Gith Napisano 6 Czerwiec 2011 Napisano 6 Czerwiec 2011 wlasnie mialem wrzucac... Tu mirror na gametrailers: http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-star-wars/714890 Wreszcie sie Blur postaral przy tym tytule, najlepszy cinematic so far.
adek Napisano 8 Czerwiec 2011 Napisano 8 Czerwiec 2011 Podczepiłem newsa pod ten wątek. Warto dodać, że jest to trzeci trailer i do tej pory ukazały się trzy. Tworzą pewną całość. Warto obejrzeć wszystkie: Więcej: http://max3d.pl/news.php?id=1821
Adam_Guzowski Napisano 8 Czerwiec 2011 Napisano 8 Czerwiec 2011 Średnio lubuję prace Blura (wykluczając Pray2),to chylę bardzo niiiiskooo czoło przed Brandonem.
comander_barnik Napisano 8 Czerwiec 2011 Napisano 8 Czerwiec 2011 kurde no dobre i w klimacie. Tyle że jak pokazywali gameplaye kiedyś tam to dosyć nędzne i na zasadach w WoW'a to było... pożyjemy to sie przekonamy jak bedzie w skończonej wersji
marograf Napisano 8 Czerwiec 2011 Napisano 8 Czerwiec 2011 Rewelacja! Zrobili by taką pełnometrażówkę :)
Sunedge Napisano 8 Czerwiec 2011 Napisano 8 Czerwiec 2011 Obiema recami i nogami sie podpisuje pod ta pelnometrazowka ;)
No]2 Napisano 8 Czerwiec 2011 Napisano 8 Czerwiec 2011 Robi wrażenie, ładny deszcz cinematiców ;) oby tak padało częściej ;d
floo Napisano 9 Czerwiec 2011 Napisano 9 Czerwiec 2011 (edytowane) faktycznie, trzeba przyznać że pełny metraż to było by coś... ;) nie jestem wielkim fanatykiem gwiezdnych wojen, ale bardzo miało ogląda się takie małe kino... :] Edytowane 9 Czerwiec 2011 przez floo
narwik Napisano 9 Czerwiec 2011 Napisano 9 Czerwiec 2011 Mogą robić pełen metraż, byle nie robili scenariusza. Fabuła infantylna.
bizon. Napisano 10 Czerwiec 2011 Napisano 10 Czerwiec 2011 z tej serii gier niesamowicie podobała mi sie pierwsza część Kotora, teraz już coś niecoś przesadzili z tą epicka fabułą i tymi nawrotami sithów PS. zauważył ktoś podobieństwo do force unleasheshed?
Rekomendowane odpowiedzi