gabrielwigierski Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 Praca w wolnych chwilach: Wipy(bez Displacementu) Wstępny test Riggu: http://www.evermotion.org/forum_post/pies_rigg_test.avi Celem jest stworzenie krotkiej animacji rzucajacego sie psa w kierunku kamery. Pozdrawiam [Wyedytowany dnia 8-7-2004 > gabrielwigierski]
Marcin Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 no mi te nogi tylko niepasuja texturing b.dobry jak zwykle ever forever .... ale jesli to ma byc animka to raczej nie istotne..... rig - hehe fajny flex ale narazie cos z jezykiem zrobcie chybna za bardzo sie dynda...
Salvator Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 tak obrzydliwe, że aż piękne, Piękny teksturing.. Fajne, to to. ;]
Leru Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 wow to nie jest samochod. Bardzo fajny piesek jak rowniez jego rany :) Przypomina pinkiego z Dooma 3. Moze troche jest za malo grozny ale poza tym naprawde switne :)
Nezz Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 super piesio ;) jedynie mi ta zylka na czole(?) zbytnio sie w oczy rzuca ale to drobiazg..
Orion Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 super piesio ciekawe kto go kolczykował na języku :)
Predator Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 Gabreil :) siemka widze ze dalesz czadu , piekny pieseczek :) hyhy bedzie równie piekny właściciel??? Rig pikny czekamy na updaty.
TIMOTI Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 Wow super ! Tylko jak będzies robił animke to zrób żeby psu piana z pyska leciała :)
chveti Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 Na ewermołszyn wy macie jakies zamiłowanie do trupów?
Gość User190 Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 Co do kolczyka na języku - język jest źle wymodelowany!! W miejscu przekłuia nie ma (nie powinno być) wgłębienia, język zbudowany jest z tkanki, która łatwo się regeneruje i nie powstaje po prostu coś takiego, wręcz przeciwnie - mogłoby być nawet uwypuklenie, ponieważ od spodu jest druga kuleczka, która wypycha tą część języka do góry!! Nie pytaj skąd wiem :D :P
leander Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 Czyzby evermotion zeszlo na.. zolwie? ;) Fajne, umiesnione, zwaliste bydle. Walec by nie dal rady :) Cwiek w jezyku bezpieczniejszy niz w sejfie, ja bym tam reki nie wlozyl. Jesli mozecie to pochwalcie sie moze konceptem mime, bo rowniez rewelacyjny.
scor Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 Spoko piechu ale cos slabo widac gdzie on patrzy :P nie zauwazam zrenic ani nic takiego. Ale to jest drobiazg. Super texturing (wyglada jak by go pociag potracil :P) Ogolnie spoko pracka.
Damian Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 superjest! materiały pierwsza klasa, wogole fajny pomysł, w końcu cos ochydnego i nie ludzkiego :) :P
cine-FX Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 supperanki ten piesiu zrub animke jak pozera czlowieka :) gdzie nauczyc sie tak teksturowac (moze jakies tutki) -------------------------------------------------------------------------- ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA : Móje WIP-y: Renault 25 : http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=11479 - w trakcie tworzenia Audi A8 : http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=9455&page=4
lumaq Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 Moj pies tak wyglada:D NIe wiem co ale z dolnymi zebami jest cos nie tak. Ogolnie extra.
MeG Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 nie ma ci sie rozpisywac CUDOWNY pieseczek slodki jak cholercia swietny poprostu
BigBird Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 Widze ze napisze to co wszyscy , ale co tam komplemety jeszcze nikomu nie zaszkodzily ! Rewelka ten piesek , jak sie wabi ? Fafik ? Istna rewelacka ! Teksturki wypasione na maxa :] gdzie zes sie nauczyl takiego mapowania ?
max_1989 Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 Co tu dużo pisać genialny piesek. Aż chce się pogłaskać :) i dać kostkę (swojej ręki :D). Genialne.
Gość Savoy Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 Ach te tekstury.... 10/10 Jestem pod wrażeniem Pozdrawiam [Wyedytowany dnia 9-7-2004 > Savoy]
asfalton Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 doloz moze sliny na jezyk apropo jak uzyskac taki odblaski sliny ? super wyjefka
LittleDog Napisano 10 Lipiec 2004 Napisano 10 Lipiec 2004 woow ! fajny piesek ! jaki slodziutki.. :) tylko mi oczka za bardzo sie nie podobaja.. ale ogolnie super !
Gość Raffaello Napisano 11 Lipiec 2004 Napisano 11 Lipiec 2004 no, no, dobre na tabliczke: UWAGA ZŁY PIES!!!
gabrielwigierski Napisano 13 Lipiec 2004 Autor Napisano 13 Lipiec 2004 ooo witam serdecznie zacne komentarze dziekuje. oto koncept mima: http://cgtalk.com/showthread.php?t=140234 również textura psa jest jego autorstwa. Duzo ejst do poprawki jeszcze czy to slina czy jezyk czy cos tam jeszcze. narazie znudzony jestem opracowywaniem shaderu skory wiec zajalem sie twarza. Nie robie tygo na morfach wiec na expression sie baiwe i powiem ze to mi tez sie nudzi, nei moge doczekac sie az zaczne animowac co nastapi juz niedlugo pozdrawiam
Batou Napisano 13 Lipiec 2004 Napisano 13 Lipiec 2004 Mistrzowski koncept. Bardziej mi się podoba aniżeli model, ale poczekam na dalszy rozwój pracy. Ciekaw jestem jak to będzie wyglądać z odpowiednią pozą i mimką. Ps. Szkoda że zrezygnowałeś z większości mechanicznych części.
gabrielwigierski Napisano 13 Lipiec 2004 Autor Napisano 13 Lipiec 2004 koncept byl inspiracja raczej. A mi nei szkoda jak mailbym to rigowac razem z expression Batou to nei wyrobil bym sei w tym roku z tymi kolczkami zebatymi i innymi cudami, cenie swoj czas. do animacji takie rzeczy sie odchudza chyba ze ma sie duzo czasu. w planie bylo zrobienie oglnie prostego modelu ale podrasowanego displacementem. zoabczymy co z tego wyjdzie [Wyedytowany dnia 13-7-2004 > gabrielwigierski]
Dr0cK Napisano 13 Lipiec 2004 Napisano 13 Lipiec 2004 o kurde... bardzo sugestywny ten piesek, przepiekny koncept i wykonanie... gratulacje Pozdrowienia...:)
Rekomendowane odpowiedzi