kolegaalek Napisano 18 Czerwiec 2004 Share Napisano 18 Czerwiec 2004 Jak widać nie jest to skończona praca. Pierwotnie był to normalny człowiekpłód( z twarzą mojego kolegi), później dorobiłem mu te wszystkie irokezy, tatuaże itp. Dajcie mi proszę jakiś pomysł na tło i powiedzcie co poprawić/zmienić/usunąć. Sorry, że załącznik, ale nie chce mi się robić strony internetowej. Plik usuwam, bo widze, że wiele osób go ogląda zamiat tego drugiego, następnego. Więc do dołu, proszę. [Wyedytowany dnia 19-6-2004 > kolegaalek] [Wyedytowany dnia 19-6-2004 > kolegaalek] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 18 Czerwiec 2004 Share Napisano 18 Czerwiec 2004 Rzeczywiscie, plody mozna spotkac w kazdym srodowisku i trudno sie zdecydowac na tej jeden wlasciwy. Do poprawy kolorki i swiatlo, bo jest plasko i plastelinowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 18 Czerwiec 2004 Share Napisano 18 Czerwiec 2004 Ja tam tylko tyle powiem \":/\" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Czerwiec 2004 Share Napisano 18 Czerwiec 2004 Witam!! po pierwsze: czemu coraz wiecej prac 2d jest w watku 3d przeciez jest watek 2d (moze ze to jest wip) a co do pracy to tak jak Marcin nie podoba mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 18 Czerwiec 2004 Share Napisano 18 Czerwiec 2004 Jakieś to takie niedokończone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 18 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2004 Wysłane przez Orion Jakieś to takie niedokończone Bądź, co bądź jest to w Work in progress, więc nie dziwne, że niedokończone. Marcin, powiedz czzy nie podoba ci się pomysł, wykonanie, Tło:). A tak w ogóle to gdzie jest napisane, że WIP jest tylko dla 3d? To RASIZM, przez duże R. I powiedzcie, jakie dać tło! [Wyedytowany dnia 18-6-2004 > kolegaalek] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 18 Czerwiec 2004 Share Napisano 18 Czerwiec 2004 Nie jestem specem od 2d ( raczej kiepsko rysuję ), ale mi się na razie nie podoba. Tzn. pomysł może i ma potencjał, ale technicznie jest kiepsko. Strasznie płaska ta praca i mało ciekawa kolorystycznie. Pracuj dalej. ps. W WIP`ie można umieszczać zarówno prace 3d jak i 2d. Koniec dyskusji. [Wyedytowany dnia 18-6-2004 > Batou] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 19 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2004 Już wiem, tych płodów będzie cała zgraja, i będą przepędzani przez ludzi z krawatami w białoczerwone paski:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzuq Napisano 20 Czerwiec 2004 Share Napisano 20 Czerwiec 2004 Alek - za opis w profilu masz 10 ptk ;)> / glowa do gory nie jest tak zle. Moze kiziorow od Leppera tu nie trzeba ale rzeczywiscie jakies tlo by sie przydalo. Zadaj sobie pytanie co ten dzieciak robi, wymysl jakas klejaca sie historie ktora nadawalaby sensu tej pracy. Wazne zeby to od ciebie wyniklo a nie od nas, co najwyzej mozemy ci pomoc w wyborze miedzy konkretnymi opcjami. Tu musisz sam popracowac. Co do formy... hmm... popracuj nad irokezem - powinien wychodzic wzdloz linii nosa a znajduje sie nieco nad prawym okiem. Poszukaj sobie zdj. noworodkow - chociazby tych ssacych kciuka. Popracowalbym jeszcze nad szminka ;] pozdro rzuq ps. jezeli to dziewczynka to pamietaj - niech nie wklada niczego brudnego do buzi ;)> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 20 Czerwiec 2004 Share Napisano 20 Czerwiec 2004 Rysuj rysuj ciekawe co z tego wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 22 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2004 No więc kolejna wersja, tło to tylko taki szkic, te głowy poprawię, dodam rece, do tych kolesi i jeszcze parę napisów. Płodowi z irokezem, poprawie dłonie. Rzuq- wreszczie jakiś przyzwoity post z radami, anie \"Ja tam tylko tyle powiem \":/\" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 22 Czerwiec 2004 Share Napisano 22 Czerwiec 2004 Na fotorealizm się nie zanosi;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzuq Napisano 22 Czerwiec 2004 Share Napisano 22 Czerwiec 2004 Nie no mi zaczyna sie podobac - wielkie dzielo to nie bedzie ale kroki jakie stawiasz bardzo poprawiaja wyglad ogolny. Tak trzymac Scena - ciekawy koncept - i tu moja uwaga - jezeli \"koncert\" jest w nocy to uzywaja reflektorow ;) a one z reguly sa nad scena i oswietlaja kolesia ( jego cien by sie zgadzal) ale nawet tlum bardzo oddalony od sceny wydaje sie byc oslepiany przez lampki - co takze splaszcza obrazek. Na to i na ostrzejsze cienie bym zwrocil uwage. pozdro rzuq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 22 Czerwiec 2004 Share Napisano 22 Czerwiec 2004 ojej chcialem zapodac jakas uszczypliwa krytyke ale twoje bio w profilu mnie powstrzymalo :O bio: `Mam na imię Aluś. Mam 15 lat :) Jestem kompletnym debilem.` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 22 Czerwiec 2004 Share Napisano 22 Czerwiec 2004 Aluś, no w profilu byłeś naprawdę krytyczny dla siebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 23 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2004 Może i tak, ale piszcie o pracy, a nie o Bio( Ten post jest pisany po to abu temat wskoczył do góry;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 23 Czerwiec 2004 Share Napisano 23 Czerwiec 2004 ha mi sie ta pracka skojarzyla z idolem w stylu pieklo niebo duszyczki startuja w konkursie w ktorym jury to Bóg i diabel jesli duszyczka dziecka zaspiewa dobrze Bóg mowi jestem na tak i facio ma po na rodzinach lepiej (kasa kariera i takie tam no i oczywiscie miejsce w niebie lecz jesli jest slaby wtedy szatan 666 zsyla go na ziemie jako czlonek bojowek samoobrony:) i pieklo zapewnione. ewentualnie wersja hardcor te male dzieci ktore zmarly przy porodzie i nie sa jeszcze okreslone jako zle czy dobre musza sie sprawdzic w konkursie spiewu spiewasz dobrze niebo zle hell.:) ale to tylko moja schiza :) [Wyedytowany dnia 23-6-2004 > rowr] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzuq Napisano 23 Czerwiec 2004 Share Napisano 23 Czerwiec 2004 Swoja droga: Wyscig szczurow od kolyski tez wydaje sie byc dobry na temat pracy ;] - brzuszek mamy - dwa dzieciaki - jeden juz na wpol przytomny kiedy to drugi z zaciekloscia pracuje przy jego pepowinie. Watle smugi krwi rozplywaja sie w przestrzeni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 23 Czerwiec 2004 Share Napisano 23 Czerwiec 2004 do prac 2d jest chyba osobny dzial na forum.. myle sie? jesli nie to niech mi ktos powie co to tu jeszcze robi :\\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzuq Napisano 23 Czerwiec 2004 Share Napisano 23 Czerwiec 2004 roball - to jest dzial WIP ;] - \"Work in progress\" co w wolnym tlumaczeniu oznacza \"Nasze prace 3d\" - sam sie dziwie czemu nadal to tu jeszcze siedzi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 23 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2004 A co z 1d, o nich zapomnieliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 27 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2004 No więc cały czas nie jest to nic specjalnego- ale w końcu jestem początkujący. Doradźcie proszę co zmienić. Na razie jestem początkujący, ale wkrótce... TO JA BĘDE PANEM I WY BĘDZIECIE BIĆ PRZEDE MNĄ POKŁONY!!!!!!!!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAA!;) [Wyedytowany dnia 30-6-2004 > kolegaalek] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 28 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2004 Prosze o komentarze, a to co napisałem w porzednim poście, to tylko taki żart:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 28 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2004 I jeszcze jedna wersja- powiedźcie co o niej myślicie! I która lepsza ( chociaz ta jest minimalnie inna, ale bardziej mroczna) [Wyedytowany dnia 30-6-2004 > kolegaalek] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 28 Czerwiec 2004 Share Napisano 28 Czerwiec 2004 Post Ci się chyba kilka razy powielil ;P A co do samej pracy - pomysl jakis jest, al wykonanie go zabilo... bardzo niestaranne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 30 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2004 Co myślicie o tym obrazku? Jakieś opinie i konstruktywne krytyki plz!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 30 Czerwiec 2004 Share Napisano 30 Czerwiec 2004 1. zmien wage avatara do 10 kb 2. zmien hobby. moze filatelistyka? :\\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzuq Napisano 1 Lipiec 2004 Share Napisano 1 Lipiec 2004 Alek - powiedzmy ze pierwsza swoja prace ukonczyles - nie ma co wiecej przy tym dlubac. Potraktuj to jako dobre pole do nauki. Zrob sobie teraz kilka dni przerwy i zacznij myslec nad kolejnym projektem. Z czasem nabierzesz jakiejs wprawy i nie bedziesz narazony na zgryzliwe uwagi SansSerifa ;)> pozdrawiam rzuq ps. zacznij od podstaw - proste postacie; swiatlocien;, nie rzucaj sie od razu na sceny; wybierz sobie temat np postac ludzka i go szlifuj, nabierzesz wprawy - dawaj z kolejnym ... po pewnym czasie uzyskasz zestaw narzedzi ktorych bedziesz uzywal w wiekszych pracach [Wyedytowany dnia 1-7-2004 > rzuq] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 1 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2004 Wiem, że to kompletnie bez sensu, ale chce zrobić komiks wykorzystując ten obrazek. Bez sensu, bo nie mam jeszcze za bardzo wprawy w rysowaniu, a to za duży projekt, ale w końcu nie jestem niczym zobowiązany i mogę robić co chcę:) Komiks będzie moją autobiografią i będzie nawiązywać to pierwszej interpratacji rowra na temat mojej pracy. Oto pierwsza kratka (do d trochę, ale jeszcze poprawię). Aha i komiks będzie tłumaczył, czemu nie mogę zbierać znaczków zamiast rysować:) [Wyedytowany dnia 1-7-2004 > kolegaalek] [Wyedytowany dnia 1-7-2004 > kolegaalek] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 1 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2004 Jak teraz patrzę, to badziwiarsko wygląda ten czarny cień. Poprawie u siebi a za tydzien/miesiac/rok/wiek/ umieszcze caly komiks. W miedzy czasie moze bede wrzucać co ciekawsz kratki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 1 Lipiec 2004 Share Napisano 1 Lipiec 2004 hehe ciekawy pomysl napewno podszkolisz sobie przy nim swoja technike .Czekam na kolejny obrazek .Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHIZO Napisano 1 Lipiec 2004 Share Napisano 1 Lipiec 2004 Niestety będe bardzo krytyczny Nie podoba mi się!!! (ale moze komus sie spodoba @_@ ) pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi