Napisano 9 Luty 201114 l Fajnie się zapowiada, czekam na więcej ;) Podoba mi się szczególnie styl w jakim jest domek :)
Napisano 14 Luty 201114 l Ooo brawo :D Hmm bardzo dosłownie potraktowałeś na kurzej łapce :D czekam na finish
Napisano 14 Luty 201114 l Autor Fajnie że się podoba. Jeszcze kilka rzeczy muszę poprawić ale jeszcze trochę czasu zostało.
Napisano 6 Marzec 201114 l Autor Finał, ciekawe czy ktoś jeszcze wrzuci:confused:;). W scence z silnika użyłem contentu z UDK, będę robił z tego większą prackę, więc wszystko później będzie customowe. Na zrobienie wszystkiego w tym momencie nie miałem czasu:D. Edytowane 8 Marzec 201114 l przez ultrakaka
Napisano 6 Marzec 201114 l Świetny domek. Bardzo mi się podoba. Gratuluje ukończenia w "czasie" choć termin został przesunięty :)
Napisano 6 Marzec 201114 l Wszyscy tuż przed końcem ;] niepotrzebnie przedłużałem... no ale cóż, może ktoś zrobi czwartą ukończoną prace :) i będzie prawdziwe głosowanie :D Gratuluje świetna praca :D (czuje zwycięzcę)
Napisano 7 Marzec 201114 l Autor Dzięki, ale mam nadzieję ze kilka osób pokończy swoje pracki, inaczej nie będzie zabawy :P
Napisano 7 Marzec 201114 l @ultrakaka Ooo totototo, dlatego przedłużam :), było by nudno gdyby były tylko 3 pozycje ;o Tym bardziej że np. fletcher ładnie pocina, ale trochę za mało bogato :) no niestety tak to jest z tymi ramami czasowymi, że ani to z nimi, ani bez nich ;P
Napisano 8 Marzec 201114 l Autor Wrzuciłem finala jeszcze raz bo wczesniej zmniejszylo mi obrazek, a jeszcze zobaczyłem jakieś idiotyczne syfy które przypadkowo wyciąłem w ps. Tera jest final :D
Napisano 10 Kwiecień 201114 l Gratulacje :) Przydałaby się jakaś informacja na głównej, że był taki konkurs i ultrakaka wygrał.
Napisano 10 Kwiecień 201114 l Dzięki ale prawdziwie gratsy dla Ciebie bo wygrałeś ;] A tak na marginesie będzie jeszcze jakaś minibitwa w najbliższej przyszłości?
Napisano 10 Kwiecień 201114 l Gratulacje :) Przydałaby się jakaś informacja na głównej, że był taki konkurs i ultrakaka wygrał. No i jest :) najpierw zrobiłem rekomkę potem pogratulowałem xD A tak na marginesie będzie jeszcze jakaś minibitwa w najbliższej przyszłości? Jak ruszę w końcu cztery litery to pewnie tak :) następne będą postaci :)
Napisano 10 Kwiecień 201114 l (...) Jak ruszę w końcu cztery litery to pewnie tak :) następne będą postaci :) Tylko nie postaci. Mam zamiar wziąć udział w mojej pierwszej bitwie. Kiedy można się mniej więcej spodziewać?
Napisano 10 Kwiecień 201114 l Tylko nie postaci. Mam zamiar wziąć udział w mojej pierwszej bitwie. Kiedy można się mniej więcej spodziewać? spokojnie po postaciach znowu będą propy/enviro :) po za tym zawsze można jako postać zrobić robota lub śmieciowego potwora, to tak jakby był to prop :D pod koniec tygodnia zakończy się sonda teraz zbieram propozycje na sondę :) jutro powinna być
Napisano 10 Kwiecień 201114 l Hooch - ja też strasznie nie trawię postaci ale chcę spróbować bo warto się w tym podszkolić ;)