Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

@_Arti_ ma być tak jak sobie wymarzysz :)

@Tamyl91 nie używamy tylko jakiś super skryptów które robią całą robotę za nas, tekstur i wcześniej przygotowanych modeli :)

salut.

Napisano

No to będę raz pierwszy.

Prawie każdy kto ma dywan, to ma takie "zwierzątko" w domu ;)

Siatka to małe nieporozumienie w tym przypadku, ale musiała być taka gęsto żeby to pomarszczyć modelowo.

roztoczaa.png

Napisano

Modyfikatorem displace z odpowiednio ztillowaną mapą odcisku palca. bo zawsze rozumiałem, że tekstur nie można używać w sensie, że ma być clay.. potem trochę sobie pomęczyłem paint deformation w editable poly. O ile to nie podchodzi pod sculpt ;P

Napisano
Sebazx6r coś insynuujesz?

Nic tylko już gdzieś je widziałem, Ktoś wcześniej modelował takie. A potem jeszcze byly chyba w zbrushu obrobione.

Moje wypociny:

98192317.png

Gość kakaku
Napisano

po co uzywac tutka jezeli to dla zabawy;) ta ryba to hyba tylko polowa ryby co? bo jakos dziwnie oko przeswituje. kolejne speedy beda lepsze jak bedziesz wiczyl:)

Napisano

to cała ryba tylko materiał nie jest dwustronny i dlatego takie wrażenie :) korzystałem z tutka bo z modelowanie jestem noga ale następnym razem wymodeluje już bez XD

Napisano

bardzo ładnie panowie, wrzucajcie wrzucajcie, zostało koło 3 godzin, jeżeli ktoś się nie wyrobi, ale chętnie sobie wymodeluje coś na speeda to sondę można przełożyć o kilka chwil :)

salut.