Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Wielki Głód nadszedł, czas w którym przyjaciel walczy z przyjacielem o ostatnie okruchy pożywienia. Człowiek człowiekowi staje się wilkiem, jednym słowem - Kryzys.

The time of The Big Hunger has come, friend fighting with a friend for the last pieces of food. A man is a wolf to another man, one word - Crysis.

bitwa_max3d_kryzys_.jpg

detal:

http://i192.photobucket.com/albums/z139/thalion_art/bitwa_max3d_kryzys_hd.jpg

-----------------------------------------

wersja pod nominacje:

bitwa_max3d_krysys_06.jpg

---

Bitwy max3d.pl to świetna okazja, do ruszenia głową i wspólnej zabawy. Nie wiem czy uda mi się dokończyć, to co rozpocząłem, ale w ramach rozrywki postanowiłem przyłączyć się do bitwy

Klęska głodu, jeden z wielu kryzysów jakie mogą dotknąć każdego z nas (ale oby nas nie dopadły ;) )

szkic:

bitwa_max3d_krysys_sketch.jpg

wipy:

bitwa_max3d_krysys_color_sample_.jpg

bitwa_max3d_krysys_wip01.jpg

bitwa_max3d_krysys_wip02.jpg

Edytowane przez Thalion

• Odpowiedzi 23
  • Wyświetleń 13,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Fajnie oświetloa scenka i bardzo sympatyczny królik. Jak na razie to mój faworyt (i praca mayka).

Napisano

ach te króliki :) wszedzie ich pełno ... z checią podpatrze jak to wykonczysz

Napisano

Moim zdaniem poprzedni step byl lepszy. W ostatnim strasznie przepaliles kolory. Masz spalone drzewo i spalone kroliki na pierwszym planie;) W Twoich speedach tez widac te tendencje i nie wiem, czy to jest taki styl, ktory chcesz okielznac, czy po prostu patenciarskie tricki i naduzywanie plam wyciagnietych rim lightami...;) Wydaje mi sie, ze to ma troche krotkie nogi, ale z drugiej strony jest to zawsze jakis styl...

A wracajac do tej pracy to tak czysto wizualnie wydaje mi sie, ze traci ona na tym przepaleniu. Szczegolnie drzewo.

pozdrowki i powodzenia :)

Napisano

zgodze sie z przedmowca ze drzewo troche za bardzo przepalone i traci na tym krolik bo nie przyciaga juz tak uwagi jak na wczesniejszych obrazach, ale klimat calej pracy jak najbardziej na plus:)

Napisano

haha właśnie ciekaw byłem co z tego różowego królika będzie

Napisano
  • Autor

dzięki za wszystkie komentarze!

lordbiernac - w wielu aspektach masz racje, z pewnością przepaliłem to drzewo, ale teraz nieco to koryguje. Co do stylu, hmm każdy ma swój, pewne maniery/patenty... wiadomo z wszystkiego trzeba korzystać z umiarem. dzięki za rady!

kolejny wip, ostatni przed wyłonieniem czołówki:

bitwa_max3d_krysys_06.jpg

Napisano

Gratulujemy nominacji w Bitwie! Tym samym życzymy powodzenia w dalszej "bitwie" o nagrody!

Przypominamy, że ostateczna praca, zgodna z wymogami regulaminu powinna pojawić się najpóźniej 22 marca (a dokładniej 22 marca, do godz. 23:59:59).

Napisano

sorki za odkopanie, ale praca naprawde rewelacyjna :) i ta gra świateł, dla mnie cudo

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.