Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Nieoczekiwanie dzisiaj w necie pojawiło się pierwsze zdjęcie prezentujące Henry'ego Cavilla jako Supermana.

ManofSteel1.jpg

Film reżyseruje Zack Snyder (Sucker Punch), a pomagają mu w tym Christopher Nolan jako producent i David S. Goyer jako scenarzysta.

W filmie zagrają: Amy Adams (Lois Lane), Kevin Costner i Diane Lane (przybrani rodzice Kenta), Julia Ormond i Russell Crowe (biologiczni rodzice), Michael Shannon (Generał Zod z Kryptonu). Parę dni temu do załogi dołączył Laurence Fishburne jako Perry White- edytor Daily Planet.

Film trafi do kin dopiero w 2013 roku, ale od tej pory możemy spodziewać się więcej materiałów promocyjnych.

Foto w większej wersji znajdziecie na Filmwebie.

[źródło: empireonline.com]

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No nareszcie, koles ktory normalnie wyglada a nie jak ta pipka w superman-returns (dla mnie film byl czystym koszmarem)

mam nadzieje ze duet Snyder-Nolan nie zawiedzie

( screen bardzo OMENowski swoja droga :))

Napisano
  • Autor

No w końcu Superman, to mężczyzna jakiś.

A jak się Wam jego kostium podoba?

Napisano

Daje rade chociaz juz totalnie mnie nudza te nijakie filmy o superbohaterach. Zobaczylbym dla odmiany ekranizacje Lobo skoro juz musza na podstawie komiksow :D

Napisano

Nezumi wierz mi, nie chcialbys zobaczyc ekranizacji Lobo made by hollywood..

zwlaszcze ze byly przymiarki i Lobo mial byc w pg13 i niby ze pomagala mu jakas nastolatka w zlapaniu kosmity... chore.. jest to najbardziej niepoprawny politycznie antybohater, ktory jest w 100% zly a oni chcieli zrobic kiczowaty film dla dzieci...

Napisano

mysle ze zarwno chodzenie w majtkach na wierzchu jak i ogladanie facetów z majtasami na spodniach ma swoje termy we współczesnej psychatrii.

Napisano

Myślę że powyginane drzwi do sejfu ziejące iskrami to przesada - nawet Superman ma jakieś ograniczenia.