Napisano 27 Sierpień 201113 l Hej. Dawno nic nie wrzucałem. Kali ciężko służyć. Nowe portfolio trzeba czymś zapełnić. Pierwsza głowa, nadal wip. Edytowane 6 Wrzesień 201113 l przez Gomez
Napisano 28 Sierpień 201113 l Scuplt jest całkiem fajny, chociaż mogłeś drobny detal zrobić na o jednym wyżej poziomie podziału. Przez to pory i niektóre detale są zbyt duże. Render na razie nie wygląda najlepiej, a czym renderujesz tak w ogóle?
Napisano 28 Sierpień 201113 l Drugi render lepszy, najbardziej co mi się nie podoba to te oczy na pierwszym renderze
Napisano 28 Sierpień 201113 l Sculpt bardzo fajny (pomijając uszy, imo gdzieniegdzie detal mógłby być ciut głębszy [np. zmarszczki mimiczne wokół oczy, czoło). Tylko ucho odstaje (w sensie jakościowo, bo jest zbyt płaskie:P). Niestety renderem popsułeś prezentacje modelu, pierwszy wyprany z detalu, a drugi zbyt kontrastowy (przez co mało czytelny). Nie mogę się doczekać teksturek :)
Napisano 6 Wrzesień 201113 l Autor 3 spidy. 2 pierwsze to karykatury tak jakby, z kulki 1h. Trzeci z prostej bazy i troche dluzej.
Napisano 6 Wrzesień 201113 l Bardzo ładnie winszować talentu :). Może kiedy i ja przysiąde do Zbrusha :).
Napisano 6 Wrzesień 201113 l czysta bryła i płaszczyzny - to lubię :) świetne rzeczy - tylko szkoda, że obrazki takie małe :P
Napisano 7 Wrzesień 201113 l Fajne, a ta ostatnia głowa to trochę jakby John Travolta :) nom, zwlaszcza ze pod obrazkiem pisze jak byk "travolta" :]
Napisano 9 Wrzesień 201113 l Autor Travolta wydaje mi sie teraz duzo mniej podobny niz kilka dni temu.
Napisano 9 Wrzesień 201113 l nom, zwlaszcza ze pod obrazkiem pisze jak byk "travolta" :] Ha! No nie widziałem, ale to oznacza, że podobny.:D
Napisano 11 Wrzesień 201113 l Ja bym wziol tego porzedniego i tylko mask i move bo jakies rysy nawet podobne ale z kształtu czaszki to zupelnie kto inny.