RA Napisano 6 Lipiec 2011 Napisano 6 Lipiec 2011 Hej! Należałoby napisać, że są to modele modeli, bo oryginały to plastikowo-metalowe miniatury. Dwa-trzy dni na model. Nie robiłem podwozi, a większość wnętrz jest tylko zaznaczona. Chromy są tylko po to by nie było smutno. Znęcajcie się :) A B C D E
SWRSC Napisano 6 Lipiec 2011 Napisano 6 Lipiec 2011 świetny czas realizacji - jestem pod wrażeniem! Doczepię się tylko do materiałów - są jakieś takie zbyt proste, mało realistyczne. Przydałaby się jakaś specyficzna mapka reflect/gloss moim zdaniem. Jak na taki czas to jest świetnie. Pozdrawiam
RA Napisano 6 Lipiec 2011 Autor Napisano 6 Lipiec 2011 Rendery są zrobione tylko żeby to jako tako wyglądało. :) Przedmiotem zlecenia były tylko modele.
plasti Napisano 6 Lipiec 2011 Napisano 6 Lipiec 2011 RA to dla nas bylo nie?? to jest i3D?? swietnie wyszly :]
RA Napisano 6 Lipiec 2011 Autor Napisano 6 Lipiec 2011 Tak, to dla was, plasti. Miło, że się podoba. Mam nadzieję, że również dobrze się te modele mapuje. ;)
Houston Napisano 10 Lipiec 2011 Napisano 10 Lipiec 2011 Świetne wykonanie! :) Mógłbyś podać nazwy tych samochodzików?
polka dot Napisano 10 Lipiec 2011 Napisano 10 Lipiec 2011 nie wychodzisz z wprawy:) podrzucisz siatkę foteli modelu B? dzięki
RA Napisano 10 Lipiec 2011 Autor Napisano 10 Lipiec 2011 Nazwy po kolei: Rolls Royce Silver Ghost Thomas Flyer Lincoln Town Car (ale to się chyba nie zgadza) Ford V8 Deluxe 3-Window Coupe Duesenberg SJ Heh, teraz widzę kilka rzeczy, których nie miałem na zdjęciach. :) Polka, łap siatkę: Siedzenie i oparcie nie są połączone. W oryginale nie było delikatnego przejścia między tymi powierzchniami.
Stępniu Napisano 16 Lipiec 2011 Napisano 16 Lipiec 2011 Bardzo fajne modele:) Chyba je widziałem w polskim serialu pt. "Czas honoru":)
Rekomendowane odpowiedzi