Ros1 Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Tematem jest miasto i wszystko co z nim związane - slumsy i wieżowce, zakorkowane ulice i zapomniane zaułki, latarnie, taksówki, śmietniki i studzienki kanalizacyjne :P Wydaje mi się, że to sporo możliwości. Zapraszam ;) Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 24.03.2011 godz. 23:59. SONDA: od 25.03 do 27.03 (3 dni) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalion Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Gratuluje wygranej Ros1! Temat bardzo fajny... Czy da się coś zrobić z niewyświetlającymi ikonkami w dziale TSP? Bo widzę, że po "przeprowadzce" nawet w nowym wątku nie pojawia się ikonka ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ros1 Posted March 17, 2011 Author Share Posted March 17, 2011 Thalion - Dzięki ;) I przyłączam się do prośby w temacie ikonek, rzeczywiście przydałoby się żeby były widoczne... Na rozgrzewkę taki bazgroł: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciek_ Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 ostatnio wszyscy z lassa korzystają ;P Ja nie potrafię niestety.. Fajna praca Ros1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalion Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Ros1 - super speed, ciekawa perspektywa. Maciek_ - ja nigdy z lassa nie korzystałem... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ros1 Posted March 19, 2011 Author Share Posted March 19, 2011 Thalion - Dzięki Maciek_ - Dzięki. Jeśli chodzi o lasso to w digital paintingu jest popularne już od bardzo dawna... Widzę, że frekwencja zerowa na razie, więc żeby nie było całkiem pusto jeszcze jedna pracka :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
tr3buh Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 moim skromnym zdaniem pierwsza praca jest lepsza ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzAk1 Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 Ikonki już są jakby ktoś się pytał. Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
serio Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildheadache Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Niezły temat.. to i ja się podepnę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekG Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klocjusz Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciekG Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 pamparam..jeszcze raz.. [ta do sondy] Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz_lkz Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 (edited) Witam. To "mój pierwszy raz", mam nadzieje, że się nie skompromituje :) Uploaded with ImageShack.us Edited March 24, 2011 by lukasz_lkz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Status Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiN Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVirr Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 lukasz_lkz- widziałem coś podobnego na loading screenie w Wiedźminie. maciekG świetne akwarelki ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz_lkz Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 lukasz_lkz- widziałem coś podobnego na loading screenie w Wiedźminie. Faktycznie, rysując miałem w pamięci obraz z Wiedźmina, ale nie zaglądałem to gry, bądź screen'ów :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts