adek Napisano 9 Marzec 2011 Napisano 9 Marzec 2011 Jakiś czas temu w jednym z wątków dowiedzieliśmy się, że coś takiego jak prezentacja firmy The Foundry będzie miała w Polsce. Nie znaliśmy jednak dokładnych danych. Dzisiaj otrzymałem informację od jednego z użytkowników, który dostał mailowe potwierdzenie tego wydarzenia. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1667
ZelvaBOi Napisano 10 Marzec 2011 Napisano 10 Marzec 2011 (edytowane) Niestety ciezko jest ustawic czas dla ludzi z The Foundry zeby przyjechali w weekend :). Nie kazdy chcialby tez ruszyc tylek na taka prezentacje w wolny dzien tak samo jak malo kto skusilby sie jakby bylo to o 20:00. Generalnie standardem jest robienie takich spotkan miedzy 14:00 a 18:00. Edytowane 10 Czerwiec 2013 przez ZelvaBOi
agatfx Napisano 10 Marzec 2011 Napisano 10 Marzec 2011 prezentacja bedzie w jez. angielskim - bez słuchawek?
adek Napisano 10 Marzec 2011 Autor Napisano 10 Marzec 2011 Czy coś więcej wiadomo? Czego będzie dotyczyła prezentacja?
ZelvaBOi Napisano 11 Marzec 2011 Napisano 11 Marzec 2011 (edytowane) Przylatuja Tom Rockhill i Matt Brealey. Prezentacja po angielsku. Dokladnie co bedzie pokazane to juz zalezy od prowadzacych i tego jak ich publika docisnie :) - zarejestrowalo sie juz 67 osob. Edytowane 10 Czerwiec 2013 przez ZelvaBOi
syjon Napisano 20 Marzec 2011 Napisano 20 Marzec 2011 przekazcie odemnie: zadne polskie studio game dev. nie ma na wyposarzeniu kart nvidii fx bla bla. Wszystkie uzywaja skladakow\dellow. DLATEGO nikt nigdy nie kupi mari. Mysle, ze jest to wazna informacja i warta przekazania. W polsce nie ma amerykanskich fabryk :| pozdr.
olaf3de Napisano 20 Marzec 2011 Napisano 20 Marzec 2011 syjon przekazcie odemnie: zadne polskie studio game dev. nie ma na wyposarzeniu kart nvidii fx bla bla. Wszystkie uzywaja skladakow\dellow. DLATEGO nikt nigdy nie kupi mari. Mysle, ze jest to wazna informacja i warta przekazania. W polsce nie ma amerykanskich fabryk :| pozdr. Syjon ja przekazuje Ci... Po pierwsze. People Can Fly miało same karty Nvidi od początku powstania tej firmy już przy produkcji PAINKILLER. Wiem bo pracowałem tam właśnie na Nvidi Quadro itp. (zawsze!). Po drugie. Dlaczego zakładasz że nikt nie kupi w polsce Mari? Nie "mierz" wszystkich "swoją miarą". Jest bardzo dużo firm nie koniecznie z rynku game dev., które na bank kupia np. Mari jak jeszcze tego nie zrobiły. PS. Choćby ja jestem zainteresowany zakupem i możliwe że kupię Mari.
ZelvaBOi Napisano 21 Marzec 2011 Napisano 21 Marzec 2011 (edytowane) Ten produkt "powstal" przy produkcji Avatara - wiec jego pierwotnym rynkiem nie byl rynek gier internetowych. Jezeli oczywiscie ma to jakiekolwiek znaczenie. Edytowane 10 Czerwiec 2013 przez ZelvaBOi
DaveBorck Napisano 21 Marzec 2011 Napisano 21 Marzec 2011 Już niektóre firmy kupiły Mari, u nas sprawdza się bardzo dobrze;)
Ja-CK-aL Napisano 21 Marzec 2011 Napisano 21 Marzec 2011 Co dalej? Rejestracja była, ale nie ma wogóle maila zwrotnego...
Gość luckykris Napisano 21 Marzec 2011 Napisano 21 Marzec 2011 Wlasnie, po rejestracji brak maila zwrotnego ... Najwyzej wejde oknem jak mnie nie wpuszcza! :)
czaps Napisano 21 Marzec 2011 Napisano 21 Marzec 2011 ciekawe kiedy Autodesk kupi the Foundry ;-) rok , dwa ? pozdro czaps
ZelvaBOi Napisano 22 Marzec 2011 Napisano 22 Marzec 2011 (edytowane) Panowie - wszystkie majle z formularzy rejestracyjnych trafiaja do mnie. Jest ich w tej chwili doklanie 121. Jakby Was nie bylo na liscie to mozecie sie zawsze dopisac na miejscu :). Nasi goscie z The Foundry laduja w Wawie za godzine. Dla przybylych bedzie mila niespodzianka do wylosowania na koniec i rabacik na soft :). Edytowane 10 Czerwiec 2013 przez ZelvaBOi
Gość luckykris Napisano 23 Marzec 2011 Napisano 23 Marzec 2011 ciekawa prezentacja, oby wiecej takich w naszym kraju. Pozdrawiam
ezils Napisano 23 Marzec 2011 Napisano 23 Marzec 2011 Swietna prezentacja. Przynajmniej dla mnie - wszystko bylo interesujace. Teraz tak na prawde wiem jaka moc posiada Nuke no i ogarnieta osoba, która sie tym softem obsluguje. Oprocz Nuke'a byly inne softy prezentowane. Oby wiecej takich "wykladow"!
ZelvaBOi Napisano 24 Marzec 2011 Napisano 24 Marzec 2011 (edytowane) Ciesze sie chlopaki, ze Wam sie podobalo. Szykuje sie jeszcze lepszy i ciekawszy wyjazd turystyczny w temacie The Foundry - za ok. 2-3 miesiace. Edytowane 10 Czerwiec 2013 przez ZelvaBOi
Rekomendowane odpowiedzi