Gomez Napisano 27 Sierpień 2011 Napisano 27 Sierpień 2011 (edytowane) Hej. Dawno nic nie wrzucałem. Kali ciężko służyć. Nowe portfolio trzeba czymś zapełnić. Pierwsza głowa, nadal wip. Edytowane 6 Wrzesień 2011 przez Gomez
Quentin Napisano 28 Sierpień 2011 Napisano 28 Sierpień 2011 Scuplt jest całkiem fajny, chociaż mogłeś drobny detal zrobić na o jednym wyżej poziomie podziału. Przez to pory i niektóre detale są zbyt duże. Render na razie nie wygląda najlepiej, a czym renderujesz tak w ogóle?
Dagonet, Napisano 28 Sierpień 2011 Napisano 28 Sierpień 2011 Drugi render lepszy, najbardziej co mi się nie podoba to te oczy na pierwszym renderze
andy_a Napisano 28 Sierpień 2011 Napisano 28 Sierpień 2011 Sculpt bardzo fajny (pomijając uszy, imo gdzieniegdzie detal mógłby być ciut głębszy [np. zmarszczki mimiczne wokół oczy, czoło). Tylko ucho odstaje (w sensie jakościowo, bo jest zbyt płaskie:P). Niestety renderem popsułeś prezentacje modelu, pierwszy wyprany z detalu, a drugi zbyt kontrastowy (przez co mało czytelny). Nie mogę się doczekać teksturek :)
Gomez Napisano 6 Wrzesień 2011 Autor Napisano 6 Wrzesień 2011 3 spidy. 2 pierwsze to karykatury tak jakby, z kulki 1h. Trzeci z prostej bazy i troche dluzej.
Sebazx6r Napisano 6 Wrzesień 2011 Napisano 6 Wrzesień 2011 Bardzo ładnie winszować talentu :). Może kiedy i ja przysiąde do Zbrusha :).
andy_a Napisano 6 Wrzesień 2011 Napisano 6 Wrzesień 2011 czysta bryła i płaszczyzny - to lubię :) świetne rzeczy - tylko szkoda, że obrazki takie małe :P
Pygmy Napisano 7 Wrzesień 2011 Napisano 7 Wrzesień 2011 Fajne, a ta ostatnia głowa to trochę jakby John Travolta :)
tr3buh Napisano 7 Wrzesień 2011 Napisano 7 Wrzesień 2011 Fajne, a ta ostatnia głowa to trochę jakby John Travolta :) nom, zwlaszcza ze pod obrazkiem pisze jak byk "travolta" :]
Gomez Napisano 9 Wrzesień 2011 Autor Napisano 9 Wrzesień 2011 Travolta wydaje mi sie teraz duzo mniej podobny niz kilka dni temu.
Pygmy Napisano 9 Wrzesień 2011 Napisano 9 Wrzesień 2011 nom, zwlaszcza ze pod obrazkiem pisze jak byk "travolta" :] Ha! No nie widziałem, ale to oznacza, że podobny.:D
Matys Napisano 11 Wrzesień 2011 Napisano 11 Wrzesień 2011 Ja bym wziol tego porzedniego i tylko mask i move bo jakies rysy nawet podobne ale z kształtu czaszki to zupelnie kto inny.
plasti Napisano 11 Wrzesień 2011 Napisano 11 Wrzesień 2011 poprzedni jest cholernie podobny, ten wcale
Gomez Napisano 11 Wrzesień 2011 Autor Napisano 11 Wrzesień 2011 ostatni wogole nie podobny do stathama czy travolty? :)
JoseConseco Napisano 13 Wrzesień 2011 Napisano 13 Wrzesień 2011 Dajesz Gomez, tylko nie olewaj uszu, bo pracka na tym traci.
Rekomendowane odpowiedzi