asblaze Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 (edited) Dostaje już piany na pysku :) Za każdym razem kiedy wciskam UNDO najpierw cofa to: isolateSelect -loadSelected modelEditor5; dopiero powtórzenie UNDO cofa opcje, O co do cholery chodzi? Jak to wyłączyć? Błażej O dziwo pomogło włączenie i wyłączenie trybu o którym poniżej :) a jakby nie pomogło: isolateSelect -state 0 modelEditor1; //- gdzie modelEditor to okno które syfi Dzięki czaps! Edited September 28, 2011 by asblaze Link to comment Share on other sites More sharing options...
czaps Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Może spróbuj odznaczyć w Show/ Isolate View - "auto load selected objects" . Wstępnie wygląda ,że chyba Ci się klawisz zbindował jakoś ....dziwne... pozdro czaps 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asblaze Posted March 17, 2011 Author Share Posted March 17, 2011 Fkn M2011!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ca mel Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Mi też m2011 binduje czasem przypadkowo klawisze pod inne komendy, niektorych kombinacji nie mogę nawet użyć chociaż key edytor wyraznie pokazuje ze przypisał. Masakra, fajnie jakby to poprawili w nowej wersji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beny Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 Hehheh myślałem że tylko ja mam ten problem z p*** Mayą 2011 :) może wersja apokaliptyczna będzie lepsza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts