indian Napisano 5 Marzec 2011 Share Napisano 5 Marzec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 5 Marzec 2011 Share Napisano 5 Marzec 2011 Hehe mam nawet pomysł. Jak będzie jakiś czas to go zrealizuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 5 Marzec 2011 Share Napisano 5 Marzec 2011 Yay, jaki słitaśny temacik. Ma być real-style'owo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tamyl91 Napisano 5 Marzec 2011 Share Napisano 5 Marzec 2011 Czy można użyć futra? Bez tego będzie średnio... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 5 Marzec 2011 Autor Share Napisano 5 Marzec 2011 @_Arti_ ma być tak jak sobie wymarzysz :) @Tamyl91 nie używamy tylko jakiś super skryptów które robią całą robotę za nas, tekstur i wcześniej przygotowanych modeli :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 5 Marzec 2011 Share Napisano 5 Marzec 2011 No to będę raz pierwszy. Prawie każdy kto ma dywan, to ma takie "zwierzątko" w domu ;) Siatka to małe nieporozumienie w tym przypadku, ale musiała być taka gęsto żeby to pomarszczyć modelowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziper Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 Haha, a ja zawsze myslalem ze headcraby istnieja tylko w half life a tu taka niespodzianka ;) Tez cos wrzuce ale pozniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 Juz gdzies widzialem te roztocza/// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 Sebazx6r coś insynuujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gientekwl Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 bardzo fajne roztocza, jak zrobiłeś tą fajną fakturę na ciele tego roztocza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 Modyfikatorem displace z odpowiednio ztillowaną mapą odcisku palca. bo zawsze rozumiałem, że tekstur nie można używać w sensie, że ma być clay.. potem trochę sobie pomęczyłem paint deformation w editable poly. O ile to nie podchodzi pod sculpt ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 Sebazx6r coś insynuujesz? Nic tylko już gdzieś je widziałem, Ktoś wcześniej modelował takie. A potem jeszcze byly chyba w zbrushu obrobione. Moje wypociny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gientekwl Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 Takiego żółwia też gdzieś widziałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 6 Marzec 2011 Autor Share Napisano 6 Marzec 2011 @Smoku bardzo fajne roztocza :) @Sebazx6r świetny żółw :) Ode mnie takie zwierzątko : salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 Dzieki, qrde indian to zawsze cos zabawnego wymysli :P... Z matroską mi sięskojazylo :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gientekwl Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 indian... kapitalny ten hmmmm chomik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 6 Marzec 2011 Autor Share Napisano 6 Marzec 2011 gientekwl trafiłeś :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tamyl91 Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 Takie tam, ze 30-40 minut :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 qrde myslalm ze mysz bez ogona :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominick Napisano 7 Marzec 2011 Share Napisano 7 Marzec 2011 a Ja widziałem tego chomika... a konkretniej mówiąc refke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudavka Napisano 7 Marzec 2011 Share Napisano 7 Marzec 2011 A oto okrutny sierściuch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 7 Marzec 2011 Autor Share Napisano 7 Marzec 2011 garfild ? salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudavka Napisano 7 Marzec 2011 Share Napisano 7 Marzec 2011 To nie Garfield, to kot Simona ;) http://www.simonscat.com/ pooglądaj sobie, niezły z niego szczurołap ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 7 Marzec 2011 Autor Share Napisano 7 Marzec 2011 zwracam honor, mam dzisiaj wolny wieczór to sobie pooglądam :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymon_176 Napisano 10 Marzec 2011 Share Napisano 10 Marzec 2011 mój pierwszy speed :) nie będę ściemniał że nie używałem tutka (nie wiem czy można) rybka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kakaku Napisano 11 Marzec 2011 Share Napisano 11 Marzec 2011 po co uzywac tutka jezeli to dla zabawy;) ta ryba to hyba tylko polowa ryby co? bo jakos dziwnie oko przeswituje. kolejne speedy beda lepsze jak bedziesz wiczyl:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymon_176 Napisano 11 Marzec 2011 Share Napisano 11 Marzec 2011 to cała ryba tylko materiał nie jest dwustronny i dlatego takie wrażenie :) korzystałem z tutka bo z modelowanie jestem noga ale następnym razem wymodeluje już bez XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 11 Marzec 2011 Share Napisano 11 Marzec 2011 rudavka - ten kot Simona jest rewelacyjny! świetne te filmiki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karakan Napisano 12 Marzec 2011 Share Napisano 12 Marzec 2011 (edytowane) No to i mój pierwszy speed :) Papuga Edytowane 12 Marzec 2011 przez Karakan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 12 Marzec 2011 Autor Share Napisano 12 Marzec 2011 bardzo ładnie panowie, wrzucajcie wrzucajcie, zostało koło 3 godzin, jeżeli ktoś się nie wyrobi, ale chętnie sobie wymodeluje coś na speeda to sondę można przełożyć o kilka chwil :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 12 Marzec 2011 Share Napisano 12 Marzec 2011 za kota simona masz moj glos rudavka!!!! uwielbiam ta serie!!! :] wyglada idealnie, jak narysowany :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziper Napisano 12 Marzec 2011 Share Napisano 12 Marzec 2011 (edytowane) Swinia, bez cudow :) Model w 1h, soft lightwave. Edytowane 12 Marzec 2011 przez Ziper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 12 Marzec 2011 Share Napisano 12 Marzec 2011 Fajna bitwa :) Każdy na swój ciekawy sposób ugryzł temat. Ziper bardzo fajny prosiaczek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 13 Marzec 2011 Autor Share Napisano 13 Marzec 2011 link do sondy: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=75209 salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi