Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 33
  • Wyświetleń 7,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

@_Arti_ ma być tak jak sobie wymarzysz :)

@Tamyl91 nie używamy tylko jakiś super skryptów które robią całą robotę za nas, tekstur i wcześniej przygotowanych modeli :)

salut.

Napisano

No to będę raz pierwszy.

Prawie każdy kto ma dywan, to ma takie "zwierzątko" w domu ;)

Siatka to małe nieporozumienie w tym przypadku, ale musiała być taka gęsto żeby to pomarszczyć modelowo.

roztoczaa.png

Napisano

Haha, a ja zawsze myslalem ze headcraby istnieja tylko w half life a tu taka niespodzianka ;) Tez cos wrzuce ale pozniej.

Napisano

Modyfikatorem displace z odpowiednio ztillowaną mapą odcisku palca. bo zawsze rozumiałem, że tekstur nie można używać w sensie, że ma być clay.. potem trochę sobie pomęczyłem paint deformation w editable poly. O ile to nie podchodzi pod sculpt ;P

Napisano
Sebazx6r coś insynuujesz?

Nic tylko już gdzieś je widziałem, Ktoś wcześniej modelował takie. A potem jeszcze byly chyba w zbrushu obrobione.

Moje wypociny:

98192317.png

Napisano
  • Autor

@Smoku bardzo fajne roztocza :)

@Sebazx6r świetny żółw :)

Ode mnie takie zwierzątko :

2j32ljd.jpg

salut.

Napisano
  • Autor

zwracam honor, mam dzisiaj wolny wieczór to sobie pooglądam :)

salut.

Napisano

mój pierwszy speed :) nie będę ściemniał że nie używałem tutka (nie wiem czy można)

rybka...

goldfishfinal.jpg

goldfishfinal.jpg

Napisano

po co uzywac tutka jezeli to dla zabawy;) ta ryba to hyba tylko polowa ryby co? bo jakos dziwnie oko przeswituje. kolejne speedy beda lepsze jak bedziesz wiczyl:)

Napisano

to cała ryba tylko materiał nie jest dwustronny i dlatego takie wrażenie :) korzystałem z tutka bo z modelowanie jestem noga ale następnym razem wymodeluje już bez XD

Napisano

No to i mój pierwszy speed :)

Papuga

papugafin.jpg

Edytowane przez Karakan

Napisano
  • Autor

bardzo ładnie panowie, wrzucajcie wrzucajcie, zostało koło 3 godzin, jeżeli ktoś się nie wyrobi, ale chętnie sobie wymodeluje coś na speeda to sondę można przełożyć o kilka chwil :)

salut.

Napisano

za kota simona masz moj glos rudavka!!!! uwielbiam ta serie!!! :] wyglada idealnie, jak narysowany :)

Napisano

Swinia, bez cudow :) Model w 1h, soft lightwave.

finalsag.jpg

Edytowane przez Ziper

Napisano

Fajna bitwa :) Każdy na swój ciekawy sposób ugryzł temat. Ziper bardzo fajny prosiaczek :)