Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 6,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Fajnie że się podoba. Jeszcze kilka rzeczy muszę poprawić ale jeszcze trochę czasu zostało.

Napisano
  • Autor

Finał, ciekawe czy ktoś jeszcze wrzuci:confused:;). W scence z silnika użyłem contentu z UDK, będę robił z tego większą prackę, więc wszystko później będzie customowe. Na zrobienie wszystkiego w tym momencie nie miałem czasu:D.

chatkafinal2.jpg

Edytowane przez ultrakaka

Napisano

Świetny domek. Bardzo mi się podoba. Gratuluje ukończenia w "czasie" choć termin został przesunięty :)

Napisano

Wszyscy tuż przed końcem ;] niepotrzebnie przedłużałem... no ale cóż, może ktoś zrobi czwartą ukończoną prace :) i będzie prawdziwe głosowanie :D

Gratuluje świetna praca :D (czuje zwycięzcę)

Napisano
  • Autor

Dzięki, ale mam nadzieję ze kilka osób pokończy swoje pracki, inaczej nie będzie zabawy :P

Napisano

@ultrakaka

Ooo totototo, dlatego przedłużam :), było by nudno gdyby były tylko 3 pozycje ;o

Tym bardziej że np. fletcher ładnie pocina, ale trochę za mało bogato :) no niestety tak to jest z tymi ramami czasowymi, że ani to z nimi, ani bez nich ;P

Napisano
  • Autor

Wrzuciłem finala jeszcze raz bo wczesniej zmniejszylo mi obrazek, a jeszcze zobaczyłem jakieś idiotyczne syfy które przypadkowo wyciąłem w ps. Tera jest final :D

Napisano

Gratulacje :) Przydałaby się jakaś informacja na głównej, że był taki konkurs i ultrakaka wygrał.

Napisano

Dzięki ale prawdziwie gratsy dla Ciebie bo wygrałeś ;] A tak na marginesie będzie jeszcze jakaś minibitwa w najbliższej przyszłości?

Napisano
Gratulacje :) Przydałaby się jakaś informacja na głównej, że był taki konkurs i ultrakaka wygrał.

No i jest :) najpierw zrobiłem rekomkę potem pogratulowałem xD

A tak na marginesie będzie jeszcze jakaś minibitwa w najbliższej przyszłości?

Jak ruszę w końcu cztery litery to pewnie tak :) następne będą postaci :)

Napisano
(...)

Jak ruszę w końcu cztery litery to pewnie tak :) następne będą postaci :)

Tylko nie postaci.

Mam zamiar wziąć udział w mojej pierwszej bitwie.

Kiedy można się mniej więcej spodziewać?

Napisano
Tylko nie postaci.

Mam zamiar wziąć udział w mojej pierwszej bitwie.

Kiedy można się mniej więcej spodziewać?

spokojnie po postaciach znowu będą propy/enviro :) po za tym zawsze można jako postać zrobić robota lub śmieciowego potwora, to tak jakby był to prop :D

pod koniec tygodnia zakończy się sonda

teraz zbieram propozycje na sondę :)

jutro powinna być

Napisano

Hooch - ja też strasznie nie trawię postaci ale chcę spróbować bo warto się w tym podszkolić ;)