Napisano 18 Kwiecień 201113 l Autor jak w temacie :) zobrazować dowolny szczegół anatomiczny, najlepiej w formie ecorche, przekroju, itp.
Napisano 18 Kwiecień 201113 l Też kiedyś myślałem o takim temacie. Niezłe ćwiczonko nam się szykuję. pzdr.
Napisano 18 Kwiecień 201113 l Ale nie róbmy duplikatów, jak już ktoś czachę to niech inny już jej nie bierze itp. Może się fajny atlas zrobi.
Napisano 18 Kwiecień 201113 l To może jakoś podzielimy, wylosujemy po jednym kawalku ciala?? @lukanus zrobil bys liste i po koleii każdy by se zaklepał. Z tym atlasem to bardzo spoko pomysł.
Napisano 18 Kwiecień 201113 l Autor to może umówmy się, że wszystko prócz samej czachy (bo taki temat już był) :) jeśli nie chcesz,żeby ktoś Cię dublował, to proponuję, żeby zwyczajnie zadeklarować udział w konkursie, podać co zamierzasz wyskrobać i wówczas będziesz miał zaklepane :) listy wolałbym nie robić, raz że nie chciałbym nikogo ograniczać, dwa że możesz zrobić zarówno ecorche głowy, jak i przekrój przez skórę z jej wszystkimi strukturami,... co komu pasuje; zwyczajnie opcji jest cała masa. ale zgoda co do podstawowego warunku: NIE DUBLUJEMY :)
Napisano 18 Kwiecień 201113 l Kto pierwszy ten lepszy. Ktoś może napisać robię klatkę piersiową a nigdy jej nie zrobi. Jak ktoś już coś wrzuci to znak ze zaklepuje ;)
Napisano 3 Maj 201113 l Autor i co panowie? niezły atlas nam się uzbierał :) no ale jaki temat, takie prace ;) skoro nikt nic nie wydłubał, to proponuję, co by Vega albo ktoś inny, kto tu rządzi, zapodał następny temat :) pozdr.
Napisano 3 Maj 201113 l Demon z piekla Ulubiona postac z komiksu Cos z enviro Zabawki/owady Mutacja Gangster Pirat Ewolucja Postać z filmu klasy B StarTrek Mieszkaniec Śródziemia (LotR) Death Ghosts Coś z kolcami Pancerne zwierze Kapłan boga ze świata fantasy Scarface Dandżyns and dragnos (cosik z bestiariusza) Warhammer Przygody Münchhausena Tron (krzesło) Diablo Giger Barok Rubensowskie kształty Dinozaury coś z tego można wybrać :)
Napisano 4 Maj 201113 l UUUuuu... na gigera to tez bym sie połakomił, dobry temat, choć parę kwiatków jest też na tej liscie :)
Napisano 7 Maj 201113 l Autor jak chcecie tego Gigera, to ja jestem gotowy z planszą, bo Vega się obija ;) czekam na sygnał.