ultrakaka Napisano 8 Luty 2011 Napisano 8 Luty 2011 (edytowane) Domek na łapce (8829 trs) Edytowane 7 Marzec 2011 przez ultrakaka
n-pigeon Napisano 9 Luty 2011 Napisano 9 Luty 2011 Fajnie się zapowiada, czekam na więcej ;) Podoba mi się szczególnie styl w jakim jest domek :)
ultrakaka Napisano 14 Luty 2011 Autor Napisano 14 Luty 2011 Bez alfy. Jeszcze parę poprawek i finish.
n-pigeon Napisano 14 Luty 2011 Napisano 14 Luty 2011 Ooo brawo :D Hmm bardzo dosłownie potraktowałeś na kurzej łapce :D czekam na finish
ultrakaka Napisano 14 Luty 2011 Autor Napisano 14 Luty 2011 Fajnie że się podoba. Jeszcze kilka rzeczy muszę poprawić ale jeszcze trochę czasu zostało.
ultrakaka Napisano 6 Marzec 2011 Autor Napisano 6 Marzec 2011 (edytowane) Finał, ciekawe czy ktoś jeszcze wrzuci:confused:;). W scence z silnika użyłem contentu z UDK, będę robił z tego większą prackę, więc wszystko później będzie customowe. Na zrobienie wszystkiego w tym momencie nie miałem czasu:D. Edytowane 8 Marzec 2011 przez ultrakaka
fletcher Napisano 6 Marzec 2011 Napisano 6 Marzec 2011 Świetny domek. Bardzo mi się podoba. Gratuluje ukończenia w "czasie" choć termin został przesunięty :)
n-pigeon Napisano 6 Marzec 2011 Napisano 6 Marzec 2011 Wszyscy tuż przed końcem ;] niepotrzebnie przedłużałem... no ale cóż, może ktoś zrobi czwartą ukończoną prace :) i będzie prawdziwe głosowanie :D Gratuluje świetna praca :D (czuje zwycięzcę)
ultrakaka Napisano 7 Marzec 2011 Autor Napisano 7 Marzec 2011 Dzięki, ale mam nadzieję ze kilka osób pokończy swoje pracki, inaczej nie będzie zabawy :P
n-pigeon Napisano 7 Marzec 2011 Napisano 7 Marzec 2011 @ultrakaka Ooo totototo, dlatego przedłużam :), było by nudno gdyby były tylko 3 pozycje ;o Tym bardziej że np. fletcher ładnie pocina, ale trochę za mało bogato :) no niestety tak to jest z tymi ramami czasowymi, że ani to z nimi, ani bez nich ;P
ultrakaka Napisano 8 Marzec 2011 Autor Napisano 8 Marzec 2011 Wrzuciłem finala jeszcze raz bo wczesniej zmniejszylo mi obrazek, a jeszcze zobaczyłem jakieś idiotyczne syfy które przypadkowo wyciąłem w ps. Tera jest final :D
n-pigeon Napisano 9 Kwiecień 2011 Napisano 9 Kwiecień 2011 Gratuluje wygranej! Zapraszam na następną edycję :)
F/X Napisano 10 Kwiecień 2011 Napisano 10 Kwiecień 2011 Gratulacje :) Przydałaby się jakaś informacja na głównej, że był taki konkurs i ultrakaka wygrał.
ultrakaka Napisano 10 Kwiecień 2011 Autor Napisano 10 Kwiecień 2011 Heh no dzięki, gratsy la Fletchera za drugie miejsce :P
fletcher Napisano 10 Kwiecień 2011 Napisano 10 Kwiecień 2011 Dzięki ale prawdziwie gratsy dla Ciebie bo wygrałeś ;] A tak na marginesie będzie jeszcze jakaś minibitwa w najbliższej przyszłości?
n-pigeon Napisano 10 Kwiecień 2011 Napisano 10 Kwiecień 2011 Gratulacje :) Przydałaby się jakaś informacja na głównej, że był taki konkurs i ultrakaka wygrał. No i jest :) najpierw zrobiłem rekomkę potem pogratulowałem xD A tak na marginesie będzie jeszcze jakaś minibitwa w najbliższej przyszłości? Jak ruszę w końcu cztery litery to pewnie tak :) następne będą postaci :)
Hooch Napisano 10 Kwiecień 2011 Napisano 10 Kwiecień 2011 (...) Jak ruszę w końcu cztery litery to pewnie tak :) następne będą postaci :) Tylko nie postaci. Mam zamiar wziąć udział w mojej pierwszej bitwie. Kiedy można się mniej więcej spodziewać?
n-pigeon Napisano 10 Kwiecień 2011 Napisano 10 Kwiecień 2011 Tylko nie postaci. Mam zamiar wziąć udział w mojej pierwszej bitwie. Kiedy można się mniej więcej spodziewać? spokojnie po postaciach znowu będą propy/enviro :) po za tym zawsze można jako postać zrobić robota lub śmieciowego potwora, to tak jakby był to prop :D pod koniec tygodnia zakończy się sonda teraz zbieram propozycje na sondę :) jutro powinna być
fletcher Napisano 10 Kwiecień 2011 Napisano 10 Kwiecień 2011 Hooch - ja też strasznie nie trawię postaci ale chcę spróbować bo warto się w tym podszkolić ;)
Rekomendowane odpowiedzi