Gość fishinthewater Napisano 2 Wrzesień 2011 Share Napisano 2 Wrzesień 2011 (edytowane) Nie tracąc czasu lecimy z kolejnym speedem. Na próbę 7 dniowy. DTSS 37 Temat: Enviro Czas: 4h Deadline: 16.09.11 (Piątek) do północy. Zasady wszystkim już chyba znane, a jak nie to zapraszam do poprzednich edycji. Przydatny link jak i darmowy brush TUTAJ Jak by ktoś miał trochę czasu i chęci na zrobienie planszy to zapraszam, podkleję. No to do roboty. Powodzenia. pzdr Edytowane 8 Wrzesień 2011 przez fishinthewater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 3 Wrzesień 2011 Share Napisano 3 Wrzesień 2011 Poprawiłem lekko temat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 3 Wrzesień 2011 Share Napisano 3 Wrzesień 2011 A gdzie plansza? Chyba wezmę udział tym razem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 3 Wrzesień 2011 Share Napisano 3 Wrzesień 2011 Lucek jak chcesz brać udział to musisz plansze zrobić :D Nie ma planszy. Wakacje się skończyły. Zrobię plansze jak znajdę czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 3 Wrzesień 2011 Share Napisano 3 Wrzesień 2011 A bo ty przecież do szkoły idziesz :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bakteria Napisano 4 Wrzesień 2011 Share Napisano 4 Wrzesień 2011 No to się pierwszy wychylę z pniakiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 6 Wrzesień 2011 Share Napisano 6 Wrzesień 2011 hej, ja niedługo zacznę coś dłubać, chwilowo zlecenie motam i nie mam za bardzo czasu :) Temat zacny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 8 Wrzesień 2011 Share Napisano 8 Wrzesień 2011 Coś nie bardzo z tym jednym tygodniem, zmieniam termin z powrotem na za tydzień w piątek. Może coś się urodzi. Ogólnie lipa z frekwencją w tych speedach. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 8 Wrzesień 2011 Share Napisano 8 Wrzesień 2011 Może temat trochę zbyt ogólny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bakteria Napisano 8 Wrzesień 2011 Share Napisano 8 Wrzesień 2011 a może wpływ zbliżającego się jesiennego przesilenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pygmy Napisano 8 Wrzesień 2011 Share Napisano 8 Wrzesień 2011 Ruiny... 3h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 9 Wrzesień 2011 Share Napisano 9 Wrzesień 2011 ode mnie voxelowe cuś skaszanione dłonie (najbardziej mi przeszkadzają) i pewnie cała reszta :/ nie miałem zbytnio pomysłu, a nie chciałem odpuścić. już mi się nie chce tego dłubać :( zostaje jak jest. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 10 Wrzesień 2011 Share Napisano 10 Wrzesień 2011 fajne :) ja może dzisiaj, lub jutro zacznę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 16 Wrzesień 2011 Share Napisano 16 Wrzesień 2011 Panowie przypominam, że dzisiaj mija termin :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 17 Wrzesień 2011 Share Napisano 17 Wrzesień 2011 Sonda tutaj: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=79154 pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi