Jump to content

Audi A4 2009

lukasz1330

Recommended Posts

Doszedłem do wniosku iż teczka to nie najlepszy pomysł, tak więc wrzucam nowy wątek, albowiem przy pewnego rodzaju pomocy technicznej Bergera, zacząłem dłubać taki oto samochodzik. Otwory porobiłem tak na szybko, jednak wersja bez otworów jest zaraz obok w scenie ;)

20_hrshrnr.jpg

19_hrshrnn.jpg

A "iksy", tak widzę, poprawię ;) nawet nie wiem jakim cudem powstały, no ale... :D

Edited by lukasz1330

• Replies 34
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

21_hrssppp.jpg

Mały up - tył dokończony, to chyba tyle z blachy, no i dopiero teraz zauważyłem że nie ma z tyłu szyby ;) Jak ktoś widzi jakieś błędy, jakieś ew. niezgodności, chociaż teraz o takie ciężko, no ale mimo wszystko, no i jakieś sugestie odnośnie poprawy siatki, zrobienia czegoś łatwiej, to chętnie "posłucham" :)

Popraw górną część grilla, bo coś wystaje i przednia szyba jest trochę nie tak. W prawym górnym rogu jest zaokrąglona. Zobacz sobie zdjęcia. To nie szyba ma taki kształt, tylko uszczelka... albo coś takiego. Poza tymi rzeczami... dla mnie idzie Ci to całkiem spoko :)

Guest fishinthewater

Na furach się nie znam, więc mogę tylko powiedzieć że bardzo ładny i czysty modeling...podoba mi się!

Początki zawsze są trudne. Troche mdło wyszły te odbicia na białym lakierze. Zobacz Gallardo ReflectVision'a w srebrnej galerii i postaraj się osiągnąć coś w ten deseń lub zmień lakier na ciemniejszy.

Proponował bym też dodać do środka chociaż zarysy wnętrza, ale skoró mówisz, że model nie jest jeszcze skończony... Poza tym wydaje mi się, że rury powinny być wygięte nieco w dół.