Napisano 3 Maj 201113 l Lamborghini Reventon Roadster Jak w tytule. Pozdrawiam Edytowane 15 Czerwiec 201113 l przez SereCk
Napisano 16 Maj 201113 l Radziłbym Ci zacząć od początku, siatka którą masz teraz do niczego dobrego cie nie doprowadzi ;)
Napisano 16 Maj 201113 l Ja myślę, że SereCk wie co robi, tak patrząc po dotychczasowych modelach. Aczkolwiek IMO jak na lambo to za gęsto miejscami, tam jest masa prostych powierzchni.
Napisano 16 Maj 201113 l siatka którą masz teraz do niczego dobrego cie nie doprowadzi ;) po czym wnosisz?:)
Napisano 16 Maj 201113 l Może źle napisałem - chodziło o "techniczny" punkt widzenia, taka siatka nie wygląda (chyba, że SerecK później coś z nią robi) ;) I mam wątpliwości co do refleksów jakie powstaną, ale szczerze powiedziawszy nie widziałem innych modeli autora więc nie znam jego metod i nie wiem jaki może być efekt końcowy ; EDIT: Pooglądałem troche zdjęć tego Lambo i szczena mi opadła - kto wymyśla takie kształty? Szacun za wybór i powodzenia w dalszej pracy ;) Edytowane 16 Maj 201113 l przez Wonsky
Napisano 16 Maj 201113 l Autor Smoku.. racja, ale to wynika z tego ze czesc obiektow jest osobno i z nalozonym TS, stad moze sie miejscami wydawac gesto. Jednak to WIP wiec nic nie jest jeszcze tak jak byc powinno
Napisano 26 Maj 201113 l Autor Niestety, trzeba troche poczekac na UPy. Sam sie nie moge doczekac jak wroce do projektu, pewnbie na weekendzie:) Pozdro
Napisano 15 Czerwiec 201113 l Autor CHyba wszyscy juz zmienili auto, wiec nie moge byc gorszy :D Wiele elementow niepokonczonych wiec nie linczowac o twarde chamfery np Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Napisano 16 Czerwiec 201113 l Dobry początek, tylko te obrazki w lepszej jakości wrzucaj bo te wyglądają trochę jakby były ograniczone do 256 kolorów ;) Dajesz, dajesz! Pozdrawiam.
Napisano 19 Czerwiec 201113 l Autor malymi kroczkami Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Napisano 24 Czerwiec 201113 l Zarąbiscie idzie;) dobrze że auto zmieniles bo to jest najlepsze jakie wyszlo w ciągu ostanich .... lat. Połączenie zlecen i sesji sprawiło że wymiękłem, a szkoda zeby auto roku 2011 wg wielu sondarzy pozostało zaklepane na marne. Keep it Up:]
Napisano 24 Czerwiec 201113 l Jakoś bardzo leży mi ten typ urody który prezentują włoskie supersamochody. Co do poziomu wykonania modelu to mogę tylko powiedzieć że to jest to. Normalnie zazdroszczę...
Napisano 15 Lipiec 201113 l Autor troche mi zeszlo ze smarem na nakretkach, ale lada dzien cos wrzuce:)
Napisano 16 Lipiec 201113 l SereCk, kurde bele, co to za obijanie, co? :D i kto to mowi? dawaj upa swojego lepiej a nakretek sie nie smaruje bo sie odkreca:P