kubi Napisano 30 Czerwiec 2004 Napisano 30 Czerwiec 2004 Pienkny gol Maniche. Ricardo powinien dostac oskara za udawanie. Do finału prawie napewno dostana sie Czechy i to one pokonaja w nim Portugalie. W koncu czecha sie to nalezy!
sanki Napisano 30 Czerwiec 2004 Napisano 30 Czerwiec 2004 Ronaldo - najglupszy sposob na nie wziecie udzialu w finale o jakim slyszalem buahahaha
gollum Napisano 1 Lipiec 2004 Napisano 1 Lipiec 2004 Stary w finale to on zagra bo nie miał wcześniej żółtej kartki, nie wierz we wszystko co mówią w telewizji - Szpaku też się myli i to coraz częściej ostatnio.
sanki Napisano 1 Lipiec 2004 Napisano 1 Lipiec 2004 hmm..... :) fucktycznie, masz racje :D hehe, w takim razie wycofuje, mogl sobie chlopak na to pozwolic, a panienki w portugalii zapewne teraz szaleja :D Ale jakby nie patrzec bylby to b. glupi sposob :D
kubi Napisano 1 Lipiec 2004 Napisano 1 Lipiec 2004 Jak słucham profesjonalnego kometarza meczowego w tvp, to mi sie nidobrze robi. (i to jest fakt)
Zwierzak Napisano 1 Lipiec 2004 Napisano 1 Lipiec 2004 Ale mecz był swietny. Mam nadzieję ze finał bedzie z CZechami.... Zobaczymy wieczorem ;)
kubi Napisano 1 Lipiec 2004 Napisano 1 Lipiec 2004 Czechy, Czechy, Czechy!!! Gola Barosz strzeli zobaczycie!!! 2-0 dla naszych sąsiadow!!!
Pionier Napisano 1 Lipiec 2004 Napisano 1 Lipiec 2004 przegiecie :D. I final tak jak na otwarciu, oj bedzie sie dzialo :)
Max Schreck Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 Muszę przyznać, że jestem w lekkim szoku. Przeczuwałem, że może być źle, gdy zbliżał się koniec a Bruckner nie robił zmian, ale nie myślałem, że będzie aż tak źle :(. Trzeba jednak przyznać, że Grecy zagrali naprawdę świetnie (\"z głową\") w obronie.
chveti Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 CHYBA SIĘ POWIESZE JAK GRECY WYGRAJĄ EURO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nimrod Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 :( Mój faworyt pokonany :(, no to teraz kibicuje Grecji...
kubi Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 A nasza reprezentacja pokonala grecje przed euro, no i co z tego i tak nie gramy w turnieju. Mam to gdzies... Teraz kibicuje Portugali...!!
Ametyst Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 kurcze a tak liczylam na pojedynek portugalia - czechy. co to bylby za mecz... no ale dalej moim cichym faworytem jest portugalia. byle nie podzielila losow innych \"gwiazdorskich\" druzyn..
Ametyst Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 a grecja miala byc ostatnia.. ale Euro 2004 jest pelne niespodzianek :) [Wyedytowany dnia 2-7-2004 > Ametyst]
Orion Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 Jak wygra grecja to k.telewizyjną połamię na milion kawałków
Pionier Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 Orion... hm a co to ciagle musza wygrywac te same druzyny? Skoro wygrali z Portugalia, Czechami czy Francja tzn ze moze faktycznie sa dobrzy. IMHO nalezy im sie ten final, zawsze cos nowego :)
Orion Napisano 2 Lipiec 2004 Napisano 2 Lipiec 2004 Pionier--> Te mistrzostwa były inne niż wszystkie, zaskakujące i pełne zwrotów akcji. I BARDZO DOBRZE :) było na co popatrzeć. Ale jesli chodzi o finał to bardziej lubię portugalię :) Of coz niech wygra lepszy, ale to że grecy wygrali z czechami to fuks, a czechowi (bramkarzowi) bym do dupy nakopał za to że się w bramce ustawił jak sierota
kubi Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 Orion widze masz zylke pilkarza, nic tylko wszystko bys kopal... :) ps. Kopnij szpakusia za to ze jest beznadziejnym komentatorem!!!
mkk3a Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 najważniejsze że Anglia i Francja wcześnie odpadli bo tych druzyn najbardziej nie lubię teraz bede chyba kibicował Portugalii, ale troche szkoda ze Holandia przegrała bo też są fajni BTW - dlaczego oni grają w pomaranczowych strojach a nie w barwach narodowych?
Krzysiek Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 Mi najbardziej szkoda Czechow, moim zdaniem zaprezentowali najprzyjemniejszy dla oka styl gry, szkoda ze odpadli. Mam nadzieje ze Portugalia ich pomsci :) Pozdrawiam
j3d1 Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 grecja rula, bylem za czechami, ale mieli takie sytuacje ze wstyd nie wykorzystac! a ze niewykorzystane sytuacje sie mszcza, no to sie wlasnie zemscily. mam nadzieje ze grecja wygra final, juz raz pokazali ze sa lepsi od portugalii. ino ze wtedy to byla zupelnie inna portugalia. w kazdym razie euro 2004 zaczelo sie od meczu portugalia - grecja i takim tez meczem sie zakonczy i jest to swoista klamra kompozycyjna :P
empik Napisano 3 Lipiec 2004 Autor Napisano 3 Lipiec 2004 jutro final PORTUGALIA-GRECJA na kogo stawiacie ja mowie ze wygra portugalia po bramce c.ronaldo
j3d1 Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 wlosi tez graja w niebieskich strojach mimo ze maja flage zielono-bialo-czerwona, to chyba nie jest obowiazek grania w barwach narodowych
chveti Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 dzisaij finały!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALE DLA MNIE NIE MA FAWORYTA (po cichu liczę na portugalię ale myśle że grecja ma 50% szans)
Salvator Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 HA! na tych mistrzostwach nie pomyliłem się ani razu. mogłem postawić w zakładach, to bym se licencję kupił :P dzisiaj finał... radujmy się. Portugalia powinna wygrać z Grecją. W końcu nawet Figo pokazał swą klasę w ostatnim meczu strzelając dwa razy w słupek.
chveti Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 GRECJA mistzrem europy idę się wieszać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
kozioo Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 A tak liczyłem na Abudabię :/ [Wyedytowany dnia 4-7-2004 > kozioo]
Orion Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 No i koniec mistrzostw, następne za 2 lata :). Sprawiedliwości stało sie za dość, a od siebie dodam że z grecją przed mistrzostwami wygraliśmy, także świętujmy mamy mistrza europy :P
sanki Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 GREEEEEEEEEEEEECJA !!!! yeah yeah yeah !!! Od poczatku wierzylem w chlopakow. hahaha glupi bylem ze nie postawilem kasy.
kubi Napisano 4 Lipiec 2004 Napisano 4 Lipiec 2004 Ozdoba meczu bylo jak kibic wtargnol na boisko. Dobiegl do Figasa i rzucil my flaga Barcy prosto w twarz. To byl dowod jak figo jest nienawidzony w Kataluni ( i dobrze mu tak ). Grecy niech sie ciesza bo to byl ichj ostatni raz tryumfu na tego typu imprezie. ps. i tak nie pametam zadnego nazwiska greckiego a i szpakus mnie nie zawiodl tak beznadziejnego komentzrza meczu dawnooooooooooooooo nie widzialem powinni go z tvp wywalic
mkk3a Napisano 5 Lipiec 2004 Napisano 5 Lipiec 2004 wczorajszy kibic był fajny :] a co do samych winików meczy (licząc of ćwierćfinałów) - czy nie zauważyliscie ze za kazdym razem wygrywała druzyna, której kraj leży bardziej na południu? :D
Salvator Napisano 5 Lipiec 2004 Napisano 5 Lipiec 2004 Szpak dobry jest ;] Jak relacjonować to z jajami ;P a to z tym południem to chyba wynika ze stylu gry południowców i przypadku ;] Mea culpa - pomyliłem się po raz pierwszy na ME dopiero w finale ;] Ale to troszkę głupio, kiedy wygrywa drużyna, która ma dobrą tylko obronę...
Rekomendowane odpowiedzi