Napisano 11 Kwiecień 201114 l Może tak? Ja bym chyba tą kulkę (dzbanek) zrobił z większą liczną poly.
Napisano 11 Kwiecień 201114 l ja mogę napisać jak poprawić temat.. na *tę siatkę ;) --edit-- i *tę kulkę ;)
Napisano 11 Kwiecień 201114 l Masz rację jednak w mowie potocznej poloniści dopuszczają "tą". I pytanie czym jest forum? ;)
Napisano 11 Kwiecień 201114 l Ja bym to ogarnął podobnie to Jedidana12, ale nie kończył bym trójkątem, tylko ciął bym całą kulę dookoła, żeby się połączyło na górze.
Napisano 11 Kwiecień 201114 l Zabieg typologiczny podpatrzony u Bulgarova. Czerwone do usunięcia, zielone poprawne. I masz same czworokąty.
Napisano 12 Kwiecień 201114 l Autor Jak by można prosić jeszcze o pomoc w tym kawałku. Próbowałem tym sposobem ale jakoś nie wychodziło. Dla mnie jest to bardzo trudny kawałek.
Napisano 13 Kwiecień 201114 l Ja bym to ogarnął podobnie to Jedidana12, ale nie kończył bym trójkątem, tylko ciął bym całą kulę dookoła, żeby się połączyło na górze. Wtedy zrobiły by się kanty. F/X, nie pomyślałem :) Hooch, aleś tego napsuł. Pokaż całość.
Napisano 13 Kwiecień 201114 l A moze zaznaczyc odpowiednie poligony i uzyc MSmooth? a pozniej tylko odpowiedio ustawic vertexy?
Napisano 13 Kwiecień 201114 l Autor Wtedy zrobiły by się kanty. F/X, nie pomyślałem :) Hooch, aleś tego napsuł. Pokaż całość. Poprawiłem ile potrafiłem. P.S. Demo Maya'i 2012 jest super. Nie wiem czy pokazywać całość. Jedyną osobą która to widziała był Wojciech Pazdur z The Farm 51. Kazał trochę poprawić siatkę i pozmieniać kilka życzy. Liczę na praktyki w wakacje. Jest ty jakiś ninja z farmy?