Ros1 Napisano 16 Marzec 2011 Share Napisano 16 Marzec 2011 Tematem jest miasto i wszystko co z nim związane - slumsy i wieżowce, zakorkowane ulice i zapomniane zaułki, latarnie, taksówki, śmietniki i studzienki kanalizacyjne :P Wydaje mi się, że to sporo możliwości. Zapraszam ;) Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 24.03.2011 godz. 23:59. SONDA: od 25.03 do 27.03 (3 dni) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 17 Marzec 2011 Share Napisano 17 Marzec 2011 Gratuluje wygranej Ros1! Temat bardzo fajny... Czy da się coś zrobić z niewyświetlającymi ikonkami w dziale TSP? Bo widzę, że po "przeprowadzce" nawet w nowym wątku nie pojawia się ikonka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ros1 Napisano 17 Marzec 2011 Autor Share Napisano 17 Marzec 2011 Thalion - Dzięki ;) I przyłączam się do prośby w temacie ikonek, rzeczywiście przydałoby się żeby były widoczne... Na rozgrzewkę taki bazgroł: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek_ Napisano 18 Marzec 2011 Share Napisano 18 Marzec 2011 ostatnio wszyscy z lassa korzystają ;P Ja nie potrafię niestety.. Fajna praca Ros1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 Ros1 - super speed, ciekawa perspektywa. Maciek_ - ja nigdy z lassa nie korzystałem... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ros1 Napisano 19 Marzec 2011 Autor Share Napisano 19 Marzec 2011 Thalion - Dzięki Maciek_ - Dzięki. Jeśli chodzi o lasso to w digital paintingu jest popularne już od bardzo dawna... Widzę, że frekwencja zerowa na razie, więc żeby nie było całkiem pusto jeszcze jedna pracka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 moim skromnym zdaniem pierwsza praca jest lepsza ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 20 Marzec 2011 Share Napisano 20 Marzec 2011 Ikonki już są jakby ktoś się pytał. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 21 Marzec 2011 Share Napisano 21 Marzec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wildheadache Napisano 22 Marzec 2011 Share Napisano 22 Marzec 2011 Niezły temat.. to i ja się podepnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 23 Marzec 2011 Share Napisano 23 Marzec 2011 Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klocjusz Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 pamparam..jeszcze raz.. [ta do sondy] Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz_lkz Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 (edytowane) Witam. To "mój pierwszy raz", mam nadzieje, że się nie skompromituje :) Uploaded with ImageShack.us Edytowane 24 Marzec 2011 przez lukasz_lkz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Status Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiN Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 lukasz_lkz- widziałem coś podobnego na loading screenie w Wiedźminie. maciekG świetne akwarelki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz_lkz Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 lukasz_lkz- widziałem coś podobnego na loading screenie w Wiedźminie. Faktycznie, rysując miałem w pamięci obraz z Wiedźmina, ale nie zaglądałem to gry, bądź screen'ów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi