Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

:) NIe było czasu i trzeba było coś szybko machnąć w dwa wieczory?

Napisano

porażka EVER :) Ale nawiasem mówiąc, czasami może się przydać, jednakże wypadki takie mogą być niezbyt częste ;)

Napisano

Eeee mnie się ta paczka bardzo podoba. Jak trzeba będzie szybko miasto w nocy zmontować to to jest idealne.

Napisano

I po to to wlasnie jest ;) Nikt nie kaze wrzucac tych budynkow na 1 plan. To wypelniacz. Moze nie tak potrzebny jak drzewa, krzaczki czy auta ale dobrze ze ever maja w ofercie rowniez mniej popularne zestawy modeli. To teraz czekamy na kolekcje dzienna? ;)

Napisano

A może by tak takie banały jak porządny tramwaj, pociąg czy pare autobusów. Mam niejasne przeczucie, że bardziej by sie przydały

Napisano

pabulo - naprawde dobry pomysł! ja bym jeszcze poprosił o kota przebranego za zająca ktory siedzi na takim tramwaju i odszczekuje sie swoim prześladowcom z pańskiego dworu! ;)

Napisano

ciekawe ile płacą grafikowi za godzinę pracy nad taką kolekcją. Jeśli chcą lecieć na takich wypełniaczach to wycena pracy wydaje się zasadnicza. Kiedyś kolekcje Evermotion oglądało się jak galerie - dziś ignoruje newsy o nowych produktach. Tak , szczerze.