CzAk1 Napisano 4 Sierpień 2011 Napisano 4 Sierpień 2011 Nieoczekiwanie dzisiaj w necie pojawiło się pierwsze zdjęcie prezentujące Henry'ego Cavilla jako Supermana. Film reżyseruje Zack Snyder (Sucker Punch), a pomagają mu w tym Christopher Nolan jako producent i David S. Goyer jako scenarzysta. W filmie zagrają: Amy Adams (Lois Lane), Kevin Costner i Diane Lane (przybrani rodzice Kenta), Julia Ormond i Russell Crowe (biologiczni rodzice), Michael Shannon (Generał Zod z Kryptonu). Parę dni temu do załogi dołączył Laurence Fishburne jako Perry White- edytor Daily Planet. Film trafi do kin dopiero w 2013 roku, ale od tej pory możemy spodziewać się więcej materiałów promocyjnych. Foto w większej wersji znajdziecie na Filmwebie. [źródło: empireonline.com]
tr3buh Napisano 4 Sierpień 2011 Napisano 4 Sierpień 2011 No nareszcie, koles ktory normalnie wyglada a nie jak ta pipka w superman-returns (dla mnie film byl czystym koszmarem) mam nadzieje ze duet Snyder-Nolan nie zawiedzie ( screen bardzo OMENowski swoja droga :))
CzAk1 Napisano 5 Sierpień 2011 Autor Napisano 5 Sierpień 2011 No w końcu Superman, to mężczyzna jakiś. A jak się Wam jego kostium podoba?
Nezumi Napisano 5 Sierpień 2011 Napisano 5 Sierpień 2011 Daje rade chociaz juz totalnie mnie nudza te nijakie filmy o superbohaterach. Zobaczylbym dla odmiany ekranizacje Lobo skoro juz musza na podstawie komiksow :D
tr3buh Napisano 5 Sierpień 2011 Napisano 5 Sierpień 2011 Nezumi wierz mi, nie chcialbys zobaczyc ekranizacji Lobo made by hollywood.. zwlaszcze ze byly przymiarki i Lobo mial byc w pg13 i niby ze pomagala mu jakas nastolatka w zlapaniu kosmity... chore.. jest to najbardziej niepoprawny politycznie antybohater, ktory jest w 100% zly a oni chcieli zrobic kiczowaty film dla dzieci...
olaf Napisano 5 Sierpień 2011 Napisano 5 Sierpień 2011 mysle ze zarwno chodzenie w majtkach na wierzchu jak i ogladanie facetów z majtasami na spodniach ma swoje termy we współczesnej psychatrii.
polka dot Napisano 5 Sierpień 2011 Napisano 5 Sierpień 2011 myślę że czerwony i niebieski to kiepskie połączenie
sly Napisano 6 Sierpień 2011 Napisano 6 Sierpień 2011 Myślę że powyginane drzwi do sejfu ziejące iskrami to przesada - nawet Superman ma jakieś ograniczenia.
Creative Napisano 6 Sierpień 2011 Napisano 6 Sierpień 2011 Może i gościo lepiej wygląda, ale dalej głupi, bo gacie na spodniach nosi.
Rekomendowane odpowiedzi