Napisano 2 Sierpień 201113 l Producentem zabawek Hasbro korzysta z dobrych układów z filmowcami i udostępnił wytwórni Uniwersal licencję na kolejny tytuł. Po Transformersach przyszedł czas na klasyczną grę planszową: statki! Obejrzyjcie zapowiedź w rozszerzeniu wiadomości. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1916
Napisano 2 Sierpień 201113 l kończą sie pomysły na scenariusze? ciekawe kiedy zrobią ekranizacje "kółko i krzyżyk" ;)
Napisano 2 Sierpień 201113 l kółko i krzyżyk będzie hitem tak samo jak państwa i miasta oraz gra w kropkę :D nie ma to jak dobry klon :D
Napisano 2 Sierpień 201113 l Arturo Pérez-Reverte napisał książkę "Szachownica Flamandzka", w której kluczową rolę odgrywa partia szachów rozgrywana przez postacie z pewnego obrazu. Można powiedzieć, że fabuła książki jest interpretacją tej partii. Bardzo chętnie zobaczyłbym dobrą ekranizację tej powieści. O fabule "Battleships" znalazłem niewiele. Co złego w tym, że została zainspirowana prostą grą, jeśli potencjalnie można rozbudować fabułę do normalnego filmu wojennego? Nie twierdzę że ten film będzie dobry, bo niemal z całą pewnością nie będzie, ale byłbym daleki od potępiania go tylko za to na czym bazuje. Bo tak właściwie przecież "The Dark Knight" to film inspirowany historyjkami dla dzieciaków, w których facet w dziwnym i z pewnością niewygodnym stroju biega po mieście i walczy ze Złem. Brzmi marnie, a film świetny.
Napisano 3 Sierpień 201113 l mylicie sie. ten film jest sponsorowany przez departament obrony, a celem jest wmowienie ciemnym masom ze USA potrzebuje okretow klasy IOWA: ], tak na wszelki wypadek gdyby zaatakowali kosmici, czy inne komunistyczne cholerstwo: ]
Napisano 3 Sierpień 201113 l Jest flaga, są admirały w białych mundurach, baseball, plastikowa blond-niunia, niegrzeczny bohater i jego rozterki oraz dużo particles - czyli szykuje się szablonowy wręcz gniot :D
Napisano 3 Sierpień 201113 l Dla mnie najciekawsze, że Hasbro posiada licencje na statki. Ciekawe kto sobie stworzy licencje na kółko i krzyżyk.
Napisano 3 Sierpień 201113 l Lubię takie zwiastuny. Ich twórcy nigdy nie umieją się powstrzymać przed pokazaniem najfajniejszych efektów, a fabuły idzie się domyślić, dzięki czemu jestem jakieś 1,5 godziny do przodu :))