Napisano 17 Marzec 201113 l Dostaje już piany na pysku :) Za każdym razem kiedy wciskam UNDO najpierw cofa to: isolateSelect -loadSelected modelEditor5; dopiero powtórzenie UNDO cofa opcje, O co do cholery chodzi? Jak to wyłączyć? Błażej O dziwo pomogło włączenie i wyłączenie trybu o którym poniżej :) a jakby nie pomogło: isolateSelect -state 0 modelEditor1; //- gdzie modelEditor to okno które syfi Dzięki czaps! Edytowane 28 Wrzesień 201113 l przez asblaze
Napisano 17 Marzec 201113 l Może spróbuj odznaczyć w Show/ Isolate View - "auto load selected objects" . Wstępnie wygląda ,że chyba Ci się klawisz zbindował jakoś ....dziwne... pozdro czaps
Napisano 17 Marzec 201113 l Mi też m2011 binduje czasem przypadkowo klawisze pod inne komendy, niektorych kombinacji nie mogę nawet użyć chociaż key edytor wyraznie pokazuje ze przypisał. Masakra, fajnie jakby to poprawili w nowej wersji.
Napisano 20 Marzec 201113 l Hehheh myślałem że tylko ja mam ten problem z p*** Mayą 2011 :) może wersja apokaliptyczna będzie lepsza.