velopl Napisano 18 Lipiec 2011 Napisano 18 Lipiec 2011 Pojawil sie w sieci pierwszy oficjalny trailer Nowego Batmana http://www.youtube.com/watch?v=apMXFloDH6M
Reanimator Napisano 18 Lipiec 2011 Napisano 18 Lipiec 2011 Dzieki wielkie, czekalem. Szkoda, ze jest taki nijaki. Czekam dalej:)
żółty Napisano 18 Lipiec 2011 Napisano 18 Lipiec 2011 Jaram się, oby Bane zrobił Bruce'owi to o czym myślę...;]
tr3buh Napisano 18 Lipiec 2011 Napisano 18 Lipiec 2011 hehe z Bane'm to nie bedzie przelewek :] tez czekam
the_fgdf Napisano 19 Lipiec 2011 Napisano 19 Lipiec 2011 Wieje nudą. Myślałem ze to fake i fanowski twór.
tr3buh Napisano 19 Lipiec 2011 Napisano 19 Lipiec 2011 troche dziwne ze wypuszczaja trailer tak wczesnie, przeciez premiera bedzie dopiero za rok
Maksym Napisano 19 Lipiec 2011 Napisano 19 Lipiec 2011 Wieje nudą. Myślałem ze to fake i fanowski twór. Jak wyżej. Beretu to nie zrywa.
Orcher Napisano 19 Lipiec 2011 Napisano 19 Lipiec 2011 może i nie zrywa beretu.. ale dzięki temu czeka sie z mokrymi gaciami na dalsze :D
Leru Napisano 19 Lipiec 2011 Napisano 19 Lipiec 2011 ... beretu nie zrywa? A co się spodziewałeś po teaserze filmu, którego premiera zaplanowana jest na za rok?.... boszszszsz
Maksym Napisano 19 Lipiec 2011 Napisano 19 Lipiec 2011 ... beretu nie zrywa? A co się spodziewałeś po teaserze filmu, którego premiera zaplanowana jest na za rok?.... boszszszsz przede wszystkim nie spodziewałem się, że przez ponad połowę czasu będę oglądać fragmenty poprzednich częsci.
Reanimator Napisano 19 Lipiec 2011 Napisano 19 Lipiec 2011 Dokladnie. Ale taka juz rola teasera. Nie jest dla osob, ktore i tak juz czekaja z opuszczonymi spodniami;)
ApaczoS Napisano 19 Lipiec 2011 Napisano 19 Lipiec 2011 przede wszystkim nie spodziewałem się, że przez ponad połowę czasu będę oglądać fragmenty poprzednich częsci. To taki teaserek w stylu: hej, zobaczcie! zaczynamy pełną parą nowego Batmana dziergać :) Na tym etapie to pewnie jeszcze posta nie zaczęli więc nie bardzo jest co pokazywać. Ja tam jestem bardzo spokojny o ten film i idę w ciemno.
MF Napisano 19 Lipiec 2011 Napisano 19 Lipiec 2011 Teaser niczego nie urywa... ale film i tak jest skazany na sukces.
CzAk1 Napisano 19 Lipiec 2011 Napisano 19 Lipiec 2011 O ile mi wiadomo to zdjęcia do filmu jeszcze się nie zakończyły. Wyciekło jedynie parę zdjęć z planu. Wcześniej...na samym początku prac nad filmem na YT pojawiły się filmy wirusowe, które przedstawiały zamieszki w mieście (Gotham), stylizowane na amatorskie nagrania. Jedyne co je łączyło z obecnym trailerem, to fragment ścieżki dźwiękowej. Teasery są właśnie "trailerem traileru", który teoretycznie niczego nie wnosi, ale podgrzewa atmosferę. Moim zdaniem i tak wiele pokazano, bo mamy i Gordona, który leżąc w szpitalu już coś prezentuje i mamy postać Bayna. To sporo. Mogliśmy dostać jedynie Tytuł i napis "coming soon" (takie teasery już widywałem). Dla porównania zobaczcie sobie teasery z Super 8: Oraz Incepcji (też Nolana)
Maksym Napisano 19 Lipiec 2011 Napisano 19 Lipiec 2011 No dobra, przyznaje się ze nie za bardzo zdawałem sobie sprawę z róznicy między trailerem a teaserem :P Niemniej jednak ten z incepcji jest jak dla mnie lepszy. Podobnie jak lepszy był teaser ostatniego star treka gdzie pokazywali statek enterprise w budowie.
safian Napisano 19 Lipiec 2011 Napisano 19 Lipiec 2011 Po ostatnich filmach Christophera Nolana (w szczególności Incepcja i Dark Knight) idę w ciemno.
ApaczoS Napisano 31 Lipiec 2011 Napisano 31 Lipiec 2011 Kilka fanowskich klipów z planu w Pittsburgh'u z Batmobilem w roli głównej :D Więcej: http://www.nolanfans.com/2011/07/30/production-update-7-bane-the-tumbler-unleashed/
Rekomendowane odpowiedzi