speed :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 30 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2011 ajfona mozna zrobic w 20min. :) ale jak ktos sie porwie na cos bardziej skomplikowanego to potrwa to troche dluzej. Pozatym pomyslalem ze 120min. zacheci do udzialu osoby ktore jeszcze nie sa pro jesli chodzi o modeling, w koncu to tylko zabawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 30 Styczeń 2011 Share Napisano 30 Styczeń 2011 Akurat zgadzam się z t0mkiem. Taka lebiega jak ja w krótszym czasie mogła by zrobić tylko box'a ;) A tak w 2h to może i coś zrobię ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominick Napisano 30 Styczeń 2011 Share Napisano 30 Styczeń 2011 no w 2 godziny to mozna niezly detal trachnąć :) oczywiście biore udział jest 1 w nocy ale biore sie za robienie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek.m Napisano 31 Styczeń 2011 Share Napisano 31 Styczeń 2011 No dobra to ja pierwszy :) czas około 40min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filippo Napisano 31 Styczeń 2011 Share Napisano 31 Styczeń 2011 Jak pierwszy raz na to zobaczyłem, to pomyślałem, że to glizda:D Fajne, tylko nie za bardzo potrafię sobie wyobrazić korzystanie z niego.;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek.m Napisano 31 Styczeń 2011 Share Napisano 31 Styczeń 2011 @Filippo ja tez nie wiem jak sie z tego korzysta, ale spodobal mi sie koncept:) Zrobilem dla kolegi tutorial jak wymodelowac taka bryle, jesli ktos jest ciekawy to prosze: http://img716.imageshack.us/img716/504/tut1n.jpg 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominick Napisano 31 Styczeń 2011 Share Napisano 31 Styczeń 2011 (edytowane) Modelowanie ok godziny i 20 minut na poukładanie w sumie zmieściłbym sie w normalnym czasie. Samsung Omnia i900 Edytowane 2 Luty 2011 przez Dominick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziper Napisano 31 Styczeń 2011 Share Napisano 31 Styczeń 2011 Komorka kombajn - Nokia Talkman NMT450, modelowanie i render w niecale 2h Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortes Napisano 1 Luty 2011 Share Napisano 1 Luty 2011 dominick - 40 min na układanie ? to byś jakiś render testowy już zrobił :PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominick Napisano 1 Luty 2011 Share Napisano 1 Luty 2011 no 20 minut zajeło mi samo układanie tych telefonów i rysika :) ciągle coś mi nie pasowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 2 Luty 2011 Share Napisano 2 Luty 2011 (edytowane) Black Berry 8900 - 2 godz, całego nie dałem rady zrobić:) Wrzucam delikatnie po czasie poprawki:P Edytowane 3 Luty 2011 przez bbandi Poprawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcon Napisano 4 Luty 2011 Share Napisano 4 Luty 2011 Nie mam doświadczenia w modelowaniu na czas, więc 2h się przydały. A i tak brakuje kilku dupereli.. Commlink Qui-Gona, soft: Modo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horus Napisano 4 Luty 2011 Share Napisano 4 Luty 2011 Czy w te 2 godziny nalezy wliczyc wyszukiwanie referek, ustawianie ewentualnych printow, pomiary wielkosci obiektu itp czy to poza czasem a 2h tylko i wylacznie modelowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 4 Luty 2011 Share Napisano 4 Luty 2011 Falcoln u rock! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 4 Luty 2011 Autor Share Napisano 4 Luty 2011 @Horus - 2h na modeling Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 5 Luty 2011 Share Napisano 5 Luty 2011 Fajne modele panowie, szkoda że taka słaba frekwencja. Coś cierpię ostatnio na chroniczny brak czasu, ale też zdążyłem coś wydziubać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubajaniak Napisano 5 Luty 2011 Share Napisano 5 Luty 2011 Nokija 3310. Sporo brakuje, ale dzwonić się da ;) zabrakło 5 minut ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziper Napisano 5 Luty 2011 Share Napisano 5 Luty 2011 Noo jeszcze 3, 4 pracki i speed bedzie mozna uznac za udany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baato Napisano 6 Luty 2011 Share Napisano 6 Luty 2011 niecała godzina bo pozno zaczalem :P samsung x200 skoncze po czasie, ale zeby nie skonczyc w polowie zamieszczam to co mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 7 Luty 2011 Share Napisano 7 Luty 2011 No to co czas na sondę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 7 Luty 2011 Autor Share Napisano 7 Luty 2011 link do sondy http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=74305 Zapraszam do glosowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi