Swiezy Napisano 26 Luty 2011 Share Napisano 26 Luty 2011 (edytowane) Witam,tak więc założyłbym wątek może nie posypią się znów negatywy ;p Kto u Nas w Lublinie byłby skory do meetingu proszę się odzywać ;) EDIT 07.03.2011 : Założyłem też grupę dla Lublina na forum http://max3d.pl/forum/group.php?groupid=51 Zapraszam. ;) Edytowane 15 Marzec 2011 przez Swiezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEBULA-Grafika Napisano 26 Luty 2011 Share Napisano 26 Luty 2011 Dobry pomysł, przyłączamy się. Lublin i okolice mile widziane, zwłaszcza że w tej chwili poszukujemy kogoś do pracy. Pozdr Neb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kaczmarczyk Napisano 26 Luty 2011 Share Napisano 26 Luty 2011 Jeśli chodzi o mnie oczywiście będę, z terminami nie powinno być kłopotów, wpisujcie się kto i kiedy i marzec jest nasz! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kpax Napisano 26 Luty 2011 Share Napisano 26 Luty 2011 może i ja, ale nie na 100% jak narazie;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 26 Luty 2011 Share Napisano 26 Luty 2011 Cieszy mnie, że inne miasta również podejmują inicjatywę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 27 Luty 2011 Autor Share Napisano 27 Luty 2011 No trzeba trzeba ;) to tak na razie ze 4y osoby by były, czekamy na więcej odp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 27 Luty 2011 Share Napisano 27 Luty 2011 Jeśli będzie i będę w lbn to będe, choć powoli żegnam sie z Kozim Grodem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 27 Luty 2011 Share Napisano 27 Luty 2011 Będę prawie że na bank;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slide Napisano 27 Luty 2011 Share Napisano 27 Luty 2011 Może i ja się skuszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 6 Marzec 2011 Autor Share Napisano 6 Marzec 2011 No myślę że chyba już kto miał się odezwać to się odezwał,a więc proponowany termin i forma spotkania? myślę chyba najlepszy by był jakiś weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kaczmarczyk Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 Za dwa tygodnie? 18 lub 19 marca. Akurat w połowie marca. Proponuję jeszcze ludziom z Lublina powysyłać privy z linkiem bo może nie każdy tutaj zagląda. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 7 Marzec 2011 Autor Share Napisano 7 Marzec 2011 (edytowane) Hm no ok, mi pasuje taki termin ;) no to promujmy nasze spotkanie! :) Do Omena wysyłałem,no ale bez odzewu, kojarzę że jeszcze Thalion jest z Lublina to napiszę do niego i kogo jeszcze tam znajdę. W głównym poście podałem link do grupy dla Lublina ;) Edytowane 7 Marzec 2011 przez Swiezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrien Napisano 8 Marzec 2011 Share Napisano 8 Marzec 2011 Termin jest w miarę pozytywny to i ja też bym się dołączył do tego meetingu, ciekaw jestem jak po latach ewoluował Lublin z umiejętnościami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chasdiel Napisano 10 Marzec 2011 Share Napisano 10 Marzec 2011 Jeśli nie jest jeszcze zbyt tłoczno to i ja się przyłączę.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 10 Marzec 2011 Autor Share Napisano 10 Marzec 2011 Jasne zapraszam, to co 18/19 marca ja osobiście lubie lokal "U Szewca" na krakowskim tyle co piwo jest droższe tam.http://uszewca.pl/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kaczmarczyk Napisano 10 Marzec 2011 Share Napisano 10 Marzec 2011 Lokal uzależnimy może od ilości osób, bo np w legendzie jest tanio ale większe grono się nie zmieści, z kolei jak będzie nas więcej to przyda się rezerwacja więc trzeba szukać knajpy gdzie rezerwują za darmo bez problemów - tym bardziej że to piątek albo sobota. póki co jest 8 osób więc liczba taka w miarę, chociaż im więcej tym lepiej. Klimatyczny też jest riders pub ale nie jestem pewien jak tam jest z rezerwacją. Jak ktoś ma ciekawsze propozycje piszcie śmiało, z samym lokalem nie powinno być problemu oby tylko dogadać rezerwację odpowiednio wcześniej. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 11 Marzec 2011 Autor Share Napisano 11 Marzec 2011 Ew. pomyślałem że robi się coraz cieplej do daty spotkania na pewno będzie ciepło i ładna pogoda to może ze szkicownikami w plener? Zalew Zemborzycki ew park saski a potem dopiero do baru omówić prace itp to zawsze będzie aktywność w spotkaniu żeby nie pytać się o ulubione kolory ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chasdiel Napisano 11 Marzec 2011 Share Napisano 11 Marzec 2011 Na miasteczku akademickim jest bardzo fajny lokal (i spory). Zwie się Kredens. Wygląda mniej więcej tak: http://www.kredens.lublin.pl/ (jeśli mogę w ogóle wrzucać tu linki - reklama to to nie jest tylko sugestia). Całkiem tanio, przyjemnie, piwo nawet nierozcieńczane zbytnio, pizza smaczna;) I rezerwacje też są. Z tym że nie wiem czy coś kosztują. Świeży, a jak bardziej modeluje 3D niż rysuję to mam zabrać kompa i chomiki, coby w kołowrotku generowały mi prąd?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kaczmarczyk Napisano 11 Marzec 2011 Share Napisano 11 Marzec 2011 Też myślałem o szybkim plenerze, jak ktoś modeluje to może sobie od czasu do czasu odejść od kompa i pomachać ołówkiem czy długopisem, a kto nie ma ochoty to może dołączyć później. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEBULA-Grafika Napisano 11 Marzec 2011 Share Napisano 11 Marzec 2011 Bez rezerwacji w piątek a tym bardziej w sobotę może być kiepsko. Jak plener to nad Zalewem, weźmiemy foremki i w piasku się z 3D poleci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kaczmarczyk Napisano 11 Marzec 2011 Share Napisano 11 Marzec 2011 Nad zalewem nie każdy może mieć dobry dojazd, ja proponuję w okolicy starego miasta - np zamek, plac po farze, ewentualnie saski. NEBULA-Grafika o rezerwacje spokojna głowa już ze Swiezym się tym zajmujemy. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slide Napisano 12 Marzec 2011 Share Napisano 12 Marzec 2011 Obstawiłem ostatnią opcję więc opiszę. Ja połączyłbym piwo z plenerem. Jak kto umie to i poszkicuje. Jakieś ciekawe spokojne miejsce gdzie każdy łatwo dotrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 12 Marzec 2011 Autor Share Napisano 12 Marzec 2011 No ja tak ugodowo w kwestii pleneru,w sądzie zdania są podzielone no to może Saski? I już tak jednogłośnie określić się,bo tylko ja dałem głos na Zalew. A więc 18/19 marca, Saski szkicowanie a potem bar jeszcze ogarniemy na tygodniu co i jak z rezerwacją to napisze niezwłocznie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Status Napisano 13 Marzec 2011 Share Napisano 13 Marzec 2011 (edytowane) Ojojoj mam nadzieje, że to wypali. dopiero przyczaiłem wątek :). Nie mogę się doczekać, chodź moja obecność jest uzależniona od zaliczeń. Miejsce mi obojętne, chodź bardziej chce z wami pogadać niż od razu plenerować. A dlatego właśnie, że ja np. wtedy w uszach mam tylko muzykę, a i rozmowa na pewno będzie konstruktywna. No i zdjęcie na tapetke trzeba też zrobić :) Edit: już wiem, że u mnie sobota odpada. Zostaje tylko piątek. Chyba, że da rade przesunąć o tydzień termin. Edytowane 13 Marzec 2011 przez Status Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chasdiel Napisano 14 Marzec 2011 Share Napisano 14 Marzec 2011 Jakbyście mogli tak do powiedzmy środy wieczorem napisać kiedy i gdzie mniej więcej planujecie spotkanie to byłbym wdzięczny. W piątki czasem miewam różne plany i chciałbym wiedzieć czy mam je poprzekładać(co mogę zrobię względnie bezproblemowo). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 15 Marzec 2011 Autor Share Napisano 15 Marzec 2011 (edytowane) Sprawa wygląda następująco : Kredens- rezerwacja 15 zł Legenda- nie aktywny numer Rider's Pub- brak opłaty U Szewca-20zł Czarna Owca- nikt nie odbierał No i osobiście byłym za sobotą wieczór. Dla mnie sala dla niepalących potem wyjdę i będę śmierdział ;/ Edytowane 15 Marzec 2011 przez Swiezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kaczmarczyk Napisano 15 Marzec 2011 Share Napisano 15 Marzec 2011 Czyli najlepiej wygląda Riders, zresztą tam jest dużo miejsca i klimat. Wpisujcie czy pasuje wam bardziej sobota czy piątek, No i czy sala dla palących czy nie palących? Mi to ryba, dostosuję się. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Status Napisano 15 Marzec 2011 Share Napisano 15 Marzec 2011 Piątek, palący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chasdiel Napisano 15 Marzec 2011 Share Napisano 15 Marzec 2011 Ja również byłbym za sobotą. I zdecydowanie niepalący. Nie widzę powodu, żebyśmy się dusili. Jak ktoś chce to moze pójśc kopcić na dwór na ten przykład. Ciepło jest;) Albo po prostu może powstrzymać się od wypalenia tych dwóch czy iluś papierosów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Status Napisano 16 Marzec 2011 Share Napisano 16 Marzec 2011 Znalazłem czas w sobotę, więc mi w tej chwili rybka, czy piątek, czy sobota :). A i sala też nie ma dla mnie znaczenia, dałem tylko do zrozumienia, że jestem palący i będę wam śmierdział pod nosem :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 16 Marzec 2011 Share Napisano 16 Marzec 2011 Oj dawno nie zaglądałem tu, ale powoli wracam do świata żywych;) mam nadzieję dokurować się do piątku/soboty:) Najwyżej odpuszczę sobie plener. Z czasem będę miał luz, tak po 16. Co do palenia: sam nie palę, ale nie przeszkadza mi to PS.: Wielkie dzięki Swiezy za przypomnienie o tym wątku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEBULA-Grafika Napisano 16 Marzec 2011 Share Napisano 16 Marzec 2011 NEBULA-Grafika sztuk dwa, sobota pasuje, miejscówka również, godzina 19 bdb, niepalący, agresywność 0 :) A tak z ciekawości zapytam dlaczego akurat Riders Pub ? Jeździ ktoś z Was na moto, bo profil miejsca pasuje w 100% ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slide Napisano 16 Marzec 2011 Share Napisano 16 Marzec 2011 piatek czy sobota mi odpowiada, miejsce tez fajne.Nie pale, i wolalbym nie przebywac w pomieszczeniu zadymionym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 16 Marzec 2011 Autor Share Napisano 16 Marzec 2011 KhazadThrd spoko ;) NEBULA-Grafika W sumie Florian P zaproponował a ja sam w sumie jeszcze tam nie byłem a klimat zachęcający więc why not ;) Slide no mi najlepiej Sobota wieczór ;) pewnie gdzieś koło tej 18/19tej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 16 Marzec 2011 Share Napisano 16 Marzec 2011 jednak piątek mi pasi, zapomniałem, że sobotę mi zajmuje w tym tyg dziewczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrien Napisano 16 Marzec 2011 Share Napisano 16 Marzec 2011 mi pasuje sobota, wieczór, niepalące pomieszczenie i miejscówka chyba też pasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kaczmarczyk Napisano 17 Marzec 2011 Share Napisano 17 Marzec 2011 Większość chyba na sobotę, Swiezy zorganizowałeś już rezerwację? KhazadThard wpadnij z dziewczyną, będą dwie pieczenie na jednym ogniu. :D Chętnie poznamy was oboje. Co do miejscówki, to rzeczywiście często bywam, ale na motorze nie jeżdżę, nawet żadnego prawka nie mam. Po prostu lubię tamten klimat, a niewiele takich fajnych knajp w Lublinie. Jeśli już są to np zbrojownia czy legenda ale jak dla mnie ciasno no i teraz nie ma tam wydziału pod palących - kolejny minus a plus dla ridersa. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 17 Marzec 2011 Autor Share Napisano 17 Marzec 2011 No ok mi w sumie sobota tylko pasuje wieczór myślę między 16tą a 20tą jakbyście się określili :) Riders, sobota piszcie jutro po robocie ogarnę temat. Khaz dziewczyna nie ściana, da się przestawić ;p EDIT: Pogoda coś nie za bardzo jak na razie więc chyba kiszka z pleneru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chasdiel Napisano 18 Marzec 2011 Share Napisano 18 Marzec 2011 No ok mi w sumie sobota tylko pasuje wieczór myślę między 16tą a 20tą jakbyście się określili Riders, sobota piszcie jutro po robocie ogarnę temat. W sensie, że tylko do 20 masz czas? Ja mniej więcej od 17 powinienem być wolny. Odstawić instrument, zabrać się do miasta - max 17.30 powinienem być na miejscu. Btw, ktoś kogoś zna? Jakichś znaków specjalnych mamy szukać, gdy już udamy się na miejsce?* ;) * tylko proszę bez "poznacie mnie po odwróconym okręgu na szyi":rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 18 Marzec 2011 Autor Share Napisano 18 Marzec 2011 Nie nie :) po prostu myślałem o starcie spotkania, gdzieś tam błąd merytoryczny. Znaki specjalne, hmmm będzie pewnie tabliczka rezerwacja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 18 Marzec 2011 Autor Share Napisano 18 Marzec 2011 Rezerwacje zrobiłem godz. 18ta Riders Pub http://www.riderspub.pl/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 18 Marzec 2011 Share Napisano 18 Marzec 2011 właśnie nie mogę przestawić.. bo mi się durniowi kultury zachciało i już mam bilety do teatru:/ może załapię się jeszcze i dojdę do was w trakcie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slide Napisano 18 Marzec 2011 Share Napisano 18 Marzec 2011 Mnie czas i miejsce odpowiada. Więc na placu przy pomniku 17:45. Będę na 99%, z wielkim transparentem max3d meeting. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kaczmarczyk Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 Dla wszystkich zainteresowanych którzy mają jeszcze ochotę do nas dołączyć - o godzinie 17:45 zbieramy się na placu Litewskim przy pomniku Piłsudskiego. Jeśli ktoś chce dołączyć później ale np nie trafi do Ridersa niech do mnie dzwoni 504697934 (i tu poprawka, numer jest oczywiście w orange, na PW podałem omyłkowo że plus ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Status Napisano 20 Marzec 2011 Share Napisano 20 Marzec 2011 Amy dopiero w domu nawet nie do końca hahaha :P :D :D a wy śpicie i marnujecie czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 20 Marzec 2011 Autor Share Napisano 20 Marzec 2011 tzn co o 5iątej wyszliście z Ridersa?;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chasdiel Napisano 20 Marzec 2011 Share Napisano 20 Marzec 2011 Przyznam, że zdjęcia pierwsza klasa. Tylko człowiek z parkinsonem potrafiłby lepiej uchwycić dynamizm niezbyt ruchliwych się ludzi:cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 21 Marzec 2011 Autor Share Napisano 21 Marzec 2011 Możliwe Chasdiel, ale nie czuje się gorszy z tego powodu ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kaczmarczyk Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 Czekałem aż Adrien odpisze czy możemy wrzucić foty ale już tydzień prawie nie odpisuje więc pozwolę sobie je wrzucić. Ewentualnie potem się usunie. ;) Większość zdjęć jest rozmyta, ale to nic - klimat uchwycony. ;) Slida nie ma co prawda na pierwszym zdjęciu ale jest na drugim po prawej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 26 Marzec 2011 Autor Share Napisano 26 Marzec 2011 Florian dostałeś anielskich skrzydełek jak Viking przy kasku ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi