Eth Napisano 7 Czerwiec 2011 Share Napisano 7 Czerwiec 2011 (edytowane) Witam Panie, witam Panów : ) Swoich bazgrołów, póki co, pokazywać nie będę [prezentują poziom około dwumetrowego mułu, przynajmniej w porównaniu z tym, co do tej pory widziałem na owym forum], ale dorzucę chętnie trzy grosze zdjęciowe : ) Bez ładu i składu: 01. 02. 03. 04. 05. 06. 07. 08. 09. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. No i nagości.. : P 18. 19. 20. 21. Cholera.. Nazbierało się. Wybaczcie spam :) Chętnie się dowiem, co o fotach myślicie, czyli C&C welcome! Edytowane 7 Czerwiec 2011 przez Eth Dodanie załącznika/miniaturki : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 7 Czerwiec 2011 Share Napisano 7 Czerwiec 2011 Fajne rzeczy. Extra kolory tego ostatniego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 7 Czerwiec 2011 Share Napisano 7 Czerwiec 2011 dobreńkie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 7 Czerwiec 2011 Share Napisano 7 Czerwiec 2011 wyraz twarzy na ostatnim gniecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eth Napisano 8 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2011 Dziękuję, dziękuję : ) cieszą mnie Wasze słowa. Tym niemniej chętniej się dowiem, jakie braki w tych fotach widzicie, bo nie wierzę, że nie ma żadnych : P Xiz0r - gniecie pozytywnie czy negatywnie? : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 8 Czerwiec 2011 Share Napisano 8 Czerwiec 2011 pierwsze dwa zdjęcia, coś pięknego. reszta do mnie nie trafia, być może przez takie zestawienie - misz-masz. 14-stka świetnie skadrowana pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 14 Czerwiec 2011 Share Napisano 14 Czerwiec 2011 Sam mniód :) a 4 imho to mistrzostwo świata. Skąd się bierze takie modelki ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 14 Czerwiec 2011 Share Napisano 14 Czerwiec 2011 04 08 14 miodzio! 04 urzekł mnie kolorem fryzury na trawie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 14 Czerwiec 2011 Share Napisano 14 Czerwiec 2011 A mnie interesuje zdjęcie nr ostatni i ile w tym zdjęcia a ile shopa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusanagi Napisano 15 Czerwiec 2011 Share Napisano 15 Czerwiec 2011 1,3,10 bardzo kozackie / no fajne modelki i bardzo ladne kolory naprawde spoko bardzo dawaj wiecej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lili Napisano 24 Lipiec 2011 Share Napisano 24 Lipiec 2011 po pierwsze.. gdzie niby sa te nagosci? a po drugie .. jesli pytasz o braki to przede wszystkim brak pomyslu, brak oryginalnosci i brak wlasnego stylu. poprawne zdjecia na poziomie 'fotografii slubnej' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lightofdarkness Napisano 1 Sierpień 2011 Share Napisano 1 Sierpień 2011 Dobre foty, styl przyjdzie z czasem. Co ten kot żre, że jest taki przystojny, lili? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi