Thalion Napisano 13 Luty 2011 Share Napisano 13 Luty 2011 (edytowane) Wielki Głód nadszedł, czas w którym przyjaciel walczy z przyjacielem o ostatnie okruchy pożywienia. Człowiek człowiekowi staje się wilkiem, jednym słowem - Kryzys. The time of The Big Hunger has come, friend fighting with a friend for the last pieces of food. A man is a wolf to another man, one word - Crysis. detal: http://i192.photobucket.com/albums/z139/thalion_art/bitwa_max3d_kryzys_hd.jpg ----------------------------------------- wersja pod nominacje: --- Bitwy max3d.pl to świetna okazja, do ruszenia głową i wspólnej zabawy. Nie wiem czy uda mi się dokończyć, to co rozpocząłem, ale w ramach rozrywki postanowiłem przyłączyć się do bitwy Klęska głodu, jeden z wielu kryzysów jakie mogą dotknąć każdego z nas (ale oby nas nie dopadły ;) ) szkic: wipy: Edytowane 22 Marzec 2011 przez Thalion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 14 Luty 2011 Share Napisano 14 Luty 2011 Fajnie oświetloa scenka i bardzo sympatyczny królik. Jak na razie to mój faworyt (i praca mayka). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nao Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 ach te króliki :) wszedzie ich pełno ... z checią podpatrze jak to wykonczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 Zapowiada się fajowa praca, trzymam kciuki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 18 Luty 2011 Share Napisano 18 Luty 2011 Jest sympatycznie, fajne kolorki i emocje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 23 Luty 2011 Autor Share Napisano 23 Luty 2011 Dzięki serdeczne za komentarze! wrzucam kolejny progress: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 23 Luty 2011 Share Napisano 23 Luty 2011 Dodasz mu puszystego futra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 23 Luty 2011 Autor Share Napisano 23 Luty 2011 spokojnie, postaram się aby w wersji końcowej był bardziej puszysty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 23 Luty 2011 Share Napisano 23 Luty 2011 Moim zdaniem poprzedni step byl lepszy. W ostatnim strasznie przepaliles kolory. Masz spalone drzewo i spalone kroliki na pierwszym planie;) W Twoich speedach tez widac te tendencje i nie wiem, czy to jest taki styl, ktory chcesz okielznac, czy po prostu patenciarskie tricki i naduzywanie plam wyciagnietych rim lightami...;) Wydaje mi sie, ze to ma troche krotkie nogi, ale z drugiej strony jest to zawsze jakis styl... A wracajac do tej pracy to tak czysto wizualnie wydaje mi sie, ze traci ona na tym przepaleniu. Szczegolnie drzewo. pozdrowki i powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AeroPaint Napisano 23 Luty 2011 Share Napisano 23 Luty 2011 zgodze sie z przedmowca ze drzewo troche za bardzo przepalone i traci na tym krolik bo nie przyciaga juz tak uwagi jak na wczesniejszych obrazach, ale klimat calej pracy jak najbardziej na plus:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teli Napisano 23 Luty 2011 Share Napisano 23 Luty 2011 haha właśnie ciekaw byłem co z tego różowego królika będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 5 Marzec 2011 Autor Share Napisano 5 Marzec 2011 dzięki za wszystkie komentarze! lordbiernac - w wielu aspektach masz racje, z pewnością przepaliłem to drzewo, ale teraz nieco to koryguje. Co do stylu, hmm każdy ma swój, pewne maniery/patenty... wiadomo z wszystkiego trzeba korzystać z umiarem. dzięki za rady! kolejny wip, ostatni przed wyłonieniem czołówki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 5 Marzec 2011 Share Napisano 5 Marzec 2011 No to wybrałeś bitwę:) Świetne to jest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 7 Marzec 2011 Share Napisano 7 Marzec 2011 Gratulujemy nominacji w Bitwie! Tym samym życzymy powodzenia w dalszej "bitwie" o nagrody! Przypominamy, że ostateczna praca, zgodna z wymogami regulaminu powinna pojawić się najpóźniej 22 marca (a dokładniej 22 marca, do godz. 23:59:59). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzzz Napisano 8 Marzec 2011 Share Napisano 8 Marzec 2011 a wąsiki bedo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 17 Marzec 2011 Autor Share Napisano 17 Marzec 2011 i to by było chyba na tyle... wersja finalna w pierwszym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 17 Marzec 2011 Share Napisano 17 Marzec 2011 Podoba się, fajna ilustracja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 17 Marzec 2011 Share Napisano 17 Marzec 2011 Podoba mi się ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 19 Marzec 2011 Autor Share Napisano 19 Marzec 2011 serio, RaVirr - Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 23 Marzec 2011 Share Napisano 23 Marzec 2011 Gratulujemy ukończenia pracy. Praca została pobrana do zaprezentowania Jury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 14 Kwiecień 2011 Share Napisano 14 Kwiecień 2011 Gratulujemy trzeciego miejsca w konkursie i nagrody publiczności! Świetna praca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzyj Napisano 16 Kwiecień 2011 Share Napisano 16 Kwiecień 2011 gratuluję, stworzyłeś świetna ilustrację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 17 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2011 Dziękuję raz jeszcze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shido Napisano 5 Sierpień 2011 Share Napisano 5 Sierpień 2011 sorki za odkopanie, ale praca naprawde rewelacyjna :) i ta gra świateł, dla mnie cudo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi