Napisano 26 Luty 201114 l Witam,tak więc założyłbym wątek może nie posypią się znów negatywy ;p Kto u Nas w Lublinie byłby skory do meetingu proszę się odzywać ;) EDIT 07.03.2011 : Założyłem też grupę dla Lublina na forum http://max3d.pl/forum/group.php?groupid=51 Zapraszam. ;) Edytowane 15 Marzec 201114 l przez Swiezy
Napisano 26 Luty 201114 l Dobry pomysł, przyłączamy się. Lublin i okolice mile widziane, zwłaszcza że w tej chwili poszukujemy kogoś do pracy. Pozdr Neb
Napisano 26 Luty 201114 l Jeśli chodzi o mnie oczywiście będę, z terminami nie powinno być kłopotów, wpisujcie się kto i kiedy i marzec jest nasz! :D
Napisano 27 Luty 201114 l Autor No trzeba trzeba ;) to tak na razie ze 4y osoby by były, czekamy na więcej odp?
Napisano 27 Luty 201114 l Jeśli będzie i będę w lbn to będe, choć powoli żegnam sie z Kozim Grodem. :)
Napisano 6 Marzec 201114 l Autor No myślę że chyba już kto miał się odezwać to się odezwał,a więc proponowany termin i forma spotkania? myślę chyba najlepszy by był jakiś weekend.
Napisano 6 Marzec 201114 l Za dwa tygodnie? 18 lub 19 marca. Akurat w połowie marca. Proponuję jeszcze ludziom z Lublina powysyłać privy z linkiem bo może nie każdy tutaj zagląda. ;)
Napisano 7 Marzec 201114 l Autor Hm no ok, mi pasuje taki termin ;) no to promujmy nasze spotkanie! :) Do Omena wysyłałem,no ale bez odzewu, kojarzę że jeszcze Thalion jest z Lublina to napiszę do niego i kogo jeszcze tam znajdę. W głównym poście podałem link do grupy dla Lublina ;) Edytowane 7 Marzec 201114 l przez Swiezy
Napisano 8 Marzec 201114 l Termin jest w miarę pozytywny to i ja też bym się dołączył do tego meetingu, ciekaw jestem jak po latach ewoluował Lublin z umiejętnościami.
Napisano 10 Marzec 201114 l Autor Jasne zapraszam, to co 18/19 marca ja osobiście lubie lokal "U Szewca" na krakowskim tyle co piwo jest droższe tam.http://uszewca.pl/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1
Napisano 10 Marzec 201114 l Lokal uzależnimy może od ilości osób, bo np w legendzie jest tanio ale większe grono się nie zmieści, z kolei jak będzie nas więcej to przyda się rezerwacja więc trzeba szukać knajpy gdzie rezerwują za darmo bez problemów - tym bardziej że to piątek albo sobota. póki co jest 8 osób więc liczba taka w miarę, chociaż im więcej tym lepiej. Klimatyczny też jest riders pub ale nie jestem pewien jak tam jest z rezerwacją. Jak ktoś ma ciekawsze propozycje piszcie śmiało, z samym lokalem nie powinno być problemu oby tylko dogadać rezerwację odpowiednio wcześniej. ;)
Napisano 11 Marzec 201114 l Autor Ew. pomyślałem że robi się coraz cieplej do daty spotkania na pewno będzie ciepło i ładna pogoda to może ze szkicownikami w plener? Zalew Zemborzycki ew park saski a potem dopiero do baru omówić prace itp to zawsze będzie aktywność w spotkaniu żeby nie pytać się o ulubione kolory ;p
Napisano 11 Marzec 201114 l Na miasteczku akademickim jest bardzo fajny lokal (i spory). Zwie się Kredens. Wygląda mniej więcej tak: http://www.kredens.lublin.pl/ (jeśli mogę w ogóle wrzucać tu linki - reklama to to nie jest tylko sugestia). Całkiem tanio, przyjemnie, piwo nawet nierozcieńczane zbytnio, pizza smaczna;) I rezerwacje też są. Z tym że nie wiem czy coś kosztują. Świeży, a jak bardziej modeluje 3D niż rysuję to mam zabrać kompa i chomiki, coby w kołowrotku generowały mi prąd?:P
Napisano 11 Marzec 201114 l Też myślałem o szybkim plenerze, jak ktoś modeluje to może sobie od czasu do czasu odejść od kompa i pomachać ołówkiem czy długopisem, a kto nie ma ochoty to może dołączyć później. ;)
Napisano 11 Marzec 201114 l Bez rezerwacji w piątek a tym bardziej w sobotę może być kiepsko. Jak plener to nad Zalewem, weźmiemy foremki i w piasku się z 3D poleci :)
Napisano 11 Marzec 201114 l Nad zalewem nie każdy może mieć dobry dojazd, ja proponuję w okolicy starego miasta - np zamek, plac po farze, ewentualnie saski. NEBULA-Grafika o rezerwacje spokojna głowa już ze Swiezym się tym zajmujemy. ;)
Napisano 12 Marzec 201114 l Obstawiłem ostatnią opcję więc opiszę. Ja połączyłbym piwo z plenerem. Jak kto umie to i poszkicuje. Jakieś ciekawe spokojne miejsce gdzie każdy łatwo dotrze.
Napisano 12 Marzec 201114 l Autor No ja tak ugodowo w kwestii pleneru,w sądzie zdania są podzielone no to może Saski? I już tak jednogłośnie określić się,bo tylko ja dałem głos na Zalew. A więc 18/19 marca, Saski szkicowanie a potem bar jeszcze ogarniemy na tygodniu co i jak z rezerwacją to napisze niezwłocznie :)
Napisano 13 Marzec 201114 l Ojojoj mam nadzieje, że to wypali. dopiero przyczaiłem wątek :). Nie mogę się doczekać, chodź moja obecność jest uzależniona od zaliczeń. Miejsce mi obojętne, chodź bardziej chce z wami pogadać niż od razu plenerować. A dlatego właśnie, że ja np. wtedy w uszach mam tylko muzykę, a i rozmowa na pewno będzie konstruktywna. No i zdjęcie na tapetke trzeba też zrobić :) Edit: już wiem, że u mnie sobota odpada. Zostaje tylko piątek. Chyba, że da rade przesunąć o tydzień termin. Edytowane 13 Marzec 201114 l przez Status
Napisano 14 Marzec 201114 l Jakbyście mogli tak do powiedzmy środy wieczorem napisać kiedy i gdzie mniej więcej planujecie spotkanie to byłbym wdzięczny. W piątki czasem miewam różne plany i chciałbym wiedzieć czy mam je poprzekładać(co mogę zrobię względnie bezproblemowo).
Napisano 15 Marzec 201114 l Autor Sprawa wygląda następująco : Kredens- rezerwacja 15 zł Legenda- nie aktywny numer Rider's Pub- brak opłaty U Szewca-20zł Czarna Owca- nikt nie odbierał No i osobiście byłym za sobotą wieczór. Dla mnie sala dla niepalących potem wyjdę i będę śmierdział ;/ Edytowane 15 Marzec 201114 l przez Swiezy
Napisano 15 Marzec 201114 l Czyli najlepiej wygląda Riders, zresztą tam jest dużo miejsca i klimat. Wpisujcie czy pasuje wam bardziej sobota czy piątek, No i czy sala dla palących czy nie palących? Mi to ryba, dostosuję się. ;)
Napisano 15 Marzec 201114 l Ja również byłbym za sobotą. I zdecydowanie niepalący. Nie widzę powodu, żebyśmy się dusili. Jak ktoś chce to moze pójśc kopcić na dwór na ten przykład. Ciepło jest;) Albo po prostu może powstrzymać się od wypalenia tych dwóch czy iluś papierosów.
Napisano 16 Marzec 201114 l Znalazłem czas w sobotę, więc mi w tej chwili rybka, czy piątek, czy sobota :). A i sala też nie ma dla mnie znaczenia, dałem tylko do zrozumienia, że jestem palący i będę wam śmierdział pod nosem :D.
Napisano 16 Marzec 201114 l Oj dawno nie zaglądałem tu, ale powoli wracam do świata żywych;) mam nadzieję dokurować się do piątku/soboty:) Najwyżej odpuszczę sobie plener. Z czasem będę miał luz, tak po 16. Co do palenia: sam nie palę, ale nie przeszkadza mi to PS.: Wielkie dzięki Swiezy za przypomnienie o tym wątku:)
Napisano 16 Marzec 201114 l NEBULA-Grafika sztuk dwa, sobota pasuje, miejscówka również, godzina 19 bdb, niepalący, agresywność 0 :) A tak z ciekawości zapytam dlaczego akurat Riders Pub ? Jeździ ktoś z Was na moto, bo profil miejsca pasuje w 100% ?
Napisano 16 Marzec 201114 l piatek czy sobota mi odpowiada, miejsce tez fajne.Nie pale, i wolalbym nie przebywac w pomieszczeniu zadymionym.
Napisano 16 Marzec 201114 l Autor KhazadThrd spoko ;) NEBULA-Grafika W sumie Florian P zaproponował a ja sam w sumie jeszcze tam nie byłem a klimat zachęcający więc why not ;) Slide no mi najlepiej Sobota wieczór ;) pewnie gdzieś koło tej 18/19tej.
Napisano 16 Marzec 201114 l jednak piątek mi pasi, zapomniałem, że sobotę mi zajmuje w tym tyg dziewczyna
Napisano 16 Marzec 201114 l mi pasuje sobota, wieczór, niepalące pomieszczenie i miejscówka chyba też pasi
Napisano 17 Marzec 201114 l Większość chyba na sobotę, Swiezy zorganizowałeś już rezerwację? KhazadThard wpadnij z dziewczyną, będą dwie pieczenie na jednym ogniu. :D Chętnie poznamy was oboje. Co do miejscówki, to rzeczywiście często bywam, ale na motorze nie jeżdżę, nawet żadnego prawka nie mam. Po prostu lubię tamten klimat, a niewiele takich fajnych knajp w Lublinie. Jeśli już są to np zbrojownia czy legenda ale jak dla mnie ciasno no i teraz nie ma tam wydziału pod palących - kolejny minus a plus dla ridersa. ;)
Napisano 17 Marzec 201114 l Autor No ok mi w sumie sobota tylko pasuje wieczór myślę między 16tą a 20tą jakbyście się określili :) Riders, sobota piszcie jutro po robocie ogarnę temat. Khaz dziewczyna nie ściana, da się przestawić ;p EDIT: Pogoda coś nie za bardzo jak na razie więc chyba kiszka z pleneru.
Napisano 18 Marzec 201114 l No ok mi w sumie sobota tylko pasuje wieczór myślę między 16tą a 20tą jakbyście się określili Riders, sobota piszcie jutro po robocie ogarnę temat. W sensie, że tylko do 20 masz czas? Ja mniej więcej od 17 powinienem być wolny. Odstawić instrument, zabrać się do miasta - max 17.30 powinienem być na miejscu. Btw, ktoś kogoś zna? Jakichś znaków specjalnych mamy szukać, gdy już udamy się na miejsce?* ;) * tylko proszę bez "poznacie mnie po odwróconym okręgu na szyi":rolleyes:
Napisano 18 Marzec 201114 l Autor Nie nie :) po prostu myślałem o starcie spotkania, gdzieś tam błąd merytoryczny. Znaki specjalne, hmmm będzie pewnie tabliczka rezerwacja :D
Napisano 18 Marzec 201114 l Autor Rezerwacje zrobiłem godz. 18ta Riders Pub http://www.riderspub.pl/ .
Napisano 18 Marzec 201114 l właśnie nie mogę przestawić.. bo mi się durniowi kultury zachciało i już mam bilety do teatru:/ może załapię się jeszcze i dojdę do was w trakcie;)
Napisano 18 Marzec 201114 l Mnie czas i miejsce odpowiada. Więc na placu przy pomniku 17:45. Będę na 99%, z wielkim transparentem max3d meeting.
Napisano 19 Marzec 201114 l Dla wszystkich zainteresowanych którzy mają jeszcze ochotę do nas dołączyć - o godzinie 17:45 zbieramy się na placu Litewskim przy pomniku Piłsudskiego. Jeśli ktoś chce dołączyć później ale np nie trafi do Ridersa niech do mnie dzwoni 504697934 (i tu poprawka, numer jest oczywiście w orange, na PW podałem omyłkowo że plus ;) )
Napisano 20 Marzec 201114 l Amy dopiero w domu nawet nie do końca hahaha :P :D :D a wy śpicie i marnujecie czas
Napisano 20 Marzec 201114 l Przyznam, że zdjęcia pierwsza klasa. Tylko człowiek z parkinsonem potrafiłby lepiej uchwycić dynamizm niezbyt ruchliwych się ludzi:cool:
Napisano 25 Marzec 201113 l Czekałem aż Adrien odpisze czy możemy wrzucić foty ale już tydzień prawie nie odpisuje więc pozwolę sobie je wrzucić. Ewentualnie potem się usunie. ;) Większość zdjęć jest rozmyta, ale to nic - klimat uchwycony. ;) Slida nie ma co prawda na pierwszym zdjęciu ale jest na drugim po prawej stronie.