Napisano 5 Marzec 201114 l Autor @_Arti_ ma być tak jak sobie wymarzysz :) @Tamyl91 nie używamy tylko jakiś super skryptów które robią całą robotę za nas, tekstur i wcześniej przygotowanych modeli :) salut.
Napisano 5 Marzec 201114 l No to będę raz pierwszy. Prawie każdy kto ma dywan, to ma takie "zwierzątko" w domu ;) Siatka to małe nieporozumienie w tym przypadku, ale musiała być taka gęsto żeby to pomarszczyć modelowo.
Napisano 6 Marzec 201114 l Haha, a ja zawsze myslalem ze headcraby istnieja tylko w half life a tu taka niespodzianka ;) Tez cos wrzuce ale pozniej.
Napisano 6 Marzec 201114 l bardzo fajne roztocza, jak zrobiłeś tą fajną fakturę na ciele tego roztocza ?
Napisano 6 Marzec 201114 l Modyfikatorem displace z odpowiednio ztillowaną mapą odcisku palca. bo zawsze rozumiałem, że tekstur nie można używać w sensie, że ma być clay.. potem trochę sobie pomęczyłem paint deformation w editable poly. O ile to nie podchodzi pod sculpt ;P
Napisano 6 Marzec 201114 l Sebazx6r coś insynuujesz? Nic tylko już gdzieś je widziałem, Ktoś wcześniej modelował takie. A potem jeszcze byly chyba w zbrushu obrobione. Moje wypociny:
Napisano 6 Marzec 201114 l Autor @Smoku bardzo fajne roztocza :) @Sebazx6r świetny żółw :) Ode mnie takie zwierzątko : salut.
Napisano 6 Marzec 201114 l Dzieki, qrde indian to zawsze cos zabawnego wymysli :P... Z matroską mi sięskojazylo :D.
Napisano 7 Marzec 201114 l To nie Garfield, to kot Simona ;) http://www.simonscat.com/ pooglądaj sobie, niezły z niego szczurołap ;D
Napisano 7 Marzec 201114 l Autor zwracam honor, mam dzisiaj wolny wieczór to sobie pooglądam :) salut.
Napisano 10 Marzec 201114 l mój pierwszy speed :) nie będę ściemniał że nie używałem tutka (nie wiem czy można) rybka...
Napisano 11 Marzec 201114 l po co uzywac tutka jezeli to dla zabawy;) ta ryba to hyba tylko polowa ryby co? bo jakos dziwnie oko przeswituje. kolejne speedy beda lepsze jak bedziesz wiczyl:)
Napisano 11 Marzec 201114 l to cała ryba tylko materiał nie jest dwustronny i dlatego takie wrażenie :) korzystałem z tutka bo z modelowanie jestem noga ale następnym razem wymodeluje już bez XD
Napisano 12 Marzec 201114 l No to i mój pierwszy speed :) Papuga Edytowane 12 Marzec 201114 l przez Karakan
Napisano 12 Marzec 201114 l Autor bardzo ładnie panowie, wrzucajcie wrzucajcie, zostało koło 3 godzin, jeżeli ktoś się nie wyrobi, ale chętnie sobie wymodeluje coś na speeda to sondę można przełożyć o kilka chwil :) salut.
Napisano 12 Marzec 201114 l za kota simona masz moj glos rudavka!!!! uwielbiam ta serie!!! :] wyglada idealnie, jak narysowany :)
Napisano 12 Marzec 201114 l Swinia, bez cudow :) Model w 1h, soft lightwave. Edytowane 12 Marzec 201114 l przez Ziper
Napisano 12 Marzec 201114 l Fajna bitwa :) Każdy na swój ciekawy sposób ugryzł temat. Ziper bardzo fajny prosiaczek :)