Napisano 12 Październik 201113 l Firma Evermotion wydała 103 zestaw modeli z serii Archmodels. Zestaw zawiera 80 drapaczy chmur (nocne oświetlenie i materiały). Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2033
Napisano 13 Październik 201113 l porażka EVER :) Ale nawiasem mówiąc, czasami może się przydać, jednakże wypadki takie mogą być niezbyt częste ;)
Napisano 13 Październik 201113 l Eeee mnie się ta paczka bardzo podoba. Jak trzeba będzie szybko miasto w nocy zmontować to to jest idealne.
Napisano 13 Październik 201113 l I po to to wlasnie jest ;) Nikt nie kaze wrzucac tych budynkow na 1 plan. To wypelniacz. Moze nie tak potrzebny jak drzewa, krzaczki czy auta ale dobrze ze ever maja w ofercie rowniez mniej popularne zestawy modeli. To teraz czekamy na kolekcje dzienna? ;)
Napisano 14 Październik 201113 l A może by tak takie banały jak porządny tramwaj, pociąg czy pare autobusów. Mam niejasne przeczucie, że bardziej by sie przydały
Napisano 14 Październik 201113 l pabulo - naprawde dobry pomysł! ja bym jeszcze poprosił o kota przebranego za zająca ktory siedzi na takim tramwaju i odszczekuje sie swoim prześladowcom z pańskiego dworu! ;)
Napisano 14 Październik 201113 l ciekawe ile płacą grafikowi za godzinę pracy nad taką kolekcją. Jeśli chcą lecieć na takich wypełniaczach to wycena pracy wydaje się zasadnicza. Kiedyś kolekcje Evermotion oglądało się jak galerie - dziś ignoruje newsy o nowych produktach. Tak , szczerze.