Napisano 2 Wrzesień 201113 l Nie tracąc czasu lecimy z kolejnym speedem. Na próbę 7 dniowy. DTSS 37 Temat: Enviro Czas: 4h Deadline: 16.09.11 (Piątek) do północy. Zasady wszystkim już chyba znane, a jak nie to zapraszam do poprzednich edycji. Przydatny link jak i darmowy brush TUTAJ Jak by ktoś miał trochę czasu i chęci na zrobienie planszy to zapraszam, podkleję. No to do roboty. Powodzenia. pzdr Edytowane 8 Wrzesień 201113 l przez fishinthewater
Napisano 3 Wrzesień 201113 l Lucek jak chcesz brać udział to musisz plansze zrobić :D Nie ma planszy. Wakacje się skończyły. Zrobię plansze jak znajdę czas.
Napisano 6 Wrzesień 201113 l hej, ja niedługo zacznę coś dłubać, chwilowo zlecenie motam i nie mam za bardzo czasu :) Temat zacny :)
Napisano 8 Wrzesień 201113 l Coś nie bardzo z tym jednym tygodniem, zmieniam termin z powrotem na za tydzień w piątek. Może coś się urodzi. Ogólnie lipa z frekwencją w tych speedach. pzdr.
Napisano 9 Wrzesień 201113 l ode mnie voxelowe cuś skaszanione dłonie (najbardziej mi przeszkadzają) i pewnie cała reszta :/ nie miałem zbytnio pomysłu, a nie chciałem odpuścić. już mi się nie chce tego dłubać :( zostaje jak jest. pozdr.