Pavulon 13 Napisano 17 Kwiecień 2011 Share Napisano 17 Kwiecień 2011 Witam. Dawno nic nie wrzucałem...takze wrzucam ostatnie rzeczy, nad którymi pracowałem - jak zwykle niezbyt wystarczająco czasu aby wszystko "dopiescic", dopracowac - ciągle goni nas ten czas ;) Soft: 3ds Max Design 2010 i Vray, troche PS. Pozdrawiam Pavulon 13 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 17 Kwiecień 2011 Share Napisano 17 Kwiecień 2011 brawo za wodę na przedostatnim renderze ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 17 Kwiecień 2011 Share Napisano 17 Kwiecień 2011 rendery naprawdę ładne. ale projektowo to jest bardzo mocno pojechane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahred6 Napisano 17 Kwiecień 2011 Share Napisano 17 Kwiecień 2011 zgadzam się z polką, rendery spoko, ale w większości projekty :/// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3d_operator Napisano 21 Kwiecień 2011 Share Napisano 21 Kwiecień 2011 Te "obrazy" na pierwszej wizce :/ Druga wizka całkiem przyjemna. Wszystkie modele twoje? Te serwetki chyba widziałem w japońskich wizkach w necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozi_ns Napisano 21 Kwiecień 2011 Share Napisano 21 Kwiecień 2011 Druga wizka rzeczywiście całkiem przyjemna. Wydaje mi się że nieco za wiele ostrych krawędzi, a szczególnie w kinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 21 Kwiecień 2011 Share Napisano 21 Kwiecień 2011 W niektórych miejscach niefajne materiały, brzydki tiling lub inne mniejsze kwiatki. Ogolnie jest ładnie, chociaż przydałaby się miejscami postprodukcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pabulo Napisano 21 Kwiecień 2011 Share Napisano 21 Kwiecień 2011 brawo za wodę na przedostatnim renderze ! To samo zobaczyłem od razu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi