Status Napisano 21 Kwiecień 2011 Napisano 21 Kwiecień 2011 (edytowane) Koniec: Wiem, że nie dałem z siebie, tego na co mnie stać :). Trochę brakowało czasu i chęci. ******************************************* No znalazłem wreszcie czasu więcej, a raczej czas sam do nas przyszedł (jak ja kocham święta :)) też zaczynam. Jako, że dzisiaj skończyłem Max'a P, grając w niego tysięczny raz i tysięczny raz jarając się komiksami spróbuje w tej konwencji. Edytowane 30 Kwiecień 2011 przez Status
nikodem. Napisano 21 Kwiecień 2011 Napisano 21 Kwiecień 2011 Na początek popraw jej nosek. Powodzenia.
EthicallyChallenged Napisano 22 Kwiecień 2011 Napisano 22 Kwiecień 2011 Powiadają, że stykanie się krawędziami z ramką kadru jest be ;] Ja bym poszerzył kadr przy pantofelkach i głowie. Uwielbiam estetykę Maxa P, więc trzymam kciuki.
n-pigeon Napisano 22 Kwiecień 2011 Napisano 22 Kwiecień 2011 mała rada, od tego jakiego brusha używasz zależy wygląd materiału obiektu który malujesz, teraz ta pani jest zrobiona z piaskowca ale po za tym to bardzo dobrze, brawo :)
Status Napisano 22 Kwiecień 2011 Autor Napisano 22 Kwiecień 2011 Bardzo dobrze o tym wiem, tylko próbuje uderzyć w innym kierunku.
tr3buh Napisano 22 Kwiecień 2011 Napisano 22 Kwiecień 2011 i nawet ta twoja kobitka tez jest sporo podobna do Mony Sax z MP 2 ;)
Pawlito Napisano 22 Kwiecień 2011 Napisano 22 Kwiecień 2011 (edytowane) Fajne pomarańcze kołyszą się w tym koszyczku, akuratne. Podoba mnie się jej poza, wszystko dobrze widać, jest bioderko, pupka, noga, całe zaplecze. Poprawiłbym szyję która jest zdecydowanie za krótka i wcięcie w talii bym obniżył. Na mój gust kolorystyka jest zbyt ciężka/mroczna, i widać że w tym kierunku dążysz bo jej twarz konsekwentnie wyraża coś niepokojącego, a pinup wg. mnie ma być radosny i w tej kwestii trafniejsza jest stylistyka Sucharka. W kategorii "poza" to mój faworyt ze wzgledu na wyeksponowanie tych miejsc co trzeba. Edytowane 22 Kwiecień 2011 przez Pawlito
Status Napisano 23 Kwiecień 2011 Autor Napisano 23 Kwiecień 2011 Nie dążę do stylistyki dawnych lat. Chce stworzyć pin up naszych czasów (kobiety już dawno przestały się uśmiechać) i zahaczyć o klimat max'a. Sucharek za to świadomie podjęła temat i od razu napisała, że właśnie do tej starej stylistyki dąży. I szczerze już gratuluje wygranej. Mnie osobiście plakaty, czy zdjęcia z głupio wyszczeżonymi zębami, mówiące "oh jaka jestem głupiutka" odrzucają, więc robię swoje i będzie mroczno.
sucharek Napisano 23 Kwiecień 2011 Napisano 23 Kwiecień 2011 (kobiety już dawno przestały się uśmiechać) oj tam oj tam :P poza Twojej pani jest faktycznie świetna, bardzo sexy!
tr3buh Napisano 23 Kwiecień 2011 Napisano 23 Kwiecień 2011 no wlasnie, jakby wszyscy robili wylacznie w starej stylistyce to byloby nudno, a tak to jest przynajmniej roznorodnosc
EthicallyChallenged Napisano 23 Kwiecień 2011 Napisano 23 Kwiecień 2011 Mnie osobiście plakaty, czy zdjęcia z głupio wyszczeżonymi zębami, mówiące "oh jaka jestem głupiutka" odrzucają Hahaha, mam identyczne odczucia. Aha, jest jeszcze opcja z rozdziawioną ze zdziwienia japą z gatunku "ojejku". No widocznie większość facetów woli słodkie idiotki, bo takie w pinupach właśnie dominują.
sucharek Napisano 23 Kwiecień 2011 Napisano 23 Kwiecień 2011 Hahaha, mam identyczne odczucia. Aha, jest jeszcze opcja z rozdziawioną ze zdziwienia japą z gatunku "ojejku". No widocznie większość facetów woli słodkie idiotki, bo takie w pinupach właśnie dominują. i jeszcze kaczy dziubek! na całe szczęście porządni/inteligentni faceci na ogół nie trawią "słodkich idiotek", trudno się dziwić ;)
sucharek Napisano 29 Kwiecień 2011 Napisano 29 Kwiecień 2011 ładna! wersja z postu 16 podoba mi się bardziej ze względu na fajniej wymodelowany brzuszek i bardziej charakterną twarz ;)
marograf Napisano 29 Kwiecień 2011 Napisano 29 Kwiecień 2011 Nie dążę do stylistyki dawnych lat. Chce stworzyć pin up naszych czasów (kobiety już dawno przestały się uśmiechać) i zahaczyć o klimat max'a. Sucharek za to świadomie podjęła temat i od razu napisała, że właśnie do tej starej stylistyki dąży. I szczerze już gratuluje wygranej. Mnie osobiście plakaty, czy zdjęcia z głupio wyszczeżonymi zębami, mówiące "oh jaka jestem głupiutka" odrzucają, więc robię swoje i będzie mroczno. Więc rób po swojemu bo świetnie Ci to wychodzi tylko nie nazywaj tego "Pin Up" bo Twoje rysunki nie mają z tym stylem nic wspólnego. "Pin Up" przeżywa ostatnio renesans i bardzo dobrze bo jakby nie patrzeć to esencja szeroko pojętej kobiecości, jednak nie wszystko co "seksi" od razu staje się pinupem.
miriam Napisano 30 Kwiecień 2011 Napisano 30 Kwiecień 2011 UWAGA UWAGA !! Przypominam, kończymy dzisiaj do godziny 23.59.59 ( Osoby które nie zdążą mają jeszcze nieco czasu do jutra do godziny 10.00) :) Po tym czasie odpalamy sondę . Powodzenia. //Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi