Napisano 18 Luty 201114 l Ponad dwuminutowy, widowiskowy trailer do superprodukcji „Thor” zadebiutował wczoraj w Sieci. Zapraszamy do rozszerzenia wiadomości, gdzie możecie znaleźć drugą, oficjalną zapowiedź do filmu. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1633
Napisano 18 Luty 201114 l niestety ,ale im trailer fajniejszy tym większego gniota należy się spodziewać, ta zasada odnosi się chyba do każdej tego typu produkcji :) ale mogę się oczywiście mylić, a chciałbym bardzo :)
Napisano 18 Luty 201114 l Mi tam wystarczą fajne efekty i Natalie Portman i będe się na tym bawił wyśmienicie! :D Uwielbiam takie filmy ;)
Napisano 18 Luty 201114 l Ten robot czy co to tam jest strzelajacy promieniami z oczu (?)przywodzi mi na mysl pewnien film z mojego dziecinstwa - Godzilla VS Mechagodzilla http://www.youtube.com/watch?v=uqFvMv06Mz8&feature=related Na plus za to Natalie i gagi w stylu Thora rozbijajacego z gestem kubek w jakiejs restauracji :D. Obejrze to superwypasiona, wielomilionowa produkcje w 2D - do kotleta ;)
Napisano 18 Luty 201114 l a ja jestem zaintrygowany bo reżyserem tego filmu jest Kenneth Brannagh, co jak pierwszy raz usłyszałem uznałem za kiepski żart, ale to jednak prawda, więc kto wie, może z takiego połączenia wyjdzie coś ciekawego.
Napisano 19 Luty 201114 l Kenneth akurat od dawna stoi za kamerą. Świetnie mu szło z Szekspirem i udziela się w teatrze mocno. Fajnie ze trafił na mainstream, oby sie nie zgubił w nim. Sama idea kolesia z młotkiem jest dla mnie równie absurdalna jak superbohater z samą tarczą. Młotkiem to dopiero można wykuć jakąś broń ;)
Napisano 19 Luty 201114 l Autor Ehh...to nie młotek tylko Mjollnir. Co Wy wiecie o superbohaterach? :F Mi się trailer spodobał. Fajne ujęcia ma film.
Napisano 19 Luty 201114 l Super zwiastun i nawet ma ujęcia takie komiksowe! :) W wyobraźni widziałem je komiksowo ;d
Napisano 21 Luty 201114 l Młotkiem... Thor polegał głównie na sile używając prymitywnej broni i to sobą reprezentował... mimo to był ulubieńcem wikingów... znaczy "był"... huehue
Napisano 21 Luty 201114 l w 1:14 Thor przypomina naszego Geralta z gniota wszechczasów :D (nie mówię o grze)... zapowiada się coś w stylu "Starcie tytanów"... może namówię żonkę na kino :P w 3D coby pocieszyć trochę oczy... tylko jak ona to zniesie :D