adek Napisano 12 Październik 2011 Napisano 12 Październik 2011 Firma Evermotion wydała 103 zestaw modeli z serii Archmodels. Zestaw zawiera 80 drapaczy chmur (nocne oświetlenie i materiały). Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2033
pabulo Napisano 13 Październik 2011 Napisano 13 Październik 2011 :) NIe było czasu i trzeba było coś szybko machnąć w dwa wieczory?
Camel Napisano 13 Październik 2011 Napisano 13 Październik 2011 porażka EVER :) Ale nawiasem mówiąc, czasami może się przydać, jednakże wypadki takie mogą być niezbyt częste ;)
pionix Napisano 13 Październik 2011 Napisano 13 Październik 2011 Eeee mnie się ta paczka bardzo podoba. Jak trzeba będzie szybko miasto w nocy zmontować to to jest idealne.
Zed Napisano 13 Październik 2011 Napisano 13 Październik 2011 I po to to wlasnie jest ;) Nikt nie kaze wrzucac tych budynkow na 1 plan. To wypelniacz. Moze nie tak potrzebny jak drzewa, krzaczki czy auta ale dobrze ze ever maja w ofercie rowniez mniej popularne zestawy modeli. To teraz czekamy na kolekcje dzienna? ;)
pabulo Napisano 14 Październik 2011 Napisano 14 Październik 2011 A może by tak takie banały jak porządny tramwaj, pociąg czy pare autobusów. Mam niejasne przeczucie, że bardziej by sie przydały
jaras Napisano 14 Październik 2011 Napisano 14 Październik 2011 pabulo - naprawde dobry pomysł! ja bym jeszcze poprosił o kota przebranego za zająca ktory siedzi na takim tramwaju i odszczekuje sie swoim prześladowcom z pańskiego dworu! ;)
tomik8on69 Napisano 14 Październik 2011 Napisano 14 Październik 2011 ciekawe ile płacą grafikowi za godzinę pracy nad taką kolekcją. Jeśli chcą lecieć na takich wypełniaczach to wycena pracy wydaje się zasadnicza. Kiedyś kolekcje Evermotion oglądało się jak galerie - dziś ignoruje newsy o nowych produktach. Tak , szczerze.
Rekomendowane odpowiedzi