zipper Napisano 9 Czerwiec 2004 Share Napisano 9 Czerwiec 2004 poniewaz kazdy sie ostatnio zachwyca felgami (pussik) :P to wrzucam cos takiego ... nie bede w tym nic juz zmienial ... bo nie ma co ... ewentualnie dorzuce otwor na wentyl ... praca nad tym trwala niecale 2 godziny ... pozdrawiam ... modelowane w RHINO 3SR3 render flamingo (hehe a efekt calkiem ciekawy) :P pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 9 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2004 no i jeszcze siateczka ... jesli ktos chce popatrzec :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 9 Czerwiec 2004 Share Napisano 9 Czerwiec 2004 Owszem ciekawy. Ładna felga, ładny model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 9 Czerwiec 2004 Share Napisano 9 Czerwiec 2004 Ladnie:) Chyba warto lepiej poznać nowego wroga:> Idziemy do zoo, obejrzeć nosorożca. PS: dorób oponke, tarcze, zaciski, bmw i będzie fajny render ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 9 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2004 BMW zrobilem jakis rok temu ... ale wtedy nie chcialo mi sie robic ladnej felgi ... tak btw... to jest prawdziwa felga bmw :) dla tego taka ladna ... ;) wszystko co z BMW to ladne jest ;) hehe pozdrawiam i ciesze sie ze sie wam podoba ... (w koncu to od BMW) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzak Napisano 9 Czerwiec 2004 Share Napisano 9 Czerwiec 2004 Ładne łdne co tu duzo mówic ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enzo Napisano 9 Czerwiec 2004 Share Napisano 9 Czerwiec 2004 napisał zipper tak btw... to jest prawdziwa felga bmw :) dla tego taka ladna ... ;) wszystko co z BMW to ladne jest ;) hehe - No ja nie wiem...wszystko co włoskie jest ładne,...ale to rzecz gustu...najwidoczniej wolisz felgi z bavarii Felga zrobiona dość dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 9 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2004 czemu dość ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 9 Czerwiec 2004 Share Napisano 9 Czerwiec 2004 :-) No cóż, ładna. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 9 Czerwiec 2004 Share Napisano 9 Czerwiec 2004 wyglada bardzo realnie jak na moj gust :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 9 Czerwiec 2004 Share Napisano 9 Czerwiec 2004 Eeeeee taaaaam... - straszna kicha.. ;) - wogóle nie ma w niej życia ;) no popatrz na nią - nie potrafisz przekaza przez nią żadnych emocji.. noooo staaaaryyyy, jak tak możesz - człowiek z Twoim doświadczeniem?? Ech, przy pierwszym obejrzeniu powinniśmy już wiedzieć jaki miałeś humor robiąc ją, a tutaj normalnie zero wyrazu - wstydź się!! :P ;) :D [lol] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 10 Czerwiec 2004 Share Napisano 10 Czerwiec 2004 ej no , jak zdjęcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 10 Czerwiec 2004 Share Napisano 10 Czerwiec 2004 M@Ti, mylisz się. ;-) Te bezskazitelnie czyste otoczenie świadczy o tym, że właśnie sprzątał pokój. Dlatego tez robił to tylko 2h. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 10 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2004 pussik ... ty tez sie myslisz :) w pokoju mam taki syff ze nie mam gdzie kawy postawic ... a sterylne otoczenie to raczej leczenie kompleksu brudnego pokoju :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 10 Czerwiec 2004 Share Napisano 10 Czerwiec 2004 bardzo ładna być... podobać mi się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 10 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2004 ja sie cieszyc ze tobie sie podobac panie loozaczek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enzo Napisano 10 Czerwiec 2004 Share Napisano 10 Czerwiec 2004 Pytałeś dlaczego dość...to już ci mówie.. Coś jest nie tak z tym łączeniem ( a raczej jego brak)... miedzy Gwiazdą a Rantem... A tak wogóle...to spox... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 10 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2004 obejzyj sobie najpierw zdjecia tego modelu felgi ... jest to firmowka BMW m2-1 ... a specjalnie screen jest z AAx16 zebys mogl zaowazyc laczenia w tym miejscu o ktory ci chodzi ... jak masz jakies watpliwosci ... to masz tu maly render bez materilow interesujacego cie miejsca ... :P no comments ... (nie sadzisz ze nie zapomnialbym o tak istotnym miejscu ? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 10 Czerwiec 2004 Share Napisano 10 Czerwiec 2004 Qrdę, chyba 3ba się będzie zapoznac z tym nosorożcem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enzo Napisano 10 Czerwiec 2004 Share Napisano 10 Czerwiec 2004 AAaaa... No tak...mój błąd... :)) A co do felg i samochodów to już kilka razy sie wypowiadałem - że od BMW trzymam się z daleka...:)) , więc nie wiedziałem jak wygląda...Bo zrobiłeś ją dobrze(naprawdę dobrze )...ale wogóle jest ochydna...:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enzo Napisano 10 Czerwiec 2004 Share Napisano 10 Czerwiec 2004 i jeszcze jdna włoska felga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enzo Napisano 10 Czerwiec 2004 Share Napisano 10 Czerwiec 2004 A to chyba najładniejsza felga na świecie....stosowana w Fiatach przez Abarth\'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 10 Czerwiec 2004 Share Napisano 10 Czerwiec 2004 No co Ty, Enzo. Ochydna :| Widziałam takie w zardzewiałych polonezach i Ferrari F40. Jak znajde fotkie ładnej felgi to za pozwoleniem wrzuce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 10 Czerwiec 2004 Share Napisano 10 Czerwiec 2004 hehe, znowu się zaczyna ;) ale i tak wiadomo, że felgi firmy OZ są najładniejsze, prawda Sikham? :> pozdrawiam P.S. Zipper, a gdzie wentylek ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 10 Czerwiec 2004 Share Napisano 10 Czerwiec 2004 felga piekna, material tez. hmm mam pytanie odnosnie nosorozca, Ciezko go dosiąść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 10 Czerwiec 2004 Share Napisano 10 Czerwiec 2004 Jak juz mówiłem Zipperowi, felga jest SUPER :)... Render w Flamingo też trzyma poziom. Trzymaj tak dalej. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poison mar Napisano 10 Czerwiec 2004 Share Napisano 10 Czerwiec 2004 Ludzie, o felgi się nie sprzeczajcie, co innego gdyby autor sam ją zaprojektował... a druga sprawa to gusta, ja i tak jestem zwolennikiem G, a w szczególności BMW i Porsche... Pozdrawiam, fajna pracka i to bardzo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 10 Czerwiec 2004 Share Napisano 10 Czerwiec 2004 ładna felga Loozack czy OZ są ładne - znasz moje zdanie Enzo !!!!!!!!! od kiedy RAYS jest włoską firmą !! no chyba że Japonia to włoska kolonia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enzo Napisano 10 Czerwiec 2004 Share Napisano 10 Czerwiec 2004 Sikham-- ta felga została zaprojektowana specjalenie...do Alfy 155 :)) więc uważam ją za włoską :)) ( widziałem na podobnych Lotus\'y Esprit - ale to już inna bajka) Fakt to jest rzecz gustu.... Pussik - Co do tej \'ochydnej \' jak ją nazwalaś...to Jest to Felga Borbet...A mówiąc że widziałaś ją w polonazach i Ferrari F40...gadasz głupoty...ponieważ ta w f-40 wygląda inaczej...ten borbet został zaporojektowany na życzenie abart\'a, a potem został rozposzechniony wszędzie..., ale miał trochę inny Rant i nie miał tego Skorpion\'a...A pozatym stare, spruchniałem polonezy nie zasługują na tą fele :))) hehe.... Oz\'tki są ładne...tylko częsciej są drogie a nie ładne...:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 10 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2004 loozaczku ... :P w feldze nie ma zazwyczaj (nigdy:P) wentylkow hehe ... sa w dentce ... :P ale otwor na nia tak jak juz wspomnialem bodajze w pierwszym poscie zrobie ... moze ... jak mi sie bedzie chcialo :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 10 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2004 no i sie zachcialo ... :) nie dawalo mi to spokoju ... w sumie to zajelo mi to jakies 50x mniej niz nosorozcowi policzenie tego potem na nowo ... ale co tam ... jest otwor na wentyl ... mam nadzieje ze sie wam podoba ... (otwor ... lol) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 11 Czerwiec 2004 Share Napisano 11 Czerwiec 2004 witam felga jest bardzo ladna :) coz wiecej mozna powiedziec mi osobiscie sie bardzo podoba . :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 11 Czerwiec 2004 Share Napisano 11 Czerwiec 2004 a pokaz cala scenke z oswietleniem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 11 Czerwiec 2004 Share Napisano 11 Czerwiec 2004 na prawde robi swietne wrazenie, nic tylko gratulowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 11 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2004 beeper: scenka bez ground plane, enviroment bialy AAx16, soft shadows, no blury reflections, no blury transparency, wlasny material chrom/srebro + 2x spootlight (biale) bez sunlighta. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 11 Czerwiec 2004 Share Napisano 11 Czerwiec 2004 jest otworek, a wentylka ciągle nie ma ;P pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 11 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2004 loozack ... lol!!! felga nie ma wentylka ... ma otwor przez ktory przechodzi wentyl z dentki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 11 Czerwiec 2004 Share Napisano 11 Czerwiec 2004 Bardzo ładny otwór ... a właściwie jego odbicie w bocznej ściance felgi. :D HAHA, mi sie własnie przypomniało, ze nie zaimportowałam do swojego koła wentyla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 11 Czerwiec 2004 Share Napisano 11 Czerwiec 2004 no to dorób jeszcze oponkę... i wentyl, musi być wentyl, aaaaaaaaagheghe, lol :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 11 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2004 jak dorobie wentylek to mi powiesz ze brakuje bmw:) heheh paskudny jestes panie loozaczku ... specjalnie dla ciebie nastepnym moim modelem bedzie wentylek :P pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 khem, mam malutką prośbę... nie pisz ciągle mojej ksywki zdrobniale, bo się czuję... głupio :> no i czekam na wentylek ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooka Napisano 10 Lipiec 2004 Share Napisano 10 Lipiec 2004 yyy... Ya tam nie widze zadnego obrazka:/ Moze ktos wie dlaczego? Juz na kilka topicach tak mam ze nie pokazuja mi sie obrazki. ..Ale rzeczywiscie piekna felga :P Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi