Master of the best Napisano 30 Czerwiec 2004 Napisano 30 Czerwiec 2004 tutaj zobaczycie moje \"tapetki\" nie sa rewelacyjne ale co pewien czas będę je wklejał [Wyedytowany dnia 1-7-2004 > Master of the best]
kozioo Napisano 30 Czerwiec 2004 Napisano 30 Czerwiec 2004 Skoro jesteś bogiem to zmien temat. Jako ze jesteś istota wszechmocna nie powinien to być dla ciebie zbyt duży wysiłek. Tapety niestety nie ocenie bo nie będe czekał pół godziny zeby się cała załadowała:/ interia rules...
Master of the best Napisano 30 Czerwiec 2004 Autor Napisano 30 Czerwiec 2004 a na czym można jeszcze założyc konto bezpłatne. a na tapetkę warto poczekać bo jest fajna
SansSerif Napisano 30 Czerwiec 2004 Napisano 30 Czerwiec 2004 u mnie nie wyswietla sie ani twoj avatar ani twoj zalacznik.
Master of the best Napisano 30 Czerwiec 2004 Autor Napisano 30 Czerwiec 2004 No bo to jest ta interia na czym można jeszcze założyć konto A jak sie nie wyświetla to trzeba kliknąć na odświerz
Orion Napisano 30 Czerwiec 2004 Napisano 30 Czerwiec 2004 Wystarczy że włącze sobie winampa i będę naciskał print screen i mam tysiące takich tapet
Master of the best Napisano 30 Czerwiec 2004 Autor Napisano 30 Czerwiec 2004 to źle czy dobrze, jest ładna czy brzydka, ludzie mówcie od rzeczy
Master of the best Napisano 30 Czerwiec 2004 Autor Napisano 30 Czerwiec 2004 Te są lepsze i prosze o ocenę Odłamki Krew obcego
Mateusz Napisano 30 Czerwiec 2004 Napisano 30 Czerwiec 2004 zmien teamt kolego! jezeli chodzi o tepetke (1, na reszte niemam ochoty czeakc) to jest kiepska... tak jak napisal Orion, do tworzenia takich \"arcydzieł\" jest winamp... P.S. poczekalem na te 2 nowe, \"lepsze\" i niejestem zachwycony... tez sa kiepskie... cisnie mi sie na usta haslo: \"troszke samokrytyki\" [Wyedytowany dnia 30-6-2004 > Mateusz]
kubi Napisano 30 Czerwiec 2004 Napisano 30 Czerwiec 2004 Ja widze w tym jeden plus, tytuly... [Wyedytowany dnia 30-6-2004 > _kuba_]
Master of the best Napisano 1 Lipiec 2004 Autor Napisano 1 Lipiec 2004 Ok\'s a jak wam sie podobaja te prace? Kwiat Szkło Wir Woda
BigBird Napisano 1 Lipiec 2004 Napisano 1 Lipiec 2004 Nie wiem czy sie nad tym napracowales czy nie ! jak tak to szkoda twojego czasu nie to zebym cie obrazal ale ogladanie takich tapetek jest nudne a poza tym jest ich miliardy wiec lepiej wziasc sie za cos bardziej orginalnego ! Jedna co mi sie podoba to woda ! nie wiem moze dlatego ze ryba jestem ! Pozdro !
Master of the best Napisano 1 Lipiec 2004 Autor Napisano 1 Lipiec 2004 szkoda, że nic wam sie nie podoba:(
Wielka_Siostra Napisano 1 Lipiec 2004 Napisano 1 Lipiec 2004 Master, ja tam nic nie widzę oprócz jednego obrazka. Średni. Nie przejmuj się krytycznymi wypowiedziami tylko raz-dwa do roboty:-D Spróbuj może powiesić obrazki zakładając bloga na gazecie lub onecie (7-10 Mba miejsca na obrazki na każdmy blogu) Pozdrawiam
Master of the best Napisano 1 Lipiec 2004 Autor Napisano 1 Lipiec 2004 Ja mam bloga z avatarami tu jak chcecie
Mateusz Napisano 1 Lipiec 2004 Napisano 1 Lipiec 2004 Master, nie samymi efektami człowiek zyje... Kwiat jest nawet... nawet... cos w nim jest... ale mam jednak takie wrazenie, ze twoje prace sa jak grafitti, ja nic do niego niemam, ale za sztuke ciezko to uznac, czyste efekciarstwo... chociarz dobre grafitti... sam niewiem, pracuj master, moze zrob cos z natury...
Master of the best Napisano 1 Lipiec 2004 Autor Napisano 1 Lipiec 2004 Wysłane przez Mateusz Master, nie samymi efektami człowiek zyje... Kwiat jest nawet... nawet... cos w nim jest... ale mam jednak takie wrazenie, ze twoje prace sa jak grafitti, ja nic do niego niemam, ale za sztuke ciezko to uznac, czyste efekciarstwo... chociarz dobre grafitti... sam niewiem, pracuj master, moze zrob cos z natury... nie umiem ja umiem tylko cos takiego i zaraz wkleje nowe
Master of the best Napisano 1 Lipiec 2004 Autor Napisano 1 Lipiec 2004 Sztorm ?? Kolczasta gwiazda Mój nowy avatar
Mateusz Napisano 1 Lipiec 2004 Napisano 1 Lipiec 2004 mam jeszcze tylko 1 uwage techniczna... jezeli juz musisz zamieszczac pracki na interii, to dawaj je w \"troszke\" mniejszych rozdzielczosciach i z wieksza komprecha...
max_1989 Napisano 1 Lipiec 2004 Napisano 1 Lipiec 2004 Podzielam zdanie Mateusza. Prace mi się nie podobają są pustę, nie mają większego znaczenia. A gigabajty tapet sobie zawsze mogę ściągnąć z internetu i wiesz mi są o wiele lepsze niż to co ty zaprezentowałeś tutaj. Popracuj bardziej to może coś będzie z tego :)
SansSerif Napisano 1 Lipiec 2004 Napisano 1 Lipiec 2004 nic nie widze. co trzeba zrobic aby moc ogladac obrazki powieszone na interii? chyba moj dostawca jej nie lubi :\\
MF Napisano 1 Lipiec 2004 Napisano 1 Lipiec 2004 Master: Zrób nam dobrze i zmień serwerek z obrazkami, bo jak laduje mi sie dłużej niż 2 minuty to z reguły wyłączam. Zajrzyj tu http://max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=10263 . SansSerif: Może coś z MTU ? Spróbuj poszukać właściwego i go zmień ;)...
BigBird Napisano 1 Lipiec 2004 Napisano 1 Lipiec 2004 Master jak nie umiesz robic nic innego to znak ze najwyzszy czas sie nauczyc ! i nie ma ze boli albo chcesz to robic albo nie !To forum jest wlasnie poto zeby pomagac , oceniac , i radzic ! Jak bys zrobil cos bardziej ambitnego choc by ci nie wyszlo to i tak opinie bys mial milsze niz teraz bo wszyscy by widzieli ze sie starasz a nie wzucasz pod rzad obrazki na jedno kopyto ! Pozdro , pracuj i sie ucz czekamy :] P.S Wiem wiem Mateusz bledow jak mrowkow :P
Master of the best Napisano 3 Lipiec 2004 Autor Napisano 3 Lipiec 2004 Wiecie co ja nie będę robił już tych \"pustych\" prac tylko zajmę sie robieniem avów na bloga
Beatou Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 Kompletna strata czasu... o czekaniu na ładowanie mówię... wszystkie załadowały mi się do połowy... potem nie chciało mi się czekać ale z tego co widziałem to nie jest to rewela... tysiące jest takich.... qrde spróbju coś zamodelować... Na tym forum to ludzie komentują albo prace do bani albo te na maxa dobre... średnie tylko oglądają i nic nie mówią... znam to z doświadczenia ;] Moich prac nikt nie komentuje ;] Muszę zrobic coś dobrego ;] może ktoś to skomentuje... bo na razie to nie wiem co robię źle a co dobrze ;] hehe A Ty pracuj... może Twoje prace ktoś w końcu pozytywnie skomentuje.. Pozdro, Beatou
Rekomendowane odpowiedzi