Napisano 21 Kwiecień 201113 l Koniec: Wiem, że nie dałem z siebie, tego na co mnie stać :). Trochę brakowało czasu i chęci. ******************************************* No znalazłem wreszcie czasu więcej, a raczej czas sam do nas przyszedł (jak ja kocham święta :)) też zaczynam. Jako, że dzisiaj skończyłem Max'a P, grając w niego tysięczny raz i tysięczny raz jarając się komiksami spróbuje w tej konwencji. Edytowane 30 Kwiecień 201113 l przez Status
Napisano 22 Kwiecień 201113 l Powiadają, że stykanie się krawędziami z ramką kadru jest be ;] Ja bym poszerzył kadr przy pantofelkach i głowie. Uwielbiam estetykę Maxa P, więc trzymam kciuki.
Napisano 22 Kwiecień 201113 l mała rada, od tego jakiego brusha używasz zależy wygląd materiału obiektu który malujesz, teraz ta pani jest zrobiona z piaskowca ale po za tym to bardzo dobrze, brawo :)
Napisano 22 Kwiecień 201113 l Autor Bardzo dobrze o tym wiem, tylko próbuje uderzyć w innym kierunku.
Napisano 22 Kwiecień 201113 l Fajne pomarańcze kołyszą się w tym koszyczku, akuratne. Podoba mnie się jej poza, wszystko dobrze widać, jest bioderko, pupka, noga, całe zaplecze. Poprawiłbym szyję która jest zdecydowanie za krótka i wcięcie w talii bym obniżył. Na mój gust kolorystyka jest zbyt ciężka/mroczna, i widać że w tym kierunku dążysz bo jej twarz konsekwentnie wyraża coś niepokojącego, a pinup wg. mnie ma być radosny i w tej kwestii trafniejsza jest stylistyka Sucharka. W kategorii "poza" to mój faworyt ze wzgledu na wyeksponowanie tych miejsc co trzeba. Edytowane 22 Kwiecień 201113 l przez Pawlito
Napisano 23 Kwiecień 201113 l Autor Nie dążę do stylistyki dawnych lat. Chce stworzyć pin up naszych czasów (kobiety już dawno przestały się uśmiechać) i zahaczyć o klimat max'a. Sucharek za to świadomie podjęła temat i od razu napisała, że właśnie do tej starej stylistyki dąży. I szczerze już gratuluje wygranej. Mnie osobiście plakaty, czy zdjęcia z głupio wyszczeżonymi zębami, mówiące "oh jaka jestem głupiutka" odrzucają, więc robię swoje i będzie mroczno.
Napisano 23 Kwiecień 201113 l (kobiety już dawno przestały się uśmiechać) oj tam oj tam :P poza Twojej pani jest faktycznie świetna, bardzo sexy!
Napisano 23 Kwiecień 201113 l no wlasnie, jakby wszyscy robili wylacznie w starej stylistyce to byloby nudno, a tak to jest przynajmniej roznorodnosc
Napisano 23 Kwiecień 201113 l Mnie osobiście plakaty, czy zdjęcia z głupio wyszczeżonymi zębami, mówiące "oh jaka jestem głupiutka" odrzucają Hahaha, mam identyczne odczucia. Aha, jest jeszcze opcja z rozdziawioną ze zdziwienia japą z gatunku "ojejku". No widocznie większość facetów woli słodkie idiotki, bo takie w pinupach właśnie dominują.
Napisano 23 Kwiecień 201113 l Hahaha, mam identyczne odczucia. Aha, jest jeszcze opcja z rozdziawioną ze zdziwienia japą z gatunku "ojejku". No widocznie większość facetów woli słodkie idiotki, bo takie w pinupach właśnie dominują. i jeszcze kaczy dziubek! na całe szczęście porządni/inteligentni faceci na ogół nie trawią "słodkich idiotek", trudno się dziwić ;)
Napisano 29 Kwiecień 201113 l ładna! wersja z postu 16 podoba mi się bardziej ze względu na fajniej wymodelowany brzuszek i bardziej charakterną twarz ;)
Napisano 29 Kwiecień 201113 l Nie dążę do stylistyki dawnych lat. Chce stworzyć pin up naszych czasów (kobiety już dawno przestały się uśmiechać) i zahaczyć o klimat max'a. Sucharek za to świadomie podjęła temat i od razu napisała, że właśnie do tej starej stylistyki dąży. I szczerze już gratuluje wygranej. Mnie osobiście plakaty, czy zdjęcia z głupio wyszczeżonymi zębami, mówiące "oh jaka jestem głupiutka" odrzucają, więc robię swoje i będzie mroczno. Więc rób po swojemu bo świetnie Ci to wychodzi tylko nie nazywaj tego "Pin Up" bo Twoje rysunki nie mają z tym stylem nic wspólnego. "Pin Up" przeżywa ostatnio renesans i bardzo dobrze bo jakby nie patrzeć to esencja szeroko pojętej kobiecości, jednak nie wszystko co "seksi" od razu staje się pinupem.
Napisano 30 Kwiecień 201113 l UWAGA UWAGA !! Przypominam, kończymy dzisiaj do godziny 23.59.59 ( Osoby które nie zdążą mają jeszcze nieco czasu do jutra do godziny 10.00) :) Po tym czasie odpalamy sondę . Powodzenia. //Pozdr.