Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hej.

Dawno nic nie wrzucałem. Kali ciężko służyć. Nowe portfolio trzeba czymś zapełnić. Pierwsza głowa, nadal wip.

grarender_01.jpg

grazb1.jpggrazb2.jpg

Edytowane przez Gomez

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 3,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Scuplt jest całkiem fajny, chociaż mogłeś drobny detal zrobić na o jednym wyżej poziomie podziału. Przez to pory i niektóre detale są zbyt duże.

Render na razie nie wygląda najlepiej, a czym renderujesz tak w ogóle?

Napisano

Drugi render lepszy, najbardziej co mi się nie podoba to te oczy na pierwszym renderze

Napisano

Sculpt bardzo fajny (pomijając uszy, imo gdzieniegdzie detal mógłby być ciut głębszy [np. zmarszczki mimiczne wokół oczy, czoło). Tylko ucho odstaje (w sensie jakościowo, bo jest zbyt płaskie:P). Niestety renderem popsułeś prezentacje modelu, pierwszy wyprany z detalu, a drugi zbyt kontrastowy (przez co mało czytelny). Nie mogę się doczekać teksturek :)

Napisano
  • Autor

3 spidy. 2 pierwsze to karykatury tak jakby, z kulki 1h. Trzeci z prostej bazy i troche dluzej.

Napisano

czysta bryła i płaszczyzny - to lubię :) świetne rzeczy - tylko szkoda, że obrazki takie małe :P

Napisano

Fajne, a ta ostatnia głowa to trochę jakby John Travolta :)

Napisano
Fajne, a ta ostatnia głowa to trochę jakby John Travolta :)

nom, zwlaszcza ze pod obrazkiem pisze jak byk "travolta" :]

Napisano
  • Autor

Travolta wydaje mi sie teraz duzo mniej podobny niz kilka dni temu.

js1-1.jpg

Napisano
nom, zwlaszcza ze pod obrazkiem pisze jak byk "travolta" :]

Ha! No nie widziałem, ale to oznacza, że podobny.:D

Napisano

Ja bym wziol tego porzedniego i tylko mask i move bo jakies rysy nawet podobne ale z kształtu czaszki to zupelnie kto inny.