nao Napisano 5 Marzec 2011 Napisano 5 Marzec 2011 Cos na talerz finished zarzucam,, nie jest to pracka wypiesczona mnóstwem godzin spędzonych przy niej raczej forma odsapnięcia od takopwych.. ale mysle ze nie jest to najważniejsze żeby pracka była skonczona ... wiec wszelkie kommentarze mile widziane_ czas pracki dosłownie kilka godzin ok siedmiu mały step jak to było od początku dla kogos moze sie przyda ... od finishu do początku kolejnosc.. pozdrawiam
olaf Napisano 5 Marzec 2011 Napisano 5 Marzec 2011 no dluzszy mieczyk fajniej wygladal. praca bardzo pozytywna.
Rotcore Napisano 6 Marzec 2011 Napisano 6 Marzec 2011 na koniec po prostu dajesz filtr ziarna? czy cuś innego robisz że uzyskujesz efekt zblizony do tradycyjnych technik? zacne jest to co robisz, pozdro
nao Napisano 6 Marzec 2011 Autor Napisano 6 Marzec 2011 tak dobrze zauwarzyłes Rotcore to jest zwykły filtr z ps a ziarno gaussin albo mono. value max 2 albo mniej.. a czasem próbuje wrzucic na koniec jakies swoje skany papierkowe coby uzyskac lepsiejszy wyraz.. czaK1_niebawem cosik pewnie wrzuce do teczki jak znajde chwilke :). ola f_dzięki za wizyte pozdrawiam
resh Napisano 6 Marzec 2011 Napisano 6 Marzec 2011 ja tam wole bez filtrów, ale to kwestia gustu, masz zajeb..tą kreche :),
nao Napisano 8 Marzec 2011 Autor Napisano 8 Marzec 2011 filtry czasem sie przydają :) hocby do exspozycji ...a nawet można z n nich cosik więcej wycisnąc.. dzieks resh u, selfu u ,, za wizyte pozdrawiam
artozi Napisano 9 Marzec 2011 Napisano 9 Marzec 2011 Sympatyczna stylizacja i "utwardzenie" niektórych kresek - fajnie się wybija na tle chmur. Jednakże jak na 7 godzin to trochę brakuje dbałości oraz jakiegoś elementu, który ubrałby tą pracę w treść. Czekam na teczunie:)
n-pigeon Napisano 10 Marzec 2011 Napisano 10 Marzec 2011 Dłuższy mieczyk lepiej się prezentował wyglądała bardziej, stabilnie, w sumie nie wiem czy to krótkie to miecz xD, ale fajne toto podoba mi się za całokształt :) Dzięki za stepy, myślałem, że użyłeś filtru sharpen, a to jakieś noisy :P 7 godzin!? omg stary coś ty w tym czasie robił po za malowaniem :) ja też czasami mam takie długaśne sesje, ale to dlatego że na raz włączonego mam Gimpa, gadulca i Call od Duty: Black Ops na multi xD
nao Napisano 11 Marzec 2011 Autor Napisano 11 Marzec 2011 nielicząc przerw na herbatki:) samego pędzlowania dużo mniej - ale całokrztałt malowania przy kompie to nie tylko wykonywanie dynamicznych ruchów pędzlem . przy okazji w calla grałem bardzo długi czas temu jusz nie pamiętam a teraz załączyłem sobie jeged allianc 2 - czy ktos pamięta jeszcze tą gre :) - ma klimat i jest w 2d haha. pozdrawiam
n-pigeon Napisano 12 Marzec 2011 Napisano 12 Marzec 2011 Rozumiem, takie sesyjki na chilloucie ;] wychodzi to pracom na dobre :)
Rekomendowane odpowiedzi